Wpisy 1 406 246 – 1 406 345
21 lutego 2013 12:25 → 21 lutego 2013 12:43, 100 wpisów
krzysio..ulexxa wie jak jest tam w DE bo mieszka i tu i tam,nie muszę jej nic tłumaczyć
kondziu..gorszej marudy i beksy jak przemek w życiu nie widziałam .Daj mu 200 to się uspokoi
lika...tak brat tam hola ..5.tysiaki na miesiąc ..to samo jak w polsce czas praca po 8 godz na dzien ..tu jest w poslce za cienka płaca ..nic nie bedzie bogate
1406215. kondi
bez urazy, ale
byłeś 'na żywca' na jakimś meczu ? A może tylko jakaś dziewoja promująca się w oko wpadła ? A te drogi ... Ooooo, wiesz - o kilkunastu sporych dziwach /np. nie zapłaconych rachunkach/ już czytałem, a czego jeszcze nie przeczytałem ?
bez urazy, ale
byłeś 'na żywca' na jakimś meczu ? A może tylko jakaś dziewoja promująca się w oko wpadła ? A te drogi ... Ooooo, wiesz - o kilkunastu sporych dziwach /np. nie zapłaconych rachunkach/ już czytałem, a czego jeszcze nie przeczytałem ?
mozna narzekać na powazne tematy, a nie na to, ze kuźwa komus na telefon brakuje, albo że chce sie za wszelką cenę (jak moja mała) na karuzeli przejechać
krzysio...ale 5 tysięcy euro czy 5 tysięcy złotych? Jeżeli 5 tysięcy przeliczone na złotówki to zarabia 125 euro,żadna rewelacja jakby miał tam w hola za to życ
potrzebuje 70zl na telefon naprawy tyle mi brakuje
lilka, nie ma sensu przelicać i oszczedzać, bo i tak na nic to, przyjdzie inlacja, śmierć, choroba i wszystko zabierze
lika..nie euro ..jak przyjecha do PL rozmienił kantora 5 tysiaki złi dobra juz tam..
PRZEMEK ZARÓB SE KARWA I NIE WKIERWIAJ MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRZEMEK ZARÓB SE KARWA I NIE WKIERWIAJ MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ble lbe lbe lila
krzysio...czyli zarabia 1250 euro.W hola za samo mieszkani musiałby zapłacić z 700 euro i telefon,prąd itd niewiele by mu zostało
kondi, dokładnie, ale ludziom brakuje już na wszystko, zresztą podobno jesteśmy Centrum Universe green island, to powinno stać każdego na telefon i na BMW hehe itd, a tutaj ludzie,nie mają nawet na chleb
lila 1800 euro to jest miniumum, 1400 funtów w UK, wystarczy na wynajem mieszkania, rachunku, zakupy i jeszcze zostaje
amour - pakiet klimatyczny...emosja CO2...kto na tym zarabia i to obsługuje? Kto to wymyślił? No zgadnij
lila
41 w grupie
41 w grupie
pomozcie mi
amour..nie rozśmieszaj mniemasz przykładna krzysia bracie.Zarabia na rękę 1250 euro w szkopach też rewelacji nie ma
kondi
Sławetne kryterium dochodowe nie zmieniane przez kilka lat jest moim prywatnym zdaniem brane z sufitu bo za te środki nikt w tym kraju nie jest w stanie przeżyć. To typowy twór administracyjny opierający się na tzw. koszyku dóbr. Przynajmniej w teorii. Bo tak naprawdę to jak mi się wydaje urzędnicy po prostu dostosowują rzeczywistość do możliwości budżetu i vice versa.
Sławetne kryterium dochodowe nie zmieniane przez kilka lat jest moim prywatnym zdaniem brane z sufitu bo za te środki nikt w tym kraju nie jest w stanie przeżyć. To typowy twór administracyjny opierający się na tzw. koszyku dóbr. Przynajmniej w teorii. Bo tak naprawdę to jak mi się wydaje urzędnicy po prostu dostosowują rzeczywistość do możliwości budżetu i vice versa.
lika ..brat tam nie mieszka w Hola to jest praca na czarno czyli pracująca krótko np jak 3 miesiecy ..tylko sam kupować obiadki z narzęczoną ..i i kropka nie pisze juz uciekam..
a jak zarabia ktoś 1.100zł tu ?
krzysio...wiem jak jest bo mam tam znajomych ,byłam i widziałam,mieszkają tam już 5 lat i pracują przy tulipanach 7 dni w tygodniu,szału ni ma
lila, no 1250 to mało, ale mój kumpel zarazbia 1800 - 2000 euro i mówi i żyje sobie ok, ale w UK też jest inaczej
jak mnie nie wypisaliście z
grupy xxx to 41 pewniak
grupy xxx to 41 pewniak
amour, jak inflacja skoczy o 10% a premier czy kanlerz dojdzie do wniosku, że brakuje w budrzecie, to będzie śpiewał inaczej
franek, jak ktoś zarabia tutaj 1100 zł, to musi się do matki z powrotem wprowadzić hehe
lila
Bo jest zima pani kierowniczko
A pani kierowniczko, a dołoży pani do systemu na 12-ście ? oddaję z wygranej
'MIś' się jakoś, w pewnych okolicach, przyrody, kojarzy
Bo jest zima pani kierowniczko
A pani kierowniczko, a dołoży pani do systemu na 12-ście ? oddaję z wygranej
'MIś' się jakoś, w pewnych okolicach, przyrody, kojarzy
kto chce pożyczke w vivusie?
amour - nie trzeba daleko patrzeć - podatki w górę, płace w dół, ulg i odliczeń już prawie nie ma, ale....na nagrody w sejmie zawsze sie znajdzie
amour tak u nas jest
niestety
niestety
Amorku..wszelki skladki ubezpieczeniowe i opiekuncze..doslownie wsio place w de.chce tez tak miec i niech zostanie..gdyz opieka medyczna jest niestety ale tam lepsza..ale mam mozliwosc chodzenia do pl. lekarzy gdyz jest to ubezpieczenie europejskie..aa AOK.. wspolpracuje z nimi..i wszelkie koszta leczenia de. sciaga wowczas z pl.
lila dziękuje
Od października 2012 roku do świadczeń z pomocy społecznej prawo ma rodzina w której dochód per capita nie przekracza 456 złotych a osoba samotna jeśli jej dochód nie przekracza 546 złotych. Tymczasem minimalna emerytura to 799,18 złotych a renta 613,38
marzeniem jest, aby nieefektywne przepisy zmieniali tak szybko jak kodeks drogowy - to jedyny przypadek pokazujacy, że jednak się DA!!!!!!!!!
kondi, ale jak oni tam ciezko pracują, normalnie, cieżej niż górnik w kopani
***aa
medea....chyba najlepiej zostać alkoholikiem,słyszałam,że im przysługuje renta alkoholicka bo są poważnie chorzy
lila
***aaa
kondi, tak, ale czy na lepsze ten kodeks zmienili, czy pod wypływem budżetu?
amour...na budowie można zarobić.m2 tynku kosztował 20 euro,teraz to nie wiem
lila
no system na dwanaście skreśleń w lotto
w zasadzie, to może być nawet górką - na kilka losowań
no system na dwanaście skreśleń w lotto
w zasadzie, to może być nawet górką - na kilka losowań
nie napisałem amour, że na lepsze - chodziło i szybkość działania
a jakie mieli wczesniej kryteria?
nie nie nie lila
amourr....ty tak mówisz mało 1.250 euroo ..a gdzie lepie pracować tuu w polsce oogromne beduchuu
Lila
całe szczęście jeszcze nie, ale mają o 99,99 % większe szanse na nędzny ale stały zasiłek z pomocy społecznej i są głównymi beneficjantami prawie całego budzetu każdego ośrodka pomocy społecznej.
całe szczęście jeszcze nie, ale mają o 99,99 % większe szanse na nędzny ale stały zasiłek z pomocy społecznej i są głównymi beneficjantami prawie całego budzetu każdego ośrodka pomocy społecznej.
nitk nie wygra
medea...ja tam nie wiem ale teściowa mi opowiadała ,że jej sąsiadki syn grzeje ostro i ma własnie taką rentę
ulexxa, to najlepiej jak tam pojedziesz i to załatwisz, przez telefon to nawet z dziewczyną się w niektórych sprawach nie rozmawia a co dopiero z urzędnikiem
kondziu...chociaż cośzobaczymy co z tych wleci 4,13,17,22,23,38 tfu job ich mac
dorocina
Czy pytałaś o wcześniejszą wysokość kryterium dochodowego ? To które podałam obowiązuje do świadczeń pomocy społecznej przysługujących na podstawie tej ustawy. W przypadku świadczeń rodzinnych jest ono inne.
Czy pytałaś o wcześniejszą wysokość kryterium dochodowego ? To które podałam obowiązuje do świadczeń pomocy społecznej przysługujących na podstawie tej ustawy. W przypadku świadczeń rodzinnych jest ono inne.
lila a ty lubisz mnie dalej ?
niedługo będzie startowała Justyna w eliminacjach miała 2 czas !!!!!
WIEC JAKIE JEST NA SWIADCZENIE RODZINNE?