Wpisy 1 406 346 – 1 406 445
21 lutego 2013 12:43 → 21 lutego 2013 13:10, 100 wpisów
Kryterium dochodowe w pomocy społecznej przed październikiem 2012 r. to 477 złotych dla osoby samotnej oraz 351 złotych/osobę w rodzinie.
lila
no coś Ty
nie wiesz ile kosztuje system na dwanaście skreśleń ? i zaraz, zaraz podaję numer konta
no coś Ty
nie wiesz ile kosztuje system na dwanaście skreśleń ? i zaraz, zaraz podaję numer konta
lila33 dałaś na nie i zatypowałaś ją w trójkach
może jednak wleci?
może jednak wleci?
toja...zatypowałam w grupie,mam nadzieję ,że się 33 wyłąmie chociaż szczerze w to wątpię
robala..ty miałeś wyrzuc kalkulator w kompie ..ty w głowie nie umiesz obliczyć
kondi, no nie napisałeś, ze na lepsze, ale ta zmiana kodeksu drogowego jest przykładem jak zaostrzyć przepisy bo kasy brak
lila okej
NIKT NIE CHCE VIVUSA?
jedno co musze szczerze powiedziec..mialam kiedys w de.operacje..horror byl(bo balam sie-Lilus wiesz o co chodzi)..ale opieka i dbalosc..wygladala tak mnw.
mialam pokoj z prysznicem tv.co chwila pielegniarka zagladala..
menu skladalo sie z 3-ch dan zup i deserow..(w menu byly do wyboru dania)
pozniej gdy moglam juz chodzic ..jest tam bufet..
np.sniadanie kolacja(non stop mozna chodzic i sobie cos tam wziasc..kawa herbatki napoje ah szkoda mowic..jogurty,owoce,serki..normalnie co chcesz..
aa o owocach nie wspomne..ile i jakie chcesz..wszyscy mili i zyczliwi..
mialam pokoj z prysznicem tv.co chwila pielegniarka zagladala..
menu skladalo sie z 3-ch dan zup i deserow..(w menu byly do wyboru dania)
pozniej gdy moglam juz chodzic ..jest tam bufet..
np.sniadanie kolacja(non stop mozna chodzic i sobie cos tam wziasc..kawa herbatki napoje ah szkoda mowic..jogurty,owoce,serki..normalnie co chcesz..
aa o owocach nie wspomne..ile i jakie chcesz..wszyscy mili i zyczliwi..
co to jest vivus ?
dorocina
Od października 2012 r.w przypadku zasiłku rodzinnego 539 zł/na osobę lub 623 zł jeśli w rodzinie wychowuje się dziecko niepełnosprawne.
Od października 2012 r.w przypadku zasiłku rodzinnego 539 zł/na osobę lub 623 zł jeśli w rodzinie wychowuje się dziecko niepełnosprawne.
ulexxa..też leżałam w szpitalu w DE i bez porównania z naszą badziewiarską służbą zdrowia
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
na tak wszystkie wchodzą
na tak wszystkie wchodzą
POZYCZKA DO TYSIĄCA ZŁ PIERWSZA I ODDAJESZ TYLE ILE WEZNIESZ ZA PIERWSZYM RAZEM ZA DRUGIM JUZ SIE NIE OPLACA..
wiesiek gdzie wchodzą ?
Lilus..aa jeszcze jest to ze lekarz sam dzwoni i pyta sie kiedy pasuje mi termin nastepnego..spotkania..tak mialam
DZIEKI MEDEA
cześć medea
toja
krzysiu
umiem, umiem - 12-ście pełny - 2772, lub 3696, ale, co najlepsze - jest /w zasadzie/
dobrego i powoooo - bez wyjątku, ale jednak zwłaszcza wysłanym
krzysiu
umiem, umiem - 12-ście pełny - 2772, lub 3696, ale, co najlepsze - jest /w zasadzie/
dobrego i powoooo - bez wyjątku, ale jednak zwłaszcza wysłanym
ulexxa mój tata też tak miał, że lekarz dzwonił i się pytał kiedy może przyjechać na badania, ale prywatnie i koszt badania wynosił 700 zł hehe
ulexxa..mnie się onic nie pytali bo ja z wypadku byłam przewieziona,w sumie nic mi nie było ale wiesz jak tam jest,zostałam na obserwacji,wszystkie badania miałam zaraz robione a lekarz się sam codziennie fatygował do mnie.To w ogóle inna bajka
robala ..taakk bardzo dobrze 6/12 lotto nie zalezy zmiana cena kupon ..a grasz pintol czy nie
jak my się możemy równać z niemcami, skoro przecieztny niemiec ma 2500 euro i odprowadza z tego podatek a u nas przeciętny polak mna 1400 zł brutto i odprowadza z tego podatek?
JAK JA WAS NIENAWIDZE !
nie was tylko pare osób
Lili, no sory ale taki układ pracy... dlatego mowilem ze nie wiem czy bede dawal rade, dzis to samo.. zaraz ide
lika..robal nie moze gra 6/12 lotto 2,7 tysiaki ..jak on straci wszystko zero.. chce przedaje dzieci po kasa.. tak jest zycie
ban
Lilus..aa wiesz ze gdy juz calkiem zapomnialam o OP. to nagle tel.pani.X prosze przyjsc na kontrol..kiedy i w jakim czasie..przed..czy popoludniowym pani odpowiada..bylam w szoku
i tak bylo czesto
i tak bylo czesto
i ?
krzysio744
przecież szukałem sponsorki nie czytałeś ?
przy starej cenie, kilka lat temu, w grupie, owszem zdarzało się - wysłaliśmy coś mocniejszego, ale teraz ?? teraz t a m ktoś wykazuje się niezłym 'poczuciem humoru' - wiesz, co mam na myśli
przecież szukałem sponsorki nie czytałeś ?
przy starej cenie, kilka lat temu, w grupie, owszem zdarzało się - wysłaliśmy coś mocniejszego, ale teraz ?? teraz t a m ktoś wykazuje się niezłym 'poczuciem humoru' - wiesz, co mam na myśli
mnie ban
Lili , ja zrobie po 22 obydwa spokojnie juz nie raz robiłem 2 podsumowania na raz...
@ przeczytalas?
@ przeczytalas?
lila
Robalku..oglądałeś NUMER STULECIA?jak wybierali kulki (john travolta) i obciązał inne kuźwa szoktak pewnie u nas też to funkcjonuje
ale u mnie zaswiecilo cudnie sloneczko..az sie usmiechnac chce..
tomuś....ale dwa na raz to można się pogubić.Ja zrobie po 14 a Ty wieczoremzaraz luknę @
amour muwisz za wszystkich czy twoje zdanie ?
Franio..co sie Tobie dzieje.."lepetynka" w gorencje..co ja mam powiedziec..aa i tak probuje usmiechac sie gdy sie da..
ulexxa to moźe od tych liczb
amour dzięki
ulexxa a co Ci ta beamtin powiedziała dokładnie? że nie przysługuje? czy, że musi mieszkać w DE?
Robal wróćmy do wątku z dziś z godziny 10:11 o wypłaceniu wygranej przez kogoś z TS-a. Nie sądzisz chyba,że będą o tym się ropisywać.
Lili.ehhh juz wykasowałem niepotrzebne wpisy ,także nieważne
3majcie sie
3majcie sie
5 zodiak 5 amorek zdrapka lipa dzis
Lili no bo myslalem ze widzialas,,,, przepraszam ze w ogole zapytałem
rzecznik Gawron rozmawiał na antenie radia ZET z Januszem Weissem. Odtwórz sobie z neta te nagrania to jak nie słyszałeś włos się na głowie jeży jaki dyletant i jakie wymijące odpowiedzi.
ja mam źero
lika..widzisz too www.
---
http://lublin.olx.pl/yorki-po-corce-ksiezniczki-lublina-matka-z-metryczka-iid-282822177
--
kto kradnie i sprzedaje na allegroo ..jak kiedyś czytałem w gazecie superexXpreSs
---
http://lublin.olx.pl/yorki-po-corce-ksiezniczki-lublina-matka-z-metryczka-iid-282822177
--
kto kradnie i sprzedaje na allegroo ..jak kiedyś czytałem w gazecie superexXpreSs
Hejka wszystkim prosze o godzinie 14:15 co najmniej pięć komunikatów,że ktoś z multipaskowiczów wreszcie wygrał co najmniej 10tyś