Wpisy 1 387 768 – 1 387 867
11 lutego 2013 14:46 → 11 lutego 2013 18:33, 100 wpisów
mariucha dobrze drap, nuż trafisz, ja jedną pensje sobie w środku tygodna zafunduję
kondi
Jest jeszcze:
35 zamykająca linię ukośną od 1
33 zamykająca bardzo aktywną ostatnio piątkę ( w losowaniu o 14-stej 3/5)
No i 2,19 aż się prosi o stworzenie linii ukośnej czyli 36,53,70 (to mój czuj(
Jest jeszcze:
35 zamykająca linię ukośną od 1
33 zamykająca bardzo aktywną ostatnio piątkę ( w losowaniu o 14-stej 3/5)
No i 2,19 aż się prosi o stworzenie linii ukośnej czyli 36,53,70 (to mój czuj(
medea,
oczywiście jak to bywa z mim szczęście, nie ważne którą datę sprawdze to i tak za pierwszym razem typowanie sie sprawdzi
oczywiście jak to bywa z mim szczęście, nie ważne którą datę sprawdze to i tak za pierwszym razem typowanie sie sprawdzi
z racji tego ze 66 jest "na dnie", pozostaje mi 28 na dzisiaj medea...
pamiętasz w pierwszej edycji też chyba dwie gł. zostały nie zdrapane - a jeszcze mniej losów zostało, jak teraz tak będzie to zrobię się ...podejrzliwy
wiesz,nigdy nie możemy mieć pewności że wszystkie losy są w sprzedaży....Są paczki nie otwarte...Kolektorzy trzymają je zazwyczaj w domu i pewnie u jakiegoś jest ta 1 wygrana..2 wygrana pewnie leży gdzies sobie na zadupiu lub w markecie i czeka na swojego pana.
tak, ale w pierwszej edycji bardzo mało losów zostało- nim ją wycofali, a wtedy był szał na exp, więc zobaczy się jak tą bordową wycofają z obiegu
Ja uważam że jest ok...były juz sytuacje że wszystkie główne wygrane w loteriach padły a mimo to TS bronił się przed stratą i sprzedawał przez dłuuuugi czas losy bez głównej wygranej ( by wyjść na prostą ) dopiero przy minimalnej stracie lub zysku wycofywał zdrapki ze sprzedaży...Tak mi się wydaje bynajmniej.
mariucha ale to rzadki przypadek, wiadomo że szybko zeszły główne w krzyż. xl, ona/on, jaś fasola - ale wiesz żadna zdrapka nie sprzedawała się tak jak pierwsza exp; no i faktem jest że zostało jednak trochę tysięcy tych zdrapek i tam mogły te pensje być
kondi
jeśli 19 to 53,57,44 pojawic się muszą pytanie tylko kiedy. Z drugiej strony może być 66,70,71,73,75 a jak 75 to nie 57
jeśli 19 to 53,57,44 pojawic się muszą pytanie tylko kiedy. Z drugiej strony może być 66,70,71,73,75 a jak 75 to nie 57
drapek
ciekawe, czy tym razem też nie zostaną w puli niesprzedanych
http://polska.newsweek.pl/los-malo-prawdopodobny,27904,1,1.html
ciekawe, czy tym razem też nie zostaną w puli niesprzedanych
http://polska.newsweek.pl/los-malo-prawdopodobny,27904,1,1.html
Pasko/bedzie jeszcze kiedyś ktoś na czacie z TS czy po ostatnim razie nie ma co liczyć na to ?
Fakt, sprawa się przedawniła, bo może być dochodzenie tylko przez okres 5-ciu lat!
I kuż
I kuż
Miłego popołudnia.
Polak potrafi wszystko.A aktualizacja była -sierpień 2011.
Czy to nie ma jakiegoś znaczenia?
Czy to nie ma jakiegoś znaczenia?
Trisetum.
Fotka w Twoim profilu tłumaczy,dlaczego wygrane.czasem są nieodebrane.
Fotka w Twoim profilu tłumaczy,dlaczego wygrane.czasem są nieodebrane.
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/kto-zostanie-nastepca-benedykta-xvi-zaskakujacy-ka,1,5418073,kiosk-wiadomosc.html
Czarniawy?
Prowokują los.
Czarniawy?
Prowokują los.
Monet.
Oj,prowokują.
Oj,prowokują.
Halapek.
Halapek.
Ja się przymierzam,ale to może jeszcze kilka lat potrwać.
Na razie-rycynowy.
Ja się przymierzam,ale to może jeszcze kilka lat potrwać.
Na razie-rycynowy.
Drapek
Halapek.Nie wiesz do czego rycynowy ?
xingo zostało rozpracowane jak za dawnych czasówdzięki; jutro zakupię starą exp- mam nadzieję że tą właściwą
Halapek.
Dobry na wszystko.
Dobry na wszystko.
Mirnam
mirek jeszcze wczoraj miałem w mm 6/9- gdybym zagrał z + byłoby 122zł
drapek ja tak często mam jak zagram + to wie wchodzi a jak zagram bez + to wtedy wejdzie
triset dzięki- rano miałem 3 i 0 w xingu, a po pracy dobrego nosa- wziąłem dwie przyklejone do siebie 062-50zł, 063-5zł
triset, na podstawie wypłaconych już wygranych wiedziałem , że jest w tej paczce pięćdziesiątka -sprzedały ponad pół paczki (ok.60losów) i było 1x 10, 4x5, i 10x3zł
triset i na podobnej zasadzie poluję na 50kę w innych zdrapkach -zodiak/szafiry/zdrapman/szy50
ja z rana jednego amorka tylko bo zostało mi 1 zł z zakupów i było 400 zł ...... bez amroka
drapek jak ja sie zawsze chce podpytać czy coś padło to te idiotki nic nie wiedzą
triset, ja na kartce mam spisane wszystkie wypłacone wygrane z interesującej mnie zdrapki
bo tak w sklepie jest, z 5osób obsługuje żb, to skad mają wiedzieć- dlatego w marketach rzadko kupuję - może w łikendy; a wczoraj poczytałem to forumlotto, to oprócz drapacza nie widziałem klienta coby za ponad 100z kupował naraz drapki
triset ja kupuję po jednej, szczególnie te po 3 i 5zł; dziś wyjątkowo kupiłem 2x xingo naraz- szaleńcem nie jestem
ja do środy nie gram potem albo 1 zakład na lotka albo 4 na mini i finito