Wpisy 1 403 863 – 1 403 962
19 lutego 2013 21:33 → 19 lutego 2013 21:56, 100 wpisów
na 22:15
na sucho bez wazeliny
33,34,43,50,57,58,62,64,73,75
na sucho bez wazeliny
33,34,43,50,57,58,62,64,73,75
Dobry Wieczór
rodzice mieli wypadek niby nic się stało ale jeszcze nie udało im się dotrzeć do domu no i się martwię
rodzice mieli wypadek niby nic się stało ale jeszcze nie udało im się dotrzeć do domu no i się martwię
a wasyl gdzie bolek wiesiek i reszta niema przed
losowaniem
losowaniem
cześć medea
panoramix a kto dozyje do emerytury trzeba miec chyba 2 zycia w tym kraju
pod kołderką z kuponami
ja tam wyjadę pewno do DE, bo tutaj to się człowiek garba dorobi a nie czegoś konkretnego
panoramix juz nie slucham co robia bo osiwieje wczesniej tez chce taka premie chyba poprosze tuska o nia
vektor...spokojnie,nie rozsypiesz się NIE DAMY SIĘ jeszcze nie jednego małolata/małolatę byś przeskoczyli,spokojna Twoja
To warto zobaczyć. Tak się jeździ w Rosji.
www.gazetagazeta.com
www.gazetagazeta.com
amour..tam też się można garba dorobić ,dorobić to tam się można było kiedyś
fiolke hehe
lila prawde muwisz
amour..zależy jak na to spojrzeć.Kasa dobra jak tam pracujesz a tu wydajesz ale jak tam pracujesz i tam wydajesz to rewelacji nie ma
hehe
No są już więc kamień z serca i mogę się skupic na grze. Potrzebuję szybkiej kasy na nowe autko więc nic poniżej 9/9 mnie nie interesuje
vektor...karwa na Twoje lata.raptem w moim wieku albo o rok starsz
siemka witam ja tylko na chwilę
Lilcia....
fiolka siemka
Jak tam wygrane
amour...
panoramix
lila, tak, to prawda, ale u nich system kredytowy jest 100 razy lepszy, zresztą nie słyszałem narzekającego niemca albo polaka w niemczech którzy pracują w jakiejś fabryce albo w jakiejś firmie, jest lepiej
4,12,33,71,80
6,18,33,69,73
6,18,33,69,73
medea76...
panoramix..pewnie
lila, jak ja bym tam pojechał to pewnie bym tam został, więc chatę i furę trzeba by kupić
Lila..a u ciebie wygrane jak
asfabet...ja pracuje na rafineri kursów bhp mam po dziurki w nosie
fiolka....zajumałam dzisiaj od innych typujących liczby do lotto i miniciekawe co wlezie
Lila...mnie też się przytrafilo nie wyslać 7/10
lila, no a co jest w tym skomplikowanego? Pracujesz to masz na to, oczywiśćie nie od razu
vektor..nie Ty decydujesz o tym czy doczekasz czy nie.Teraz masz maleństwo i skąd ta pewność ,że doczekasz wnuków?Różnie w życiu bywa.
14,18,21,40,55
kocur...
fiolka..nom.Jak się wchodzi w TYPOWANIA to od pierwszej lepszej osoby zajumałam
vektor...doczekasz doczekasz a ile jest takich rodziców co nie doczekało osiemnastki swoich dzieci.Dużo i nie ma do rzeczy czy zostajesz rodzicem w wieku 20 lat czy 45
fiolka..kiedys chciałam jumnąć liczby do lotto od darek/max ale jakoś się nie złożyło a szkoda,bo wtedy trafił 5/12
Lila...nie tylko jedno dziś piwko
W wekend będzie bania
W wekend będzie bania