Wpisy 1 401 210 – 1 401 309
18 lutego 2013 17:05 → 18 lutego 2013 17:45, 100 wpisów
multi nic dodać nic ująć tak już jest tak samo mam. Jakiś drobny rezultat a na dłuższą metę nic z tego nie wychodzi. Można tam kilka liczb wygenerować już do innych parek pewniaków i piątek ale żeby nimi grac to nie.
Kurde taki z poznania jeden zaklad i 30 mln a ja 8zakladow i 3 nie ma
fabik96/ a co maja powiedzieć ludzie co wydali kilka stówek albo system 12 i nic nie wygrali
A wogole jest ktos taki co gra systemem 12 watpie chyba ze jakis "bogaty"
trisetum tylko tyle że takie osoby jak stracą kilka stów to ich to nie zaboli
kocur tak wiem ale tylko ale tylko w 2 oraz 3 można sobie ustawić czyli (z ilu skreśleń np 10) (z ilu liczb np 80) a w 1 można jedynie z ilu (z ilu liczb np 80) (bo np z ilu skreśleń nie ma takiej opcji)
A jeżeli chodzi o dotychczasową skuteczność... Gram systematycznie od 3 lat i ... mam zwrot z "inwestycji na poziomie 30%" czyli dokładam 70 % żeby grac dalej... Więc jest nieopłacalnie... Ale czy marzenia są wymierne??? Dwa razy dziennie jestem potencjalnym milionerem
I niejednemu/ej z nas wiedzie się tak samo.
I niejednemu/ej z nas wiedzie się tak samo.
kocur tak wiem ale tylko w 2 oraz 3 generatorze można sobie ustawić czyli (z ilu skreśleń np 10) (z ilu liczb np 80) a w 1 można jedynie z (z ilu liczb np 80) (bo np z ilu skreśleń nie ma takiej opcji) "tak miało być"
multi pomieszanie z poplątaniem to napisałeś ale postaram się odpisać ręczny generator to sam dajesz start i stiop i liczba jest i max 80 możesz sobie wygeneriować a na innych to jest podobnie
xelom
emerytka 46
emerytka 46
to ty decydujesz ile liczb chcesz wygenerować jak dasz koniec to tyle więcej nie wygenerujesz jak dasz start to wyzeruje ci te liczby
kocur przepraszam ale wpis 1 401 224 właściwy
fabik nie tylko ty ja też takie lubię bo to taki przyszły może być pieniądz a z pieniędzmi to wiesz jak jest
kocur a tak dokładniej to mi chodzi o opcję "ilość liczb w zestawie" np: 10 liczb dajesz bo zakres tej opcji jest od 01 do 20 a w pierwszym generatorze nie ma tej opcji
jest pula wzsystkich liczb jak dasz 1-18 to wszystkie 80 liczb wygenerujesz jak dasz 20 - 80 to z przedziału od 20 do 80
kocur ok rozumiem 1 401 227
a u mnie śnieg pada
kasika
No, ale niektórzy dziubią po miszczowsku w keno, a inni walą po 100 zakładów na losowanie, i nie powiem, jaką stawką, a widziałem, oj, niezłe numery widziałem
robal witaj
a te wygrane w wawie łodzi to dzisiaj nie ? kurde ale szczęści emają
a te wygrane w wawie łodzi to dzisiaj nie ? kurde ale szczęści emają
kocur już rozumiem
kocur ...242
jak nie jak tak ? oj, występowało tu czasem takie zjawisko
jak nie jak tak ? oj, występowało tu czasem takie zjawisko
kocur ale ja znam osobę która wygrała 10/10 w multi multi tylko że nie z mp
multi powodzenia z moimi liczbami i również ze swoimi liczbami wygenerowanymi
robal36
kocur dzięki i wzajemnie
kocur
ale - dwa wskany, w okolicach 70-100 tysia - tu widziałem
ale - dwa wskany, w okolicach 70-100 tysia - tu widziałem
multi i jak ta osoba trafiła te 10 z 10. swoje liczby czy z lottomatu Totalizatora ?
kocur z mp to nie
kocur swoje liczy
Robal ja nie pisze że takich osób tutaj nie ma ale to jest bardzo rzadko spotykane. A pewnie jest tak że ci co wygrali to się tu nie udzielają bo mają już co wydawać w realu
kocur ale też pamiętam że inna osoba trafiła w mini lotto na system ósemkowy na chybił trafił i trafiła 5/5 jednym zakładem zagrała
multi ja też liczę tylko na chybił trafił aby wygrać duże pieniądze a niewielkie kwoty jak 700 zeta w MM to samemu trzeba próbować.
Wpis z archiwum mp.
na 14 kazalem zonie wyslac 100 zakladow mm sam wczoraj skreslalem ciekawe czy cos bedzie na tyle hehe
na 14 kazalem zonie wyslac 100 zakladow mm sam wczoraj skreslalem ciekawe czy cos bedzie na tyle hehe
robalaa..
kocur w mini lotto dodam tylko że to i tak jak na moją miejscowość duży sukces bo same miasteczko posiada 5000 mieszkańców
kocur no ja już miałem dwa razy 8/10 w mm
na chybił trafił
Multi.
multi ja w swojej karierze miałem 2 razy po 100 zeta kilka ładnych lat temu w multi lotku jeszcze i tyle
emerytka 46 wpis 1 401 226
ciąg dalszy.
z tych 100zakladow (250zl) co mialem na 14 trafilem 8/10 , 7/10 , 3 x 6/10 , 5/10 , 7x 4/10 no to sie zwrocio z malym %
To tylko pogratulować.
z tych 100zakladow (250zl) co mialem na 14 trafilem 8/10 , 7/10 , 3 x 6/10 , 5/10 , 7x 4/10 no to sie zwrocio z malym %
To tylko pogratulować.
Multi.
To była moja odpowiedź na przywitanie.Czat tak szybko leci.
To była moja odpowiedź na przywitanie.Czat tak szybko leci.
emerytka 46 ale to i tak ładnie miał gratulację dla tej osoby
Kocur.
To nie są moje wpisy,
Nie gram za tyle pieniędzy.
To nie są moje wpisy,
Nie gram za tyle pieniędzy.
emerytka 46 ok ja tylko tak dla uwagi
No ładnie trafił.
emerytka 46 a daj numer wpisu może być na @ jeżeli chcesz adres mam w profilu
Najwięcej to w zeszłym roku za 50 zeta w keno zagrałem na 25 losowań i co było ?
jackwar
kocur ja w keno nie gram , dla mnie to oszustwo , najwięcej miałem 6/10
Kiedyś kiedyś to multi lotka za 20 zeta puszczałem a teraz za 80 zeta na mc. nawet mniej
hej,macie jakieś pomnysły na najbliższe losowanie mini lotto?
jackwar to prawda bardzo słabe wygrane