Wpisy 1 403 363 – 1 403 462
19 lutego 2013 19:06 → 19 lutego 2013 19:49, 100 wpisów
robala...widzę na 14..lila ma trafi 7/10.. ja wiem moze nie grała..
multi...
drapciuu..
multi...
drapciuu..
lilka to ma szczęście
jestem multimulti plus
Dobry wieczór.
Proponują cash w kolekturach.Podziękowałam,a kolektorka na to-już jedna pani wygrała 50 i 30 zł.Tym bardziej dziękuję.
Proponują cash w kolekturach.Podziękowałam,a kolektorka na to-już jedna pani wygrała 50 i 30 zł.Tym bardziej dziękuję.
krzysio744 nawet nie wiedziałem że lila trafiła 7/10 dziś o 14:00
emerytka 46
przemekm200 i jak wysłałeś ten zestaw liczb?
Multi.Witaj
chyba tak
zastanawialiscie sie czemu w totka mozna grac majac powyzej 18 lat ? Czy ts nie chciałby wiecej zabierać kasy,bo duzo osob ponizej 18 lat kupuje
przemekm200 co znaczy chyba wysłałeś albo nie powiedz jasno ja nie naciskam ciebie żebyś wysłał mój zestaw ja tylko proponuję
multi multi mam ale niewiem czy mi sie uda wygrać potrzebuje 170zł kasy na telefon naprawy bo mi sie zespuł albo kupić nowy
multi..no wiem .. ..trzeba czytaj odpoczątku na 14 ..trzeba sprawdzać kto jeszcze trafi profil..
a tobie sie udało wygrać??? multi albo lotto jaka była twoja wygrana
e46
5-dyszek, jak zdaje się, jest w co dwudziestej paczce - średnio, arytmetycznie , ale niewykluczona /chyba/ też nawet w takiej 'z' - i jakaś główna wygrana ?
5-dyszek, jak zdaje się, jest w co dwudziestej paczce - średnio, arytmetycznie , ale niewykluczona /chyba/ też nawet w takiej 'z' - i jakaś główna wygrana ?
przemekm200 a podaj model telefonu to sprawdzę czy warto ten model naprawiać
S7350
robala..masz suchoo 1/1 czy masz mokre ..ja pozyczę twoje 1/1
przemekm200 największe moje jednorazowe wygrane to 8/10 bez + na chybił trafił 2 razy tak miałem 2011 roku oraz 2012 roku
Robal.Witaj
Może jutro dam się skusić.
Może jutro dam się skusić.
i ile kasy bys miał ??
przemekm200 nie bym miał tylko miałem 520 złotych
ahaa ciekawe czy mi sie uda a jak mi sie nie uda to co ??
krzysio744
nie mam jednego jedynego pewniaczka
obstawiałbym 3,8,19,21,22,34,36,58
nie mam jednego jedynego pewniaczka
obstawiałbym 3,8,19,21,22,34,36,58
przemekm200 a jeżeli chodzi o mój rekord to w 3 dni wygrałem 900 złotych 5 marca 2011 roku 8/10 bez + = 520 złotych oraz 8 marca 2011 roku 7/10 z + = 380 złotych w sumie razem 900 złotych właśnie
no duzo tez bym chciał mieć kasy i co oplaca sie naprawić?
robala...kiedyś ty jeden miałeś mistrzem 3/3 wiele kupon ..trzeba ..połączy 3 osoby na 1/1 ..ja jak sam szukam i podkreśle 3/3 nie jest pewien trafi
przemekm200 ja bym nie naprawiał weż sobie w mixie za 100 złotych masz lepszy "wypas"
ale mam 50złoty a 50zł nie mam a chce 80złoty
Trzeba ruszać z pieskiem.Chyba potrzebne będą narty dla mnie i psa.
Tyle śniegu napadało.
Tyle śniegu napadało.
Lila.
troche duzo tych 50 ale tak nie bede miał mogłem jak lila miala liczbe moglem krecić liczbe idz do sklepu o drugiej i juz bym miał 170złotych
robal36 pamiętam w 2008 roku jak jeszcze grałem na trójki to też mi nieźle szło raz nawet 3/3 z + czyli 214 złotych miałem
lika...wiem ..słyszałem kiedyś ty nie lubisz real 10/10 jak dziaadostwoo .. ty tak lepsze 3/3 ..po to jest szybko zbiera kasa kasa ..i dobra znikam ..po kawy..
lilka gratulację z 14:00 7/10 miałaś
lila w realu czy tylko profil
tez bym chciał gratki mieć wygrać
multi ..lika tylko profil 10/10 ..aaa 3/3 ona nie wiadomo chce real
przemekm200 to nie ma znaczenia
tobie kiedy sie udalo tym roku wygrać 21lat
lilka (krzysio744) to szkoda
prezes20 daj spokój ...
prezes...możesz Przemkowi zafundować nowy telefon albo dać na naprawę tego starego,150 zeta mu potrzeba
multimulti plus wygrales tym roku ?? moze styczniu albo lutym
nie no sumie 130zł potrzebuje i bym był szczesliwy
przemekm200 jak chcesz zarobic na naprawe tela to nie przez lotto idz do pracy chłopie.
prezes20 choć wiem że tu są "osoby o wielu nickach tak zwane aktywne śledzie" jeżeli wiesz o co mi chodzi (mówiąc krótko osoby o wielu twarzach)
lila
z jednej strony może szkoda, że nie więcej, jakieś takie 9, czy 10 i szarpłabyś nagrodę...
z jednej strony może szkoda, że nie więcej, jakieś takie 9, czy 10 i szarpłabyś nagrodę...
lila to co na profilu zmontowałem
ja sie nie nadaje do pracy
Robalku..gdybym na sucho trafiła 9/10 czy 10/10 to bym się zdeka wkierwiłaco to jest nagroda w postaci zdrapek za 50 zeta w porównaniu do 250 tysiazdrapki to ja sobie mogę sama kupić
przemek...a do czego się nadajesz? Jesteś niezdolny do pracy czy po prostu jesteś nygus?
lilka no tak to prawda
multi...tak szkoda 7/10 ..aa ile razy tafić 7/10 raz miesiąc płata kasa 60 los za 90 zł aa wygrania 140 zł=!!! ..kazdy ludzie mają sprawy jak lubią podkreślą np 5/5 albo 3/3
aa jaki liczby najszybciej wziąc kasa w kolekturzy
aa jaki liczby najszybciej wziąc kasa w kolekturzy
Lila.. .
---------------------------
---------------------------
multi multi..ta 7 coś mi nie leży dzisiajno ale jasnowidzem nie jestem.zobaczymy co wpadnie.Trzymam kciukite u stóp też
lilka dzięki i wzajemnie
WN....widziałam Twoje liczby ,porównałam z moimi i wyszło 12,31 na tak
fiolka
Lila.. .
Zwiększyłaś ilość typowanych liczb.. .
---------------------------------
Zwiększyłaś ilość typowanych liczb.. .
---------------------------------
fioLaa...wczoraj dałaś mi moja bana ..teraz juz nie rozmawiam i znikam...
lilka teraz będzie Rusiecka to może 7 ruszy
WN....tak jakoś wyszło ,że więcejna wieczór też wyszło 21 sztuk.Islandorka mnie zaszczeli jak większość z nich wlezie
Lila.. .
Jutro coś postaram się ..wytypować.. .
.............................
Jutro coś postaram się ..wytypować.. .
.............................
Fiolka.. .
--------------------------------
--------------------------------
multi multi jaki kontakt mamy?? podać emalia
lila oj nie nie mów ja u niej mam teraz szczęście tfuuu...
skalar gratulacie o 14