Wpisy 1 403 463 – 1 403 562
19 lutego 2013 19:50 → 19 lutego 2013 20:14, 100 wpisów
2 5 12 20 25 37 niewiem jak moge grać wami czemu umnie nie idzie wlaczy i liczbe pisać
jak słyszę teksty typu, ze sie ktoś nie nadaje. do pracy to mnie szczerze uj strzela.
ale co macie wysłane
skalar pewnie dwie padną z przedziału 01-10
multi ale daje mi sie ze nie beda takie liczby
lila mialem z poczatku wuslac z pieciu a potem zmienilem na 10 no i dobrze zrobilem
lilka na pewno go nie będzie teraz bo sobie suszy słynne czerwone spodnie a innych nie ma
trololoolo..nie tylko CiebieJa nie wiem jak 21 letni mężczyzna nie nadaje się do pracy,to kiedy się będzie nadawał,jak będzie miał 300 lat?No chyba ,że ktoś faktycznie się nie nadaje ze względów zdrowotnych
jak wy gracie tutaj ???
bede moze o 22drugiej po losowaniu ale 4zl albo 12zł mało
SKALAR...jakbym wiedziała ,że wpadnie 7/10to bym puściła stawkę x10 i gra.Dałabym przemkowi na nowy telefon
przemekm200 twoja sprawa to tyle
moglem mieć takie liczby ale niewiedzialem ze padna takie samu od jutra gram wami mozna
amour
lila
rece ma sprawne, bo tutaj pisze i najwyrazniej nozki tez skoro do kolektury moze dojsc. Ale nawet jakby byl na wozku to wybacz ale w dzisiejszych czasach mozna pracowac z domu.
rece ma sprawne, bo tutaj pisze i najwyrazniej nozki tez skoro do kolektury moze dojsc. Ale nawet jakby byl na wozku to wybacz ale w dzisiejszych czasach mozna pracowac z domu.
lila widziałaś to? hehe
http://www.youtube.com/watch?v=SQeNoY1oK4M
http://www.youtube.com/watch?v=SQeNoY1oK4M
trololo...w jego przypadku akurat można ale znam dziewczynę co niestety nie może bo leży w domu sparaliżowana i mimo wszystko na kompie pisze
Pewnie Przemek jest...cyganem, tfu... powinno być Romem.. . Oni nie lubią pracować.. .
----------------------------
----------------------------
lila
Ja mam znajomego ktory w wieku 19 lat trafil na wozek, teraz ma 25 i od 4 lat prowadzi wlasna firme, pełen paraliz dolnej czesci ciala.
Ja mam znajomego ktory w wieku 19 lat trafil na wozek, teraz ma 25 i od 4 lat prowadzi wlasna firme, pełen paraliz dolnej czesci ciala.
amour...za***ił mu kuli,maszynę do pisania,portfel i ubranie kolegi
lila zebym wiedzial to tez byl puscil x10 a Co do przemekm200 i jego wypowiedzi zostawiam bez komentarza
nie jestem cyganem dobra ja juz ide papa lila multi multi plus fiolka wedrowca ide na wspolnej ogladać bede o 22 20 pa skalar
ja nie cygan i też nie lubię jak mi się przy robocie rękawy odrywaja.
trolololo...znajoma jest sparaliżowana po wypadku całkowicie,ale zgadzam się ,że nawet osoby na wózku pracuja ale przemkowi się nie chce
...ostatni widziałam jak małe cyganichy wygrały 50 zeta w zdrapce
skalar
Ide puscic kupony Zycze wszystkim spokojnego wieczoru i trafnych typowan
lila...kiedyś u mnie był taki przypadek że cygan ze szkoły porwał cyganichę, u nich taki zwyczaj ponoć jest
w warsztacie pizga jak w kieleckim (bez urazy jak ktoś jest z kieleckiego ale mi zostało powiedzenie z jakiegoś filmu) bo piec padł. Także w domu jestem szybciej, ale zazwyczaj to wychodzi czlowiek o 6tej wraca o 21 i jakos nie narzeka, takze jak slysze takiego mlodego czlowieka to mnie szlak trafia.
skalar dzięki i wzajemnie cześć
fiolka...tak,jest taki zwyczaj.Porywa i jadą sobie do hotelu,bara teges tages i razem wracają do domu i jest oficjalne wesele
uwaga...uwaga.... z Nasa właśnie wypuścili rakiete......ma przelecie przez houston....pużniej zachaczyć o Koree.....zaliczyć północną polskę....i wylądować na multipasko.
lila...no właśnie, ale karwa ze szkoły?, nie mógł sobie wybrać inne miejsce
amour...jak masz np znajomych cyganów albo sąsiadów to lepsze jak ochronakrzywdy nie zrobią,swoich nie okradają i pomocni są
trololo no wiesz a może to tak jak pisałem "tak zwany aktywy śledż" czyli człowiek o wielu twarzach i może to on się śmieje z nas tu na czacie
Trololo, nie pomyliłes sie , piz,,i i do tego sypie snieg jak ..sk. Na kieleckie to i Pan Bóg się obraził.Witam gremium wieczorkiem, całuje raczki paniom...
lili....no właśnie halapkowo przeleciała i załapałem się do multipasko na gapę
trololo internet to jedna wielka niewiadoma
halapek..jak przeleciała? Cały czas krążymy,szukamy miejsca na lądowanie
Lila, Fiolka, cała przyjemnosc po mojej stronie. Powodzenia w losowaniu..
panoramix(a co nie widać)
marek33