Wpisy 1 400 586 – 1 400 685
18 lutego 2013 08:53 → 18 lutego 2013 10:15, 100 wpisów
Dzień dobry.Miłego dnia.
Po spacerku,po śniadanku (żymła z hauską-ha,ha)można się zabrać za liczby.
Po spacerku,po śniadanku (żymła z hauską-ha,ha)można się zabrać za liczby.
Medea
Ulala
Monet
Pafty
Ulala
Monet
Pafty
Poza tym dziś dzień Wodników liczby 10,25,46 oraz Wag 11,24,42 czyli odrzucając liczby wczoraj wylosowane 5/5 da się stworzyć
No i jeszcze liczby na poniedziałek z źródła podanego mi swego czasu przez kondi czyli 22,54,39,31 plus wariacje
Monet.
Ha,ha,haWiedziałam i tak specjalnie
A po prostu-bułka z serem domowym.
Ha,ha,haWiedziałam i tak specjalnie
A po prostu-bułka z serem domowym.
Ulala.Oscypek to coś innego.
obserwatorom z teesa
Ignacy Krasicki
Była wielka dysputa ze starym młokosa,
Czy nos dla tabakiery, czy ona dla nosa,
Na złotnika sąd przyszedł; bezwzględny a szczery
Dał wyrok nieodwłocznie: "Nos dla tabakiery!"
.............
dobrego dnia
Ignacy Krasicki
Była wielka dysputa ze starym młokosa,
Czy nos dla tabakiery, czy ona dla nosa,
Na złotnika sąd przyszedł; bezwzględny a szczery
Dał wyrok nieodwłocznie: "Nos dla tabakiery!"
.............
dobrego dnia
Monet.
Ze sklepu.Ha,ha.Sama nie robię.Nie jestem jeszcze na tym etapie.
Ze sklepu.Ha,ha.Sama nie robię.Nie jestem jeszcze na tym etapie.
Robalku
emerytka
Zrobić ser to też teraz sztuka bo z pasteryzowanego UHT to nie bardzo się da tradycyjną metodą a panir w Polsce to nowość
Zrobić ser to też teraz sztuka bo z pasteryzowanego UHT to nie bardzo się da tradycyjną metodą a panir w Polsce to nowość
Tak,Monet,tak.
e46, medusia, ulala
Monet, pafty
Monet
w nawiązaniu do poinformowania mediów, a nie składających się na to przedstawienie
Tak - na uja trzymają stronę wuwuwu ?
dobrego wesołego dnia
Monet, pafty
Monet
w nawiązaniu do poinformowania mediów, a nie składających się na to przedstawienie
Tak - na uja trzymają stronę wuwuwu ?
dobrego wesołego dnia
Z netu / łonet 27 sie 12, 12:43/ :
>> Zajrzeliśmy do technologicznego serca Lotto...
Dostać może się tu zaledwie kilka, góra kilkanaście osób, przechodząc długim i krętym korytarzem, mijając posterunek ochrony, forsując elektroniczne zabezpieczenia i kilka bramek bezpieczeństwa po drodze. Pomieszczenie, gdzie pracują komputery jest cały czas monitorowane. Nawet jeśli uda nam się jakimś cudem do niego dostać, to jeszcze musimy znać kod, żeby stamtąd wyjść. Te kilka szaf z szumiącymi komputerami w niewielkim pokoju naprawdę jest pilnie strzeżonych...<<
a jednak - ktoś dał radę i zdobył informację gdzie te 6/6 padło - z a n i m umieścili na swojej stronie
>> Zajrzeliśmy do technologicznego serca Lotto...
Dostać może się tu zaledwie kilka, góra kilkanaście osób, przechodząc długim i krętym korytarzem, mijając posterunek ochrony, forsując elektroniczne zabezpieczenia i kilka bramek bezpieczeństwa po drodze. Pomieszczenie, gdzie pracują komputery jest cały czas monitorowane. Nawet jeśli uda nam się jakimś cudem do niego dostać, to jeszcze musimy znać kod, żeby stamtąd wyjść. Te kilka szaf z szumiącymi komputerami w niewielkim pokoju naprawdę jest pilnie strzeżonych...<<
a jednak - ktoś dał radę i zdobył informację gdzie te 6/6 padło - z a n i m umieścili na swojej stronie
A swoją drogą - na cholerę aż tak strzegą ? Co te dyski z zapisaną informacją o wybranych przez grających liczbach, zestawach mają wspólnego z zabezpieczonymi, u licha, różnymi kodami - numerem seryjnym, kodem kreskowym - kuponami ?
panie robala ..typuj tylko 1/1 ..
jak nie chcesz słuchać na mnie ..ja na wieczór nie bede tuu ok i znikam..
jak nie chcesz słuchać na mnie ..ja na wieczór nie bede tuu ok i znikam..
Na sobotę zawarto 12900318 zakładów...
Nawet gdyby, na bieżąco, na stronie podawali wszystkie zawierane zestawy, te bodaj 200-300 Mb danych, czy w czymś komuś by to pomogło ? Naprawdę ?
Noooo, może, moooożeeee - widać by było, jak 'wbijają' z trafiła, jak 'ustawiony' jest algorytm i powtarzanie - bo to się musi zdarzać
ale nadal - no weź i wybierz ten właściwy kawałek tortu
Nawet gdyby, na bieżąco, na stronie podawali wszystkie zawierane zestawy, te bodaj 200-300 Mb danych, czy w czymś komuś by to pomogło ? Naprawdę ?
Noooo, może, moooożeeee - widać by było, jak 'wbijają' z trafiła, jak 'ustawiony' jest algorytm i powtarzanie - bo to się musi zdarzać
ale nadal - no weź i wybierz ten właściwy kawałek tortu
Krzysio744 siemasz
nie typuję czego nie gram
nawet jeśli, to ma być tylko dwa, czy cztery zeta
wesołego
nie typuję czego nie gram
nawet jeśli, to ma być tylko dwa, czy cztery zeta
wesołego
Krzysio.
A gdzie Twoje typowanie ?
A gdzie Twoje typowanie ?
ania ..ja nie gram ..ale iny osoby potrzebują 1/1 ..połączy jeden osoba czyli na 3/3..
emeryta...ja juz dałem profil tylko 1/1 ..wiecej nie idzie złapać
krzysio744 liczby sie powtarzaja z losowania na losowanie i te"1" to samemu mozna czasami wypatrzeć
Witam serdecznie. Na stronie lotto podają, że główna wygrana padła w Poznaniu, a dziś rano w punkcie w Legnicy, w którym puszczam zakłady, Pani pokazała mi wydruk z komputera, że u nich padła główna wygrana. Sama była zaskoczona. Czyżby stosowali dodatkowe zabezpieczenia?
Krzysio.
tuptak/ może pierwsza myśl była taka aby wygraną ogłosić w Legnicy a potem zmienili zdanie na Poznań
tuptak
nie wiem, może t a k przeczytała, że "padła główna wygrana..."
mi chodzi o to-
http://www.lotto.pl/lotto/aktualnosci/miliony-trafione-szostka-w-lotto-szostka-w-lotto-plus
- i amba - puste miejsce, a 'w necie' już w.c.z.o.r.a.j jednak pokazało GDZIE
nie wiem, może t a k przeczytała, że "padła główna wygrana..."
mi chodzi o to-
http://www.lotto.pl/lotto/aktualnosci/miliony-trafione-szostka-w-lotto-szostka-w-lotto-plus
- i amba - puste miejsce, a 'w necie' już w.c.z.o.r.a.j jednak pokazało GDZIE
Trisetum
Wiesiek
Wiesiek
I o to
>> O tym, gdzie padły wygrane poinformujemy już w poniedziałek. <<
>> O tym, gdzie padły wygrane poinformujemy już w poniedziałek. <<
dl mnie nie interesuje interesuje mnie 5/5 w mini tylko nie wiem jak sie do tego dobrac
trisetum i robal 36 wszystko jest możliwe, ale pokazała mi wydruk taki jak się odbiera wygraną i na nim była informacja "gratulujemy, w tym punkcie padła główna wygrana itd", po południu zapytam się czy potwierdzili to gdzieś w centrali
tuptak , to we wszystkich terminalach w całej Polsce pojawił cie taki komunikat jesli chodzio ścisłosć, bo ja tez widziałam ten wydruk w swojej osiedlowej kolekturze
tuptak/po południu będzie pisać "kurde sorki jednak to w Poznaniu padła główna wygrana"
t a m uczeni w piśmie siedzą i
zdrapka z tauzenem też mogła przyjść jako
"w tym punkcie padła główna wygrana"
zdrapka z tauzenem też mogła przyjść jako
"w tym punkcie padła główna wygrana"
te komunikaty w kolekturach to może być teraz mydlenie tego wycieku.
Gracz z miejscowości Białystok wygrał 10000.00 zł w grze Keno. Zobacz wszystkie wysokie wygrane.
Gracz z miejscowości Łódź wygrał 10000.00 zł w grze Keno. Zobacz wszystkie wysokie wygrane.
Ania70..czemu do mnie pytać sprawa.. nie jestem taki mistrzem 1/1..kiedy pomagałem 13maxa tam gr B do konca grudniu miał pierwszy miejsce..
robala ..nie śmiej się teraz typuj teraz twój profil 1/1..
i znikam...
robala ..nie śmiej się teraz typuj teraz twój profil 1/1..
i znikam...
MOnet
karwa
wyciek - bez skojarzeń, karrrrrrwwwwwa - był wczoraj
a komunikaty są ... ?
karwa
wyciek - bez skojarzeń, karrrrrrwwwwwa - był wczoraj
a komunikaty są ... ?
a mnie bardzo mocno wszystko jedno gdzie padła,jeśli nie było to w Szczecinie i to nie ja byłem tym wygrywającym.
krzysio744 mnie nie interesuje ile liczbn ty na kuponie skreślisz, tylko według mnie granie na 1/1 sie w ogóle nie opłaca.
robal a kiedy mieli to robić?
Czekali na decyzję prezesa.
A prezes miał wolny weekend
Czekali na decyzję prezesa.
A prezes miał wolny weekend
ania ..wiem ..trzeba połączy iny osoby ..naprzykład ja kiedy wziąłem amour 1/1 ..lila 1/1 i mój 1/1 czyli razem 3/3 .. masz pytaj robal bardzo dobrze wie.. uciekam..
Ania70
31 osób wczoraj, co najmniej 31 - ma, miało inne zdanie
Monet
wolny łykend i dane sobie wzięły i wyciekły, tudzież wypełzły ?
Powinien przewidzieć i siedzieć na kompie, napisać rozporządzenie, wydać wytyczne, włączyć komórkę...
imo
nie potwierdzam, nie zaprzeczam
31 osób wczoraj, co najmniej 31 - ma, miało inne zdanie
Monet
wolny łykend i dane sobie wzięły i wyciekły, tudzież wypełzły ?
Powinien przewidzieć i siedzieć na kompie, napisać rozporządzenie, wydać wytyczne, włączyć komórkę...
imo
nie potwierdzam, nie zaprzeczam
Bladego pojęcia trzeba nie mieć..bladego.
Motyka na słońce .
Samobójstwo + szybkie bankructwo.
Motyka na słońce .
Samobójstwo + szybkie bankructwo.
I zostawiam z Winstona /w świetle lektury dawnego forum, choćby - znaczniki, opuszczenie kolejki.../
Kiedy orły milkną, papugi zaczynają swój jazgot
Robal_36 odnosnie czego miało inne zdanie grania na 1 liczbę w MM?
Ania
tak
wydaje się, że niektórzy nie grają o kasę, tylko żeby 'trafić'
tak
wydaje się, że niektórzy nie grają o kasę, tylko żeby 'trafić'
Robal_36 trafic na forum? dobre... ja któregoś dnia tak zatypowałam w MM, ale to przez przypadek kliknęłam na ekranie i typowanie mi sie zapisało, jak poprawiłam to moje poprawione juz sie nie zapisało, w typowaniu pozostała tylko 1 liczba
bo chyba tak jest ze jak raz cos sie wklepie, to juz tego poprawic a ni zmienic nie mozna