Wpisy 1 403 263 – 1 403 362
19 lutego 2013 18:11 → 19 lutego 2013 19:06, 100 wpisów
prędzej traficie 5/5 w mini jak główną w keszu, czy kasie na życie
Multi.. .
--------------------------
--------------------------
Teraz najmocniej pada na południe od linii Lublin - Wrocław.. .
--------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
szansa na trafienie gł. kesza 1:2.000.000
szansa na trafienie gł. kasy na życie 1:1.125.000
szansa na trafienie gł. kasy na życie 1:1.125.000
Witam u mnie w okolicy dużo bordowej ex pensji a w jednej żb pojawiła się nawet różowa
jeżeli ktoś chce zestaw na 22:15 to proszę bardzo: 29,41,47,50,54,55,56,58,60,68 życzę wysokich wygranych
wczoraj byłem w mojej ukochanej żb i za szybką mieli 5 straych ex pensji i nowa paczke jeszcze schowana u mnie nowa paczka otwarta z tydzien
dlu
kocur tu jest na dzień dzisiejszy najwyższa szansa na gł. wygranąale ja dzis straciłem na exp 10zł
różowa pensja to druga transza pensji tej niebieskiej, kesz też ma 2 kolory
drapek aha no to słabo ale nie obserwowałeś jak dalej chodziły
kocur ja też nie widziałem - czytałem na Forum MP że gdzieś taka jest- a znalazła się i u mnie na jedną pustą się skusiłem
kocur u to też słabo
Jak komuś brakuje 2 liczb i nie wie jakie dać to z generatora można sobie wziąć
ja dziś z generatora na MP typuje lotto i mini lotto ciekawe czy coś wpdanie
kocu,drapek ja wypróbuję ale póżniej ten generator i na kilka losowań
drapek ale nie pamiętasz czy + byłby czy nie
drapek mam prośbę jakbyś mi mógł te liczby podać to bym był wdzięczny
no to już wiadomo, że dolnośląskie i warmińskie ma różową pensję
drapek czyli te dwie wygrane które zostały w ex pensji to będą w różowej ?
kocur są jeszcze 2 w bordowej (stara edycja- nr. 0217)/ i orientacyjnie jest ok.200-250tyś losów jeszcze w sprzedażyi 5 w nowej edycji, ale tu jest jeszcze dużoooo losów- kilka mln
drapek tak prawdę mówiąc nie patrzyłem bo jak na razie zdrapki odłożyłem na bok już długo w nie nie grałem
milan1980 witam ziomka
milan1980 co tam w Pile słychać co u ciebie jeżeli chodzi o wygrane
drapek ok rozumiem
witam
drapek,
jak sądzisz - z jaskini hazardu wyjeżdżają wszystkie losy naraz, czy zostawiają sobie jakiś zapasik ?
extra bordowa kończy 'żywot' w marcu ?
drapek,
jak sądzisz - z jaskini hazardu wyjeżdżają wszystkie losy naraz, czy zostawiają sobie jakiś zapasik ?
extra bordowa kończy 'żywot' w marcu ?
r36 i tu by się przydał p. maciek - chętnie bym o to zapytał, czy wszystkie paczki starej exp są w zb, czy częśc leży na paletach
jak są w magazynach TS to głupota ludzka nie zna granic,a ja już zdrapki nie kupie
drapek chciałem się spytać paskowi dlaczego TS już nie udziela na swoim profilu ale paska chyba nie ma
robal36
milan1980 a może wiesz czy jakiejś wygrane wyższe padły w tej żb na deptaku
drapek.....ja mieszkam w warmińsko mazurskim i tu jest niebieska ep a jak zapytałem babke o tą starą bordową to mi powiedziała że już jej wcale nie ma.......musiałem ją uświadamiać że jednak jest
kocur, mmp1984, pozostali
drapek
oj, wiele pytań jakoś, niefortunnie, nie dostrzegł
drapek
oj, wiele pytań jakoś, niefortunnie, nie dostrzegł
milan1980 a z wygranymi to u mnie tak samo jak u ciebie czyli też słabo
hałapek
witam
trisetum ja zdrapki nieraz kupuję i to też bardzo rzadko jak jestem poza domem czyli w trasie
r36 i mm+
parę pytań tyczących zdrapek do p.maćka bym miał, ale gość był i się zmył
parę pytań tyczących zdrapek do p.maćka bym miał, ale gość był i się zmył
prezes20
przemekm200
przemekm200
witaj jeszcze nie kupilem multi nastanawiam sie jakie liczby mieć
drapek oj to prawda karwa TS
drapek tak wyglądać mają zdrapkomaty http://www.totalizator.pl/__data/assets/file/0005/38066/Zacznik-5_6.pdf w tym roku ma pojawić się ich 300 w całej Polsce
przemekm200 daj taki zestaw jeśli chcesz: 29,41,47,50,54,55,56,58,60,68 oczywiście dziś do multi multi na 22:15
a jak nie bedzie???
też myślę że nie wstawią bo liczy się bedą duże galerię, markety, dworce czyli tam gdzie dużo ludu przechodzi
drapek
to dawaj je tu - pozastanawiamy się razem - i w profil panaMaćkazzespoługierliczbowychlotto ->http://www.multipasko.pl/ts
to dawaj je tu - pozastanawiamy się razem - i w profil panaMaćkazzespoługierliczbowychlotto ->http://www.multipasko.pl/ts
drapek szczęśliwe
a jak nie bedzie a tak potrzebuje kasy odp
przemekm200 jak nie wyślesz to się nie dowiesz
ide do sklepu i sie nastanawiam
niedlugo wracam
drapek ja te liczby wyliczyłem na podstawie mojego "tajnego systemu" i jest w fazie testów nie mówię że dziś padną ale końca tygodnia coś powinno choć nie gwarantuję
r36
mnie ciekawi brak skanu jednego lotka z 40 tyś zł; i chciałbym wiedzieć skąd wiedzą, że został sprzedany a nie wypłacony(w moim domniemaniu ktoś zagubił tą zdrapkę);;; czy jednak został wypłacony a tylko jest brak skanu
mnie ciekawi brak skanu jednego lotka z 40 tyś zł; i chciałbym wiedzieć skąd wiedzą, że został sprzedany a nie wypłacony(w moim domniemaniu ktoś zagubił tą zdrapkę);;; czy jednak został wypłacony a tylko jest brak skanu
drapek 17 lutego było 5/10 z + oraz 5/10 oczywiście w dwóch losowaniach a wcześniej trochę też było
drapek to życzę wysokich wygranych o 22:15 cześć
ba - ktoś mógł kupić - czyli zszedł ze stanu, ale /powiedzmy/ że farciaż - zachlał i gdzieś "zostawił" - stąd niewypłacony i nie ma jak wskanić
na 14...miałem 14..1/1nie chwalę typer profil..
panie robala ..twój profil ..niiic nie typujesz 1/1 ..ty wiesz w głowie wuwuwu
ja teZ równiez i znikam,,,
ja teZ równiez i znikam,,,
Zrobiłem próbny test Lotto. . Nie korzystać.. .
01, 02, 04, 06, 07, 10, 13, 15, 18, 20, 22, 23, 26, 29, 30, 32, 35, 37, 40, 42, 44, 46, 48.
>> Podejrzane liczby Lotto :
06, 07, 10, 15, 20, 23, 26, 29, 35, 37, 40, 42, 44, 46, 48:
--------------------------------------------------
01, 02, 04, 06, 07, 10, 13, 15, 18, 20, 22, 23, 26, 29, 30, 32, 35, 37, 40, 42, 44, 46, 48.
>> Podejrzane liczby Lotto :
06, 07, 10, 15, 20, 23, 26, 29, 35, 37, 40, 42, 44, 46, 48:
--------------------------------------------------
krzysio744
r36
ale p.maciek twierdził że nikt z TS nie wie gdzie są te główne wygrane, a jednak wiedzą, że ten kos zszedł ze stanui znikam
krzysio jesteś jak pieskkuuuuu
ale p.maciek twierdził że nikt z TS nie wie gdzie są te główne wygrane, a jednak wiedzą, że ten kos zszedł ze stanui znikam
krzysio jesteś jak pieskkuuuuu
krzysio744 co byś powiedział jakby losowania zostały prowadzone przez płeć żeńska z wwwxxx