Wpisy 1 387 668 – 1 387 767
11 lutego 2013 14:08 → 11 lutego 2013 14:45, 100 wpisów
wiedziałem jednoo 1/1 ...2 .. .no trudno nie mówiłem .. pózniłem tu i juz wychodz e juz
kondi spróbuje się dowiedziec swoim ścieżkami kto to...
senna
torsan
senna mój piec też się testuje...b.wydajny...
Słuchajcie a ja w domu mam wreszcie neta i wreszcie mogę sobie potypować jak człowiek
meduska no i co? chwal sie...
amour ..no widzi ładnie wiedziałem chciałem wziąć 2/2 ..nie grałem,,i znikam..
medea w realu?
wiesiu szczeście wraca?
7z 8
jarek
jarek jak żes to zrobił???
medea w realu???
isla
zobaczymy
od ponad tygodnia nie gram w mm i dobrze na tym wyszedłem
zobaczymy
od ponad tygodnia nie gram w mm i dobrze na tym wyszedłem
z systemu z centrum lotto 15 liczb rozpisane po 8 6 zakładów koszt 15zł
kondi
A najlepsze, że to z starego kuponu
Dobrze wybrałam bo w zapikach na forum gdzie podaję wszystkie pomysły już tak fajnie nie jest :
3 "pewniaki" (zamknięcia linii, obudowane itp) z 8 wytypowanych
2/5
1/5
1/5
2/4
A najlepsze, że to z starego kuponu
Dobrze wybrałam bo w zapikach na forum gdzie podaję wszystkie pomysły już tak fajnie nie jest :
3 "pewniaki" (zamknięcia linii, obudowane itp) z 8 wytypowanych
2/5
1/5
1/5
2/4
ma ktoś z was program "multimajster"? mój przestał w 70% działać . w excelu napisany a na programowaniu u mnie kiepsko. dajcie znać
islandorka
W realu to ja dopiero zagram, bo dziś nie miałam jak na 14-stą
W realu to ja dopiero zagram, bo dziś nie miałam jak na 14-stą
jarek ale cyferki swoje musiałeś dać...
jarek czasem można utopic te 15 zł..ale ci sie pofarciło...
meduska ja pokradłam rano cyferki i 3/8...masakra...
ma ktoś z was program "multimajster"? mój przestał w 70% działać . w excelu napisany a na programowaniu u mnie kiepsko. dajcie znać proszę
mi się wydaje, że powinna się zamknąć czwóreczka 4,19,34,49 czyli 34 oraz uruchomić moje żelazne zestawy czyli 48,63,78 i/lub 48,31,14 tudzież 3,18,33
jarekvolvo
a ile trafionych w tych wybranych piętnastu ? siedem, czy więcej ?
a ile trafionych w tych wybranych piętnastu ? siedem, czy więcej ?
medea, po prostu kreślisz wylosowane liczy w tych starcyh kuponach z okreslonej godziny i tyle??
Ktoś coś zle skopiował w grupe, i nie ma wpisu czyjegoś chyba andromedy, andro sprawdź sobie
co za brzydki dzień w urodziny WODNIKA ?
o 18.oo-tej bede starszy o ROKKKKKKKKKKKKKK ! niestety !
o 18.oo-tej bede starszy o ROKKKKKKKKKKKKKK ! niestety !
kondi
Dokładnie. Najpierw losowanie ostatnie. Jak nie ma danych do wytypowania pewniaków to zaznaczam jeszcze dwa w tył. A potem patrzę na zestawy żelazne, najbardziej "aktywne" piątki a potem na najbardziej rzucające się w oczy zamknięcia linii i ewentulnie liczby zablokowane przez inne np. 1 dzisiaj była zablokowana przez 2,17 z poprzednich losowań lub liczba jest "obudowana" dookoła. Czasami to jest coś w rodzaju czuja jak dzisiaj z 62 która od razu wpadła mi w oko
Dokładnie. Najpierw losowanie ostatnie. Jak nie ma danych do wytypowania pewniaków to zaznaczam jeszcze dwa w tył. A potem patrzę na zestawy żelazne, najbardziej "aktywne" piątki a potem na najbardziej rzucające się w oczy zamknięcia linii i ewentulnie liczby zablokowane przez inne np. 1 dzisiaj była zablokowana przez 2,17 z poprzednich losowań lub liczba jest "obudowana" dookoła. Czasami to jest coś w rodzaju czuja jak dzisiaj z 62 która od razu wpadła mi w oko
amour...masz podaj dokładnie 1/1 na suuuchoo ...tak jak kondi kiedyś pomagał inee osoby 1/1..
kondi
Ostatnio obstawiam też nieaktywne piątki i korytarze czyli linie ukośne puste. Im dłużej nie ma w nich liczb tym większe prawdopodobieństwo na wysyp. Tak trafiłam w typowaniach ostatnio 4/5
Ostatnio obstawiam też nieaktywne piątki i korytarze czyli linie ukośne puste. Im dłużej nie ma w nich liczb tym większe prawdopodobieństwo na wysyp. Tak trafiłam w typowaniach ostatnio 4/5
krzysio podaję w grupe 47, wejdzie to wejdzie, nie to nie, ale wybierz coś z tych 27,19,31,47
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 240 000 zł
jeszcze jest chwilka to cusik sprawdze,
tymczasem by by
no i ulala mam problem bo amour dał 47 a ty 74 i obie mi pasuja, nawet 10 nadruski tez mi lezy
tymczasem by by
no i ulala mam problem bo amour dał 47 a ty 74 i obie mi pasuja, nawet 10 nadruski tez mi lezy
jaaa ...tak wybieram 11..1/1 ..
amour..dzisiaj twoje było dobrze wyskoczy ..i moje tez miałem 2 ..dotakowo kombinować na 3/3 ..10 zakładów ..było 2 razy 3/3 spadła ..ale kurde nie grałem
kondi
To jakoś tak wygląda z mojego doświadczenia, że raz jest okres gdy kluczem do sukcesu jest ten kupon a następnie okres gdy liczby się lepiej typuje kwadratami itp.
amour
Dokładnie Jestem nadal ich klientem bo jak ciepnęłam odstąpieniem od umowy z informacją, że przechodzę do konkurencji to mi zdalnie bez problemu usterkę usunęli a na otarcie łez abonament obniżyli na pół roku o 25 złotych Ja byłam zdecydowana odrzucic ofertę, ale rodzice na których jest umowa zdecydowali inaczej. Pożyjemy zobaczymy jak długo net będzie hulał tak ślicznie jak teraz
To jakoś tak wygląda z mojego doświadczenia, że raz jest okres gdy kluczem do sukcesu jest ten kupon a następnie okres gdy liczby się lepiej typuje kwadratami itp.
amour
Dokładnie Jestem nadal ich klientem bo jak ciepnęłam odstąpieniem od umowy z informacją, że przechodzę do konkurencji to mi zdalnie bez problemu usterkę usunęli a na otarcie łez abonament obniżyli na pół roku o 25 złotych Ja byłam zdecydowana odrzucic ofertę, ale rodzice na których jest umowa zdecydowali inaczej. Pożyjemy zobaczymy jak długo net będzie hulał tak ślicznie jak teraz
ulasla..
medea hehe, zawsze trzeba postraszyć, u nas w kraju nie można inaczej
dobra juz wychodzę i tam ..
szybko mi poszło medea ,
więc u mnie do zamknięcia linii(moimi sposobami) brakuje 66 oraz 28
więc u mnie do zamknięcia linii(moimi sposobami) brakuje 66 oraz 28
kiedyś wspominałeś o extra pensji ( stara ciemno-różowa edycja )możesz przypomnieć ile pozostało procent losów w sprzedaży ? wczoraj nie miałem nic dzisiaj zaś naszła mnie ochota na kupno
kondi
Masz rację. A jak było 19 to i 44 może być czyli może piąteczka 12,28,44,60,76
Masz rację. A jak było 19 to i 44 może być czyli może piąteczka 12,28,44,60,76