Wpisy 1 403 763 – 1 403 862
19 lutego 2013 21:07 → 19 lutego 2013 21:32, 100 wpisów
lila, hehe, mój już szleje, jeszcze jakaś suczka ma cieczke i normalnie szał jest, a śnieg jak pada to on jeszcze bardziej ożywiony hehe
lili.....wsie rakiety co od was latają na venus...to właśnie u mnie stacjonują.......widocznie cię nie poinformowali
L... Ty Mi kierowcy do dupy nie przypominaj bo mi sie colono przypomina
halapek..no to karwa będą musiały polecieć łbyjak to jest,że ja o niczym nie wiem?
fiolka..jaki tam problem,gdzieś wylądujemyu halapka w ogrodzie a co
lila, teraz wszyscy jedzą, więc jest jeszcze większy szał, hehe ale jak skończą to będzie chciał iść hehe
amour..no właśnie,jedzą.Mój jak jem i na niego nie patrzę to patrzy na mnie i czeka aż mu coś dam a jak się szybko na niego spojrzę to udaje ,że patrzy w podłogę ,cwaniaczek
a zapraszam.....tyko polatajta jeszcze...bo nie nadążają odśnierzać
lila, mój to parzy non stop na Ciebie czy patrzysz na niego, czy nie hehe, a jak spojrzysz to się wpatrzy w ciebie, łepek wykrzywi i patrzy hehe
L... wszyscy po 40 powinni co 5 lat takie czasy i tyle chemii w żarciu,że to mus
amour....psiaki są słodkie,ja na swojego mówię synuś i te oczy.Karwa jakby mu ktoś zrobił krzywdę albo jakiemuś innemu psu a ja bym to zobaczyła to zabijam w c***
lila, moja mama też tak na niego mówi hehe, ale lila, jak też tak mam, nie nawidzę ludzi którz krzywde robią zwierzętom
halapek on przekrzywia łepek z ciekawośći, ja jestem za piękny, żeby ktoś się krzywił na mój widok hehe
halapek on przekrzywia łepek z ciekawośći, ja jestem za piękny, żeby ktoś się krzywił na mój widok hehe
hej lilawidzialem ze trafilas 7/10 z plusem. tez w realu?
L....leżał obok mnie gość i nawet pod narkozą robione miał ale to lekarz decydował,bo na żywca nie dał rady zrobić
Lila do oka palca wsadzilas?bidulka co to za fota w profilu bawisz sie w fotografa?
P....widocznie tak było dla niego lepiej,albo pacjent jakiś niepewny był i bezpieczniej było go uśpić
Jeżeli zdążycie jeszcze do kolektury:
7.8.14.16.17.19.20.21.25.37.43.48
7.8.14.16.17.19.20.21.25.37.43.48
Dobry wieczór wam kto z was trafił 5/5 w Multi Multi i wygrał 700 zł realnie ? A wykupiłem dzisiaj PPV a wy ?
lila..machasz tymi witkami, anie podrapać
masz drapaczkę, weź się podrap....tylko oddaj
masz drapaczkę, weź się podrap....tylko oddaj
Jaką macie radę żeby wygrać w Multi Multi 5/5 700 zł ?
Jest jakiś sposób ?
cześć
zgredy co tam
zgredy co tam
pewniak
33
33
cześć
lila
lila
cześć
fiolka sztama