Wpisy 1 400 486 – 1 400 585
18 lutego 2013 01:12 → 18 lutego 2013 08:52, 100 wpisów
.
. '' w nocy wszystkie
koty są czarne ''
. '' w nocy wszystkie
koty są czarne ''
,
,
,
,zmykam i ja pomału spać
cześć wszystkim
,
,dobranoc
,
,zmykam i ja pomału spać
cześć wszystkim
,
,dobranoc
Spokój to najlepsze rozwiązanie{{lol}
<Toto sIe wbiło przez przypadek
<Toto sIe wbiło przez przypadek
Dobry wieczor.. .
Na Nie bede mial do godz. 10.. .
Gonzaga.. .
Jocia.
Zaraz znikam, bo ....pozno.. .
...................................
Zaraz znikam, bo ....pozno.. .
...................................
dzieeeń boobry !
jedynka 1 nr jeden pewniak
lila ale rozpracował cie on ale w sumie hmm ? Dziwna sprawa
miłego dnia
------
.................
Dzień dobry.. .
.................
Dzień dobry.. .
Znikam.. .
-----------------------
-----------------------
franek>> Ty masz zdrowie !
noc prawie cała przy kompie i z rana już buszujesz.
Spałeś wogóle?
noc prawie cała przy kompie i z rana już buszujesz.
Spałeś wogóle?
medusia witaj 4/8 twoja metoda...
medea jak twoje cisnienie?
w końcu mamy luty czas na snieg...
islandorka>> no w sumie racja..tylko tutaj śnieg nawet jak popada to zaraz topnieje i chlapa straszna. Tutaj dziwny mikroklimat.
monet pewnie nie chciałbs zamienić sie na moje błotko... wiec ja wole snieg i mrozek...
medusia sie przywitała i ja porwali...
islandorka
Nie porwali. Czekam aż koleżanka skończy coś sprawdzać i potem wsiąknę w papiery. Siedzę i czekam. Ciekawe czy da radę bo w piątek nie dała
Nie porwali. Czekam aż koleżanka skończy coś sprawdzać i potem wsiąknę w papiery. Siedzę i czekam. Ciekawe czy da radę bo w piątek nie dała
ulcia
medusia cos ugrała? przyznaj sie bez bicia...
ulala
islandorka
Jak widzę humorek jakby lepszy . Jak zauważyłaś pewnie wieczór nie był dla mnie i damianbpl zbyt łaskawy. Jednak zagrałam wczoraj za 20 złotych i odzyskałam 20 złotych czyli nie jest tak źle jak zawsze
islandorka
Jak widzę humorek jakby lepszy . Jak zauważyłaś pewnie wieczór nie był dla mnie i damianbpl zbyt łaskawy. Jednak zagrałam wczoraj za 20 złotych i odzyskałam 20 złotych czyli nie jest tak źle jak zawsze
aż 3,42 gr przez weekend wygrałem???????????????śmiech i płacz na sali trza tusków obalić
no meduska super to ile trafiłaś? 5/8?? czy cuś?
islandorka
Tak dobrze nie było. To było 4x 10/10 z których trafiłam 2x5/10 oraz 1x6/10
Tak dobrze nie było. To było 4x 10/10 z których trafiłam 2x5/10 oraz 1x6/10
medusia powiem ci ze ta twoja metoda to chyba najlepsza... + metoda WN i mozna myślec...
no medusia 6/10 to juz coś...
chudo w kasie -zero perspektyw na wygraną losy puścioki albo jak mnie to w.....***ia 1 zł taką wygraną to se rostko łysy do życi wsadż
Wygląda na to, że dobrałam zestaw, który teraz chodzi zostały jeszcze do wylosowania 1,4,7,44,47,49,53,61,67,70,77
medusia ok ide bo chcą szamać od rana...
islandorka
Ale bywają okresy gdy typowanie przy użyciu mapki 16-stki nie wychodzi. Jeszcze niedawno jak ten piekielny bonus rósł jak głupi to szlag wziął wszelkie wcześniej podpatrzone przeze mnie zależności. Wtedy metody astrologiczne o dziwo były lepsze
Ale bywają okresy gdy typowanie przy użyciu mapki 16-stki nie wychodzi. Jeszcze niedawno jak ten piekielny bonus rósł jak głupi to szlag wziął wszelkie wcześniej podpatrzone przeze mnie zależności. Wtedy metody astrologiczne o dziwo były lepsze
ze dwa razy w roku jak jakiś ochłap od łysej pały rostka i ryżego kudła donka skąpiradła wygram tosie uciesze reszta to mnie w.......***iają
pafty...zastanawiam sie czy sposób pisania...to Twoja poza na MP czy rzeczywistość Twojego >>>JA>>??
pafty
Ty się chłopie wykończysz przeżywając takie emocje z powodu rzeczy, na które nie masz niestety wpływu a jak mawiał cesarz Marek Aureliusz a obecnie członkowie AA zmieniaj rzeczy, które zmienić możesz, pogódź się z tym czego zmienić się nie da i odróżniaj jedno od drugiego ( współcześnie w mniej oficjalnych okazjach dodaje się dla efektu retorycznego "do cholery"
Ty się chłopie wykończysz przeżywając takie emocje z powodu rzeczy, na które nie masz niestety wpływu a jak mawiał cesarz Marek Aureliusz a obecnie członkowie AA zmieniaj rzeczy, które zmienić możesz, pogódź się z tym czego zmienić się nie da i odróżniaj jedno od drugiego ( współcześnie w mniej oficjalnych okazjach dodaje się dla efektu retorycznego "do cholery"
ulala>>>
....
nie daj się zwieść pozorom pafty to wysoce inteligentna sztuka..
....
nie daj się zwieść pozorom pafty to wysoce inteligentna sztuka..
Monet dzięki
pewnie masz rację....obrała taki schemat swojego Ja i go kreuje haaa
pewnie masz rację....obrała taki schemat swojego Ja i go kreuje haaa