Wpisy 1 391 579 – 1 391 678
13 lutego 2013 17:17 → 13 lutego 2013 19:19, 100 wpisów
tczewianka
ajajaj ale - lepszy 5/6 niż nic
wn
odlicz siebie, kilkoro z piszących, dodaj jeszcze z kilka bootów, - i - mało masz czających się onlajnów ?
ajajaj ale - lepszy 5/6 niż nic
wn
odlicz siebie, kilkoro z piszących, dodaj jeszcze z kilka bootów, - i - mało masz czających się onlajnów ?
przedobrzyłam*
tczewianka...wiem wiem,...podałem wcześniej ..14..1/1 jak mnie nie było ..ty mozesz 4/5
Tczewianka.. .
Dopiję herbatę i biorę się za test.. .
---------------------------------------
Dopiję herbatę i biorę się za test.. .
---------------------------------------
ciulowy internet
Ulexxo znowu z pieskiem?
Ulexxo no coś Ty?
dobra juz wychodzę ..
zostało nam 100 mln lat
http://odkrywcy.pl/kat,111406,title,Superwulkan-pod-Pacyfikiem-sie-budzi,wid,15331979,wiadomosc.html?smg4sticaid=6100f2
wszyscy zdążą trafić ?
http://odkrywcy.pl/kat,111406,title,Superwulkan-pod-Pacyfikiem-sie-budzi,wid,15331979,wiadomosc.html?smg4sticaid=6100f2
wszyscy zdążą trafić ?
tak Tczewi..jestem tu olewana dokladnie..ahh szkoda slow..popatrze ii poszukam gdzies indziej..przyjaciol..pa Wam...
Robalu..nie mam..too jest moj pierwszy czat..gdzie zaczelam pisac..ale ii koncze..
Robalu..nie mam..too jest moj pierwszy czat..gdzie zaczelam pisac..ale ii koncze..
Witam forumowiczów ktos dzis ładnie w multi poszalal. Ponad tysiąc wygranych 3/3
Robal.. .
15 lutego przeleci blisko Ziemi "kamień" o średnicy 54 metrów. Będzie go można zobaczyć przez lunete lub mały teleskop... .
----------------------------------------
15 lutego przeleci blisko Ziemi "kamień" o średnicy 54 metrów. Będzie go można zobaczyć przez lunete lub mały teleskop... .
----------------------------------------
Ulexxa nie obrażaj się,ja też siedzę na kilku stronach jednoczesnie i czasami coś przeoczę,a czasami trzeba cos w domu zrobić
Tczewi..ja nie mam innej strony..oprocz tej i Korna..nic nic innego..jak mozesz to podaj jakas mila strone....
ja też nie mam innej strony,ale czytam też np.wiadomości
Robal.. .
15 lutego przeleci blisko Ziemi "kamień" o średnicy 54 metrów. Będzie go można zobaczyć przez lunete lub mały teleskop.
no chyba że można i lunetka nie będzie potrzebna jak kamyczek kurs na kontakt obierze.
15 lutego przeleci blisko Ziemi "kamień" o średnicy 54 metrów. Będzie go można zobaczyć przez lunete lub mały teleskop.
no chyba że można i lunetka nie będzie potrzebna jak kamyczek kurs na kontakt obierze.
Ciekawy opis naszego czatu
Do tej pory na naszym czacie ujawnili się: determinanci abstynenci rentierzy sieroty wesołki pracusie patrioci minimaliści marzyciele sextotcholicy jasnowidze sercowcy ............... ciekawe kto jeszcze wypowie sie na czacie......
To rok 2008
Do tej pory na naszym czacie ujawnili się: determinanci abstynenci rentierzy sieroty wesołki pracusie patrioci minimaliści marzyciele sextotcholicy jasnowidze sercowcy ............... ciekawe kto jeszcze wypowie sie na czacie......
To rok 2008
Test MM.
o3, o5, o9, 14, 17, 20, 24, 28, 33, 34, 36, 37, 40, 43, 45, 49, 50, 53, 56, 58.
-------------------------------------------------------
o3, o5, o9, 14, 17, 20, 24, 28, 33, 34, 36, 37, 40, 43, 45, 49, 50, 53, 56, 58.
-------------------------------------------------------
Wędrowco,dzięki
Tczewianka.. .
.......................
.......................
Ulexxa
A moim zdaniem,jeszcze mili,mądrzy,uprzejmi.Zmieniło się przez te 5 lat.
Emeriti..aa gdziezes too wyszarpala?..2008..je ze krece..kurna nawet zebym miala z 12 godz. do przodu too nie wiem czy chcialoby mnie sie az tam..wlatac....ale ciesze sie ze cusik tam powiesz..coo jak ii gdzie..no tak przy "lokazji"..
Ulexxa.
Ja mam niezliczoną ilość godzin do przodu
Ja mam niezliczoną ilość godzin do przodu
Emerytka są też byli kolejarze i sympatycy kolejnictwa
a przysłowie mówi : jakie szyny taka stacja
a przysłowie mówi : jakie szyny taka stacja
jackwar a ty coś tak przyczepił sie tych nóg i szyn ? Co ?
Jackwar.
Ale Twój debiut na czacie dopiero 2011 rok.Dlatego kolejarze niewymienieni.
Ale Twój debiut na czacie dopiero 2011 rok.Dlatego kolejarze niewymienieni.
i
nosił wilk razy kilka
a kto nachapał sie tu z tąd ?
?
?
?
?
emerytka , co ja poradzę że tak późno tu trafiłem
Pasko powinien pomyśleć nad reklamą swojej stronki
Pasko powinien pomyśleć nad reklamą swojej stronki
Następna perełka.
Druciki przy pileczkach sa naladowne elektrycznym ladunkiem kazdy o innej czestotliwosci i jak np .ma byc kumulacja losuja sobie wybrane kuleczki proscizna zuwazcie jak jest kamera oddalona od maszyny ale i tak widac te druty dopiero jak sa liczby wylosowane jest zblizenie
Druciki przy pileczkach sa naladowne elektrycznym ladunkiem kazdy o innej czestotliwosci i jak np .ma byc kumulacja losuja sobie wybrane kuleczki proscizna zuwazcie jak jest kamera oddalona od maszyny ale i tak widac te druty dopiero jak sa liczby wylosowane jest zblizenie
Za pół godziny będzie losowanie...Lotto.de. A my musimy czekać prawie do północy.. .
-------------------------------
-------------------------------
ulexxa , były uciekłem jak zaczęło się dzielenie kolei na spółki
Wędrowco.
Ale na wysokości wygranych ,muszą czekać do jutra,do 10.00
Ale na wysokości wygranych ,muszą czekać do jutra,do 10.00
Jacki....kazdy zawod jest piekny..trzeba tylko sie potrafic w nim..odnalezc..
emerytka , teoretycznie są różne możliwości wpływania na losowanie , sam też coś na ten temat słyszałem , lecz nie myślę by to się działo . Znając Polaków to szybko by się wygadali
Jackwar ,ostatnio w pociągu trafilam na konduktora-wielbiciela starych parowozów.Kurcze, z jaka pasją opowiadał o tych parowozach...
Jackwar.
To nie jest moje zdanie.Znalezione w necie.
To nie jest moje zdanie.Znalezione w necie.
Kasika.. .
Dzisiaj jest ...13, to wszystko się może zdarzyć.. .
-----------------------------------------------
Dzisiaj jest ...13, to wszystko się może zdarzyć.. .
-----------------------------------------------
tczewianka , ja znałem maszynistów co byli po studiach i mogli bez problemu siedzieć na stołkach dyrektorów ale woleli jeździć pociągami .
kto się zna to wie ile trzeba włożyć pracy by parowóz mógł ruszyć , za tą pracę odpłaca swoją pracą .
parowóz to nie pociąg elektryczny że wkłada się klucz i po 5 minutach można już ruszyć
Jacki....nie kazdy moglby sie z Toba zrownac w wiedzy odnosnie..pociagow..ii o to wlasnie chodzi..nikt nie moze znac wszystkiego..kazdy zawod jest inny..dla niektorych inspirujacy..dla innych zarobkowy..sztuka jest dodac to do siebie ii byc zadowolonym..
Jackwar wiem o czym mówisz.Mój ojciec i dziadek byli kolejarzami
cicho być
Franio śpi
a nic ulexxa nuda dzisiaj wieczór tv patrze i oczekuje meczu borussi a ty ?
Znikam.. .
.............................
.............................
tczewianka nie śpie
ulexxa , ja też chciałem jeździć lecz mi to przeszło , wolałem naprawiać . Maszynista to ciężki zawód , mało jest takich co by człowieka nie przejechał . Znałem jednego co ze stresu zrobił się siwy w ciągu paru minut . Stres związany ze śmiercią jest duży i świadomość że to był człowiek który mógł by dalej żyć na długo zostaje w głowie . Sam widziałem taką śmierć , widziałem bo byłem chojrak , drugi raz już się nie odważyłem .
narka wędrowca
Franek.. .
.................
.................
hehe
a jackwar ta maszyna w profilu to co to jak nazywa się
Trzymajcie się,ja lece z kuponami i odebrać wygranąpowodzenia wszystkim wieczorem
tczewianka jak lecisz uwaźaj na słupy i linie elektryczne
jackwar ładna maszyna
ile wyciąga ?
ile wyciąga ?
japtan , ja gram stałymi liczbami , tylko nie zawsze je puszczam ,
FranioTy
franek , rekord miała 513,5 kmh lecz normalnie jeździ w zależności od trasy 300 lub 350 km/h
no to pięknie tnie
Tczewi..dobrze ze mu w pupsko wlalas..ja sie dolaczam..ati ati. Franio....
tczewianka
leć juź
leć juź
ulexxa
idę w mapy pasko
załoźył gps
załoźył gps
bez euforii - na razie jest 18336,- i powtórzę: obserwatorom losowości udał się niezły manewr - z wady uczynili zaletę