Wpisy 140 028 – 140 127
3 sierpnia 2010 15:18 → 3 sierpnia 2010 19:16, 100 wpisów
I jak Ci Witek poszło na 14-tą...? Co miałeś?
Na 22 10/10
4,23,26,29,31,42,46,56,72,80
Próbuje coś sklecić i wysłać dużego lotka. Na razie mam "takiego pomysła"
7,15,23,27,30,42
4,23,26,29,31,42,46,56,72,80
Próbuje coś sklecić i wysłać dużego lotka. Na razie mam "takiego pomysła"
7,15,23,27,30,42
Acha i jeszcze jedno. jak na 43 latka to nieżle wyglądam z tym smoczkiem w buzi

pięknaja
Zgadzam się, bo w tym wieku nie powinienem driftować beemką, ubierać się jak małolat tylko w garniturki i słuchać od 50Cent, Rammstein, Metallica aż do LP. Dlatego jeszcze noszę smoczek
Jeśli miałaś na myśli niebieskie tabletki to 

Zgadzam się, bo w tym wieku nie powinienem driftować beemką, ubierać się jak małolat tylko w garniturki i słuchać od 50Cent, Rammstein, Metallica aż do LP. Dlatego jeszcze noszę smoczek
Jeśli miałaś na myśli niebieskie tabletki to 
Woytas jaki modelem bmw driftujesz? Zawodowo ,dla przyjemności ?
I znowu pada 

jacol900 czasami dla przyjemności i najlepiej na mokrym. Byłem na 1/4mili w Piotrkowie trybunalskim i ścigałem się na torze w Radomiu. Oszczędzam troszkę swój skarb a model to E34 525i. rewelacji nie ma ale chcesz zobaczyć to wejdź na moją stronę YT i wszystko jasne
Oto adresik:
http://www.youtube.com/user/Woytas1967?feature=mhw4

Oto adresik:
http://www.youtube.com/user/Woytas1967?feature=mhw4
woytas
jak trzeba to jak małolat w garniturku
a niebieskie tabletki też dla ludzi
jak trzeba to jak małolat w garniturku

a niebieskie tabletki też dla ludzi

Garniturek dla mnie jest fe, za dużo przedstawicieli je nosi. Wczoraj Dr.House mówił że niebieskie źle wpływają na serce więc wolę młode lachony niż tabletki

Woytas wiadomo jeśli auto to tylko tylny napęd
Ja teraz czekam na odbiór mojego W124 2,3 litra w coupe , ze względu na dość łyse opony ładnie chodził bokiem nawet po suchym ,niestety automat (lubię ,ale przy lataniu bokiem gorzej z automatem ) ,ale jak się wyczuło i w odpowiednim momencie wcisnąłeś cały pedał do końca(on ma taką funkcję sport ,że niby wciskasz do końca ,ale jak dociśniesz na maksa do końca ,wtedy dopiero redukcja
)i wszystko zgrałeś ze sobą to ładnie wchodził w poślizg kontrolowany i dość łatwo wychodził ,tylko raz o mało nie wywaliłem w słup
Ale opanowałem
Raz mi spadła opona jak zahaczyłem na pętli autobusowej (pustej! ) o asfalt (kółeczko i w środku był piasek i asfaltowa grudka ) ,a tak to wszystko si
z jakiego miasta jesteś?
Ja teraz czekam na odbiór mojego W124 2,3 litra w coupe , ze względu na dość łyse opony ładnie chodził bokiem nawet po suchym ,niestety automat (lubię ,ale przy lataniu bokiem gorzej z automatem ) ,ale jak się wyczuło i w odpowiednim momencie wcisnąłeś cały pedał do końca(on ma taką funkcję sport ,że niby wciskasz do końca ,ale jak dociśniesz na maksa do końca ,wtedy dopiero redukcja
)i wszystko zgrałeś ze sobą to ładnie wchodził w poślizg kontrolowany i dość łatwo wychodził ,tylko raz o mało nie wywaliłem w słup
Ale opanowałem
Raz mi spadła opona jak zahaczyłem na pętli autobusowej (pustej! ) o asfalt (kółeczko i w środku był piasek i asfaltowa grudka ) ,a tak to wszystko si
z jakiego miasta jesteś?Dodano wpis w księdze gości użytkownika hipopotan
Znam się troszkę na autkach i model W124 jest piękny. Aby troszkę polatać bokiem wywaliłem u siebie most i zamontowałem "szperę", dodasz gazu za duzo i juz lecisz bokiem. jestem z Zamościa ale nie z tego obok Bydgoszczy

Ja zostawiam w124 do jazdy normalnej
Ze szperą jest bomba
We wrześniu muszę pomyśleć nad jakąś e34 z manualem właśnie do driftu ,bmw z lat 90 są najlepsze do tego sportu 
Ze szperą jest bomba
We wrześniu muszę pomyśleć nad jakąś e34 z manualem właśnie do driftu ,bmw z lat 90 są najlepsze do tego sportu 
Do driftu jeśli chodzi o BMW to tylko "trójeczki" a najlepsze to E30. E34 nadaje się do driftu ale z bardzo mocnym silnikiem a najlepszym autkiem jest Toyota AE86 ale to już rarytasik dla maniaków driftu.
moze ktoś sprawi ,że wkońcu chociaż 4 trafie
moje typy na 22..............to 8,17,72,80
moje typy na 22..............to 8,17,72,80
na 22 ///28.29.30.46.50.55.59.69.70.76 stawka x2moze wielebny bedzie dzisiaj laskawyyyyyyyyyy/
Ok ,wróciłem ze spacerku
Widziałem Jaguara XKR v8 510 KM
Kierowca ładnie mu przycisnął
Aż się uśmiechnąłem kiedy usłyszałem to v8 
Biorę się za liczenie na 22 ...
Widziałem Jaguara XKR v8 510 KM
Kierowca ładnie mu przycisnął
Aż się uśmiechnąłem kiedy usłyszałem to v8 
Biorę się za liczenie na 22 ...
w Poznaniu się robi co raz jaśniej ,ale troche kropi i za ciepło nie jest 

Wiadomo Nissany też bardzo dobre auta
znam człowieka który ma nissana patrola od nowości już 12 lat i jest jak nowy 
znam człowieka który ma nissana patrola od nowości już 12 lat i jest jak nowy 
Jeśli mogę polecić to polecam Piwo Czarnkowskie ,nie wiem czy ktoś pił ? Bardzo dobre 

Witam serdecznie, czarnkowskie? niepasteryzowane? takie w brązowej małej butelce?
Kasiu, mam interesik do Ciebie

a ja wolę ciemne, ale najbardziej wolę Bernard . czeskie

Darku twój sposób grania jest kosztowny niestety kwestia jak rozkłada sie to w miesiacu
Nie jest kosztowny bartku.Wszystko zależy od Ciebie ile za ile i jak .Ja gram ostro fakt,ale jak widać przynosi to efekt.Jaki możesz policzyć sam.
a jakim grasz? 10/30?
obserwując to na spokojnie to tak narazie co 3 losowanie cos jest
Obserwując to na spokojnie bartku to jest coś codziennie.Tyle że co 3 losowania dużo wiecej niż w 2 pozostałych
JAsnym jest że o cyfry.Przecież to o to chodzi prawda? Jak by nie patrzył i liczył jestem doprzodu.
jajcol900 gadu mi nie chodzi po burzy nie wiem czemu .bartek102 systemik poszedł
jajcol900 nie ma problemu wal jak w dym jak masz problemik meilem
ja mam takiego jednego typka ale za cholipe nie chce do mnie wyskoczyc

Halo mamy czytających nie pszących na czacie a gdzie Ci gracze co piszą że wygrywają......... po losowaniu ?
5, 10, 11, 19, 22, 29, 30, 31, 38, 40, 42, 43, 47, 57, 58, 60, 62, 69, 70, 75 Może tak?Ale najpierw posprawdzam częstotliwość i dopiero rozpiszę na ósemki i dziesiątki
Jeszcze nie sprawdzałem częstotliwości moze sie różnić 1 liczbę w góre lub dół
Bartuś pa,pa
kathy śpiewamy?
Na życie patrzysz bez emocji
Na przekór czasom i ludziom wbrew
Gdziekolwiek jesteś w dzień czy w nocy
kathy śpiewamy?
Na życie patrzysz bez emocjiNa przekór czasom i ludziom wbrew
Gdziekolwiek jesteś w dzień czy w nocy

jedno piwko na pół roku i pijanica? to ja niewiem co ty jestes