Wpisy 1 391 633 – 1 391 732
13 lutego 2013 18:20 → 13 lutego 2013 20:04, 100 wpisów
Jackwar ,ostatnio w pociągu trafilam na konduktora-wielbiciela starych parowozów.Kurcze, z jaka pasją opowiadał o tych parowozach...
Jackwar.
To nie jest moje zdanie.Znalezione w necie.
To nie jest moje zdanie.Znalezione w necie.
Kasika.. .
Dzisiaj jest ...13, to wszystko się może zdarzyć.. .
-----------------------------------------------
Dzisiaj jest ...13, to wszystko się może zdarzyć.. .
-----------------------------------------------
tczewianka , ja znałem maszynistów co byli po studiach i mogli bez problemu siedzieć na stołkach dyrektorów ale woleli jeździć pociągami .
kto się zna to wie ile trzeba włożyć pracy by parowóz mógł ruszyć , za tą pracę odpłaca swoją pracą .
parowóz to nie pociąg elektryczny że wkłada się klucz i po 5 minutach można już ruszyć
Jacki....nie kazdy moglby sie z Toba zrownac w wiedzy odnosnie..pociagow..ii o to wlasnie chodzi..nikt nie moze znac wszystkiego..kazdy zawod jest inny..dla niektorych inspirujacy..dla innych zarobkowy..sztuka jest dodac to do siebie ii byc zadowolonym..
Jackwar wiem o czym mówisz.Mój ojciec i dziadek byli kolejarzami
cicho być
Franio śpi
a nic ulexxa nuda dzisiaj wieczór tv patrze i oczekuje meczu borussi a ty ?
Znikam.. .
.............................
.............................
tczewianka nie śpie
ulexxa , ja też chciałem jeździć lecz mi to przeszło , wolałem naprawiać . Maszynista to ciężki zawód , mało jest takich co by człowieka nie przejechał . Znałem jednego co ze stresu zrobił się siwy w ciągu paru minut . Stres związany ze śmiercią jest duży i świadomość że to był człowiek który mógł by dalej żyć na długo zostaje w głowie . Sam widziałem taką śmierć , widziałem bo byłem chojrak , drugi raz już się nie odważyłem .
narka wędrowca
Franek.. .
.................
.................
hehe
a jackwar ta maszyna w profilu to co to jak nazywa się
Trzymajcie się,ja lece z kuponami i odebrać wygranąpowodzenia wszystkim wieczorem
tczewianka jak lecisz uwaźaj na słupy i linie elektryczne
jackwar ładna maszyna
ile wyciąga ?
ile wyciąga ?
japtan , ja gram stałymi liczbami , tylko nie zawsze je puszczam ,
FranioTy
franek , rekord miała 513,5 kmh lecz normalnie jeździ w zależności od trasy 300 lub 350 km/h
no to pięknie tnie
Tczewi..dobrze ze mu w pupsko wlalas..ja sie dolaczam..ati ati. Franio....
tczewianka
leć juź
leć juź
ulexxa
idę w mapy pasko
załoźył gps
załoźył gps
bez euforii - na razie jest 18336,- i powtórzę: obserwatorom losowości udał się niezły manewr - z wady uczynili zaletę
18388
Parzysta ? - widocznie miałem jakieś zwarcie powinienem dziś pamiętać , jak - 94374
fiolka...daj 2 z przodu i zobacz jak tam wszyscy na ediego siedli romanx jakiś i co chwile nowe niki,krasnoludy ***one
worek piasku niesie,a przez dziurkie piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem
tomuś..Ty weź poproś Janusza żeby zrobił cyk i tylko typujący w grupie będąmogli cokolwiek pisać w wątku
torsan...nie łam się,nie ta to będzie inna.Tamta franca nie była Ciebie warta
hejczy wpadnie dzis wrescie ta 71?????czekam na opinie ekspertow
Lili. pisałem, powiedział ze jak inni bedą sie uzytkowanicy beda sie nie potrzebnie wpisaywac to zmini to,, wiec teraz jak zobaczy wpisy ksingsa to to zmieni
torsan..pewnie,korzystaj ile możesz,na poważne związki jeszcze masz czas
dzis skromnie 3,25,28,35,46,53,62,63,7173 z plusem
1,2,5,9,11,12,15,16,17,19,23,26,29,30,31,33,37,38,40 ni siadają i nie ma bata