Wpisy 1 403 663 – 1 403 762
19 lutego 2013 20:37 → 19 lutego 2013 21:07, 100 wpisów
lila, u mnie takie były wojny z cyganami, bo ludzie z mojego osiedla przekopali cygana hehe, a tamci się chceli zemścić i poszło tłuki jak na wojnie, a taki stan napięcia to chyba z 2 miesiące się utrzymywał, jak kogoś spotkali obojętnie kto kogo, to wiesz akcja hehe, ale ustało, ale to też było dawno,
małej
wasyluniu...decyzja ostateczna i nieodwołana ,żeby usunąć jej konto z MP
lila u nas nie wiem za co, ale cyganie są ok, szczególnie cyganki
ups
lilka jakby kiedyś do ciebie napisałaś czy zadzwoniła to pozdrów ją i powiedz że może mój mail jest do jej dyspozycji adres mam w profilu
amour..u nas teraz też jest ok.Cygan też człowiek jak każdy innymnie oni nie przeszkadzają
*napisała
lila, gdzie obiad, taka kolacja hehe, jem tak prawie codziennie, ale zamiast pieczywa więc się rekompensuje
lilka dzięki
amour..ja tak kiedyś jadłam wiecznie ryż,pierś z kurczaka,jakieś buraczki.Stare dzieje,jak jeszcze w kosza grałam.Teraz wciągam wszystko jak lecioprócz słodyczy,no chyba,że coś mnie na nie najdzie
wreszcie lila piszesz coś normalnego romowie też ludzie nauczmy się ich szanować
dobra to ja uciekam dziękuję za miła rozmowę i życzę wszystkim wysokich wygranych o 22:15 dobranocdo poklikania
a emeryt
lika ..ryż,pierś z kurczaka,czerwone buraczki...dobra stara dzieje ..a ty chcesz nowe dzieje ..no jesc sama nowoczesne zaby w talerzu w retauracji
i znikam...
i znikam...
krzysio..pintolu ja nie wpierdzielam żab codzienniekilka razy zdarzyło się we Francji,wolę schabowego ale owoce morza też bardzo lubię
lila..kuźwa też kiedyś grałam w kosza, zawody itp.itd
dawne czasy
dawne czasy
jadłem ostatnio krewetke
tfuj uj jefana
paskudztwo niedobre
tfuj uj jefana
paskudztwo niedobre
amour...zjem słodkie ale jak mam ochotę,na siłę albo odruchowo po słodkie nie siegamteraz trochę bardziej słodkiego podjadam ale Przed zdarzało sie ,że i pół roku słodyczy nie jadłam bo nie miałam na nie ochoty
szajse
e w sosiku koperkowo trzoskowym
lila, ja tez, ale czasami muszę, ciągnie czasami do tego słodkiego, ale to wiesz batonik parę cukierków i dosyć
fiola ma 2 metry wzrostu i chektar zarostu
lika ...tak dobre schabowy to kotlet w srodku ..ja nie wiem jaki zwierzeta francji nie mają inee zwierzeta ani św.in brat był tam Hola...
lili cieple
lila...no tak nie za dużo,nie za mało ale skoczna byłami dobrze celowałam
fiola...
lila...taaa, nawet kiedyś pobiłam się z kumpelą bo oszukiwała przy grzewpintol dałam i spokój
fiola..skoczna bylas a co juz nie skakasz
ale sie usmiałem z was dziewuchy
przeleciałem całe mapki......i ni ..uja do niczego nie doleciałem
panoramix.....dobra
już kiedyś pisałam, że ostatnio widziałam się z Morejno na festynie
już kiedyś pisałam, że ostatnio widziałam się z Morejno na festynie
dawac
losowanie
losowanie
lila zatypowałem, zastanawiałem się między 47-48 i wyszło 48 hehe
panoramix...no karwa nie, bo jeszcze tu na forum nie byłam ale wszystko nadrobie przy następnej okazji
halapek...a nam kazałeś karwa lądować jak w halapkowie ni ma gdzie
halapek..taaa ciekawe gdzie bo ja pacze przez to lipo i uja wielkiego widzę