Wpisy 1 401 310 – 1 401 409
18 lutego 2013 17:46 → 18 lutego 2013 18:53, 100 wpisów
Jackwar.
kocur najbardziej mnie to denerwuje że od 1 marca nie będzie codziennych losowań w telewizji co miały być oczywiście ale się wycofali z tego pomysłu
Multi.
Nie chcę robić zamieszania.
Nie chcę robić zamieszania.
rocco8412 jak gdzieś jedziesz to proponuję na chybił trafił ja też tak robię
Multi ja korzystam z tylko z internetu i nie wiem jak w necie będzie ale mimo wszystko wyniki beda na bierząco
Nie multi nie jade,ale nie bede mial czasu na siedzenie na forum
w jokera , jak puści się 4 zakłady to ma się szanse 1/9 na zwrot kasy
emerytka 46 ok ale jakby co to wiesz @ ja nikogo nie wydam jakby co ale jak chcesz
rocco8412 rozumiem
Multi.
Nie chcę podawać mojej @.
Nie chcę podawać mojej @.
kocur no wiadomo internet to wiedza informacji także w sferze gier lotto ale jak dla mnie to losowania wieczorne powinny być w telewizji ale w internecie także jak kto woli bo gracz powinien mieć wybór i jeszcze jedna sprawa w internecie nie zawsze emisja losowania jest ciągła nieraz są przeszkody i dlatego stawiam na telewizję
kocur choć ok o 14:00 może być tylko w internecie
emerytka 46 ok szanuję twoją decyzję nie gniewam się
multi , ja oglądam w internecie , wszystko zależy od sprzętu i łącza
A w necie jest wszystko. Ja osobiście tu nie oglądam tylko już po plosowaniu sprawdzam kupon w***ia mnie to tak na szybko . jak się pojawi losowanko ma stronie to sprawdzam
jackwar fakt teraz uruchomiłem sobie jakiś czas temu operę mini też jest ok i bez przeszkód ale telewizja to telewizja inne emocje
jackwar szczególnie wieczorem
multi ja czytam wpisy również przez operę mini na komórce ale nie dodaje komentarzy bo mnie to wkarwia
kocur w komórce też mam ale w komórce tylko typuję kiedy jestem w terenie i jestem także "śledziem"
kocur typujesz tak samo jak przez komputer
multi teraz moje typy to prototypy nie mam kasy na wysyłanie ale typuje na zasadzie iż liczby trafione usuwam a dodaje nowe i tak co dwa losowania . Dzisiaj miałbym 15 bo mnie się śniła ale dupa
trisetum 1 401 329 to ruchu Palikota on poluje na fotoradary
dobra to na mnie już czas życzę wszystkim wysokich wygranych o 22:15 cześć do poklikania.
Nie mogę wyjść z tego archiwum,A chyba dostanę kręćka i będę zmuszona zmienić nick.
Wpis.
Rozwiązanie zagatki przekrętu jest takie że po uruchomieniu maszyny włąnczane jest pole elektromagnetyczne o niskim natężeniu od dołu tak a by kulki które mają nie wpaść kręciły się w bębnie podejrzewam że mają jakieś drobne ilości metalu ,a te które wpadają są z samego plastiku Tak robią nas w trąbe
Wpis.
Rozwiązanie zagatki przekrętu jest takie że po uruchomieniu maszyny włąnczane jest pole elektromagnetyczne o niskim natężeniu od dołu tak a by kulki które mają nie wpaść kręciły się w bębnie podejrzewam że mają jakieś drobne ilości metalu ,a te które wpadają są z samego plastiku Tak robią nas w trąbe
trisetum....orientujes się może ile na godzinę pobiera strona mp .....bo mam limit na internet i nie wiem ile mogę na niej dziennie przebywać????
napiszemy list do tuska zrobi porządek z nimg
Witam wszystkich, niestety od marca nie będzie codziennych losowań LOTTO o 21:40 w TVP Info o czym pisałem wcześniej - wszystko okazało się bez zmian czyli wt,czw i sb
cześć
halapek
halapek
pasko odblokuj mi forum
pewniak
30
30
narazie je pokrzyżykowałem.......pużniej zapytam pasko jak będzie
cześć kaśka
Halapek.. .
Napisz, ile możesz pobrać /przesłać danych. Ja za 25 pln mam prawie 1,2 GB.
-----------------------------------
Napisz, ile możesz pobrać /przesłać danych. Ja za 25 pln mam prawie 1,2 GB.
ja bez tego po 4 minutach mało ***icy nie dostane,jak idzie przegladać strony kiedy masz 3 tys reklam wszędzie
triset....ale jak wczoraj posiedziałem cały dzień to zapieprzyło mi z 700 MB
Halapek.. .
Jak masz ...5 GB, to możesz buszować na Multipasko przez 24 godziny przez cały mieśiąc.. .
----------------------------
Jak masz ...5 GB, to możesz buszować na Multipasko przez 24 godziny przez cały mieśiąc.. .
----------------------------
triset....mam google chrome.....jest tu coś do wyłączania reklam w niej???
http://www.sciagnij.pl/programy/p/Windows-Przegladarki_WWW-Dodatki_do_Chrome-AdBlock_dla_Chrome/11316
Halapek.. .
Multipasko to mało strona. W komórce pobiera kilkadziesiąt KB. Chyba, że zaglądasz na strony XXX, które mają nawet po 1,7 MB.
------------------------------------------------------
Multipasko to mało strona. W komórce pobiera kilkadziesiąt KB. Chyba, że zaglądasz na strony XXX, które mają nawet po 1,7 MB.
------------------------------------------------------
lila zdradziłaś mnie
halapek na stacjonarnym czy laptopie to samo sobie zrób od razu mniej stresowe jest surfowanie
trochę to dziwne bo mam programik do kontroli pobrań i wysyłania i wyświetla mi że od 14.02 670MB a w orange wyświetla mi że zabrało już ponad 2GB ...ktoś mnie robi w bambucho????
triset......ja ten limit to mam na stacjonarnym......bo mam internet z orange szerokopasmowy ....orange fri dom
Halapek.. .
Ja podłączam małego laptopa do smartfona.. . Lepiej się piszę na normalnej klawiaturze, niż z telefonu.. .
Ja podłączam małego laptopa do smartfona.. . Lepiej się piszę na normalnej klawiaturze, niż z telefonu.. .
uderz w stół a norzyce się odezwą
Wn ja korzystam tylko z laptopa...ze smartfona mie wk......rwia
halapek .aaa masz toorent np ściąganie filmy..ustaw limit wysłania 1KB .. i znikam..
krzychonie zciągam nic bo wtedy to limit bym wykorzystał w dwa dni
Halapek.. .
Sieć Orangutan to ...złodzieje.. .Zawsze kradną mi około 10 % transferu.. .
--------------------------------------
Sieć Orangutan to ...złodzieje.. .Zawsze kradną mi około 10 % transferu.. .
--------------------------------------