Wpisy 1 400 686 – 1 400 785
18 lutego 2013 10:16 → 18 lutego 2013 12:39, 100 wpisów
Prezes bierze przykład z zachodu,gdzie w niedzielę nikt nawet palcem nie ruszy.No,oprócz księdza lub pastora.
mirnam 61 rulez jak mawiają dzieciaki
trisetum
i jeśli ktoś mi umknął a przybył w czasie mojej nieobecności to oczywiście
trisetum
i jeśli ktoś mi umknął a przybył w czasie mojej nieobecności to oczywiście
Mirnam
Czy to możliwe?
http://www.nowyekran.pl/
Niemiecka policja ma prawo ścigać podejrzanych na trenie Polski. Dzieje sie to na podstawie porozumienia podpisanego przez Tuska. chwalili sie tym niemieccy politycy Prof.Gesine Schwan w obecnosci konsulow RP w trakcie Polsko-niemieckiego spotkania IHK w Bielefeld.
http://www.nowyekran.pl/
Niemiecka policja ma prawo ścigać podejrzanych na trenie Polski. Dzieje sie to na podstawie porozumienia podpisanego przez Tuska. chwalili sie tym niemieccy politycy Prof.Gesine Schwan w obecnosci konsulow RP w trakcie Polsko-niemieckiego spotkania IHK w Bielefeld.
Monet , możliwe i prawdziwe , PO wydało rozporządzenie premiera w tej sprawie , bez konsultacji z sejmem .
Monet wczoraj już w programie "młodzież kontra..." juz sie z tego smieli
***a mać...z czego tu się śmiać?
To płakać trzeba.
Biedny ten naród.
To płakać trzeba.
Biedny ten naród.
Katarzyna WU. przez ten "cały szum" chce wyłączenie jawności procesu,sama tego szumu narobiła idiotka,,za to co odegrała Oscara powinna dostać morderczyni jedna
Pewnie nie raz dojdzie do zatrzymania jakiegoś przestępcy i się okaże że rozporządzenie rozporządzeniem ale nasze prawo nie będzie pozwalało na taki stan rzeczy i dojdzie do konfliktu . Tak to jest jak ktoś się nie zna i wprowadza zmiany swoimi widzimisię .
tyle bilecików poszlo dla dziennikarzy a oni mogą niczego nie nagrać
Prosty przykład . Policja niemiecka będzie ścigać przestępce na sygnałach , dojdzie do wypadku i co wtedy , był to pojaz uprzywilejowany czy nie
Monet , czemu , już nie raz niemiecka policja w mundurach działa razem z polską .
http://moto.wp.pl/kat,48436,title,Super-radiowoz,wid,11730010,wiadomosc.html?ticaid=110164
jak takim radiowozem wjada do PL do długo za ściganym nie bedą jechać bo zawieszenie się rozsypie
jak takim radiowozem wjada do PL do długo za ściganym nie bedą jechać bo zawieszenie się rozsypie
co innego incydentalna współpraca a co innego nabywanie takiego prawa.
Najsmutniejsze jest to że Premier polski jest tak spolegliwy wobec merkel
Do Prezesa TS. Proszę wprowadzić na kuponach Multi Multi możliwość wyboru losowania, tzn żeby można było wysłać zakład rano ale tylko na wieczorne losowanie z pominięciem losowania o 14.
Czy ktoś za tym żeby była możliwość wyboru losowania multi multi
mirnam61 jestem za
mogli by również na stronie t.s
dodać możliwość dodawania
opinii i komentarzy przez grających
Pasko propozycja zrobienia sondy. Czy jesteś za wprowadzeniem możliwości wyboru losowania na kuponie multi multi ?
ja w 90% zawieram zakłady z rana a jak chce w MM jestem zmuszony wrednie żeby grać na 14 00
Witam wszystkich! Popieram Was towarzysze w temacie reorganizacji firmy T.S.A tak w ogóle , to powinnismy doprowadzić ich do bankructwa, zjednoczmy siły.pozdrawiam.
Może zrobimy akcje nie grania w totka ?
tak jak akcja zwalniania przed radarami
tak jak akcja zwalniania przed radarami
i nic nie mam a tak potrzebuje na naprawe telefonu
hej
nie mam jak jak kasy
nie mam a chciałem wygrać coś np 50zł albo 170zł
nie mam a chciałem wygrać coś np 50zł albo 170zł
ja mam stara motorole v8 i nawet nie mysle zmienić ile to upadków przeżyła nawet z rusztowania a smartfonik ci spadnie z wysokości klaty i ekran w mak
jackwar jeżeli ja wysyłam kupony z rana a chce zagrać na wieczór to jestem zmuszony żeby zagrać też na 14 . A ja niestety gram tylko z rana
ja mam nokię c5 już 3 lata i tyle co przeżyła to żaden aparat by nie przeżył .
no tak , masz problem ale nie masz możliwości puścić przed 22 ?
Cześć wszystkim. Czy ktoś może już zakupił zdrapkę CASH??
trisetum
a nie od dziś? już jest jako nowość, więc myslałam, ze dzis
a nie od dziś? już jest jako nowość, więc myslałam, ze dzis
kruszyna/po znajomości moze ci kolektorka sprzedać mi dzis juz zapraszała jutro na drapanie mówi że chyba z 3 tygodnie juz te zdrapki jej przywieziono
mirnam
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees - ja jestem ZA i nawet do tych dziadków tekturowych pisałem - ale, to przekracza ludzkie pojęcie
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees - ja jestem ZA i nawet do tych dziadków tekturowych pisałem - ale, to przekracza ludzkie pojęcie
trisetum to dlaczego oni je tak przetrzymują...nie kumam tego
Gracz z miejscowości Częstochowa wygrał 250000.00 zł w grze Kaskada. Zobacz wszystkie wysokie wygrane.
Gracz z miejscowości Poznań wygrał 28825110.00 zł w grze Lotto. Zobacz wszystkie wysokie wygrane.
?
kruszyna/od jutra oficjalnie mogą selać je a jak np sobie lukniesz na forum/lotto/pl to tam juz gość je drapie długo ale wygrane dopiero od jutra dostanie,,po znajomości dostał,,a długo wszędzie je maja bo miały wejść do drapania szybciej a czemu dopiero teraz pewnie po komulacji aby lepiej schodziły
dzięki
w sumie to wydaje się rozsądne...hehe o ile można się tu na forum
rozsądkiem kierować
rozsądkiem kierować
no to wygrane sie posypały lotto kaskada keno mini czas na jokera
@ 1400720. xelom 2013-02-18 (11:23) bajkonur
/.../ mogli by również na stronie t.s
<<
.....................................
NIE - nie stykło by kasy na moderację
franek
tajne dane wyciekły - może dyski się sypią ?
/.../ mogli by również na stronie t.s
<<
.....................................
NIE - nie stykło by kasy na moderację
franek
tajne dane wyciekły - może dyski się sypią ?
22 pewniak dziś wg.mnie
robal jakie tajne dane ?
Liczba 15 na 14 bo mnie się śniła i wpadnie na pewno. Sprawdza się na 99,9 %
ano tak
robal kgb dalej działa
wiesiek tak z 3 kupony z generatora i 3 kupony sam skreśle tak delikatnie
a ty ?
a ty ?
pion gospodarczy zlikwidowany, ale imajfajf, siajej, gru, beende sekurite itd itd śmiga śmiga
Im mniej ludzi wysyła na ch-t tym lepiej dla grających na ch-t, tak uważam
8 kuponów z generatora ? Ano zobaczymy
wiesiek jutro efekty ale pare razy warto zagrać
wiesiek jutro efekty ale pare razy warto zagrać
słuchaj a zapewne sam będziesz teź kreślił ?
Masz jakie pewne juź liczby
wybierałeś co ?
Masz jakie pewne juź liczby
wybierałeś co ?
wiesiek teź tak myśle
kilka niskich moźe być
kilka niskich moźe być
wiesiek
1 3 4 7 9 ?
1 3 4 7 9 ?
wiesiek
i to tego dwie wysokie
typu ? Hmm 40 ? 42 ? Niewiem kturą wybrać ?
i to tego dwie wysokie
typu ? Hmm 40 ? 42 ? Niewiem kturą wybrać ?
22 , 42 ?