Wpisy 1 387 568 – 1 387 667
11 lutego 2013 13:47 → 11 lutego 2013 14:08, 100 wpisów
wiesiek
kondi
Niezupełnie. Naukowcy nie mają pojęcia przynajmniej na razie dlaczego Azjaci mają inny kształt oczu niż reszta ludzi, ale masakryczna liczba osób chorych na czerniaka w Australii wśród potomków białych Europejczyków oraz niepokojąco duży odsetek osób ciemnoskórych i ich potomków, którzy w krajach na północnej półkuli chorują na choroby związane z niedoborem wit. D czyli krzywicy itp. podsunął im pomysł, że miejsce pochodzenia może mieć związek z wyglądem.
kondi
Niezupełnie. Naukowcy nie mają pojęcia przynajmniej na razie dlaczego Azjaci mają inny kształt oczu niż reszta ludzi, ale masakryczna liczba osób chorych na czerniaka w Australii wśród potomków białych Europejczyków oraz niepokojąco duży odsetek osób ciemnoskórych i ich potomków, którzy w krajach na północnej półkuli chorują na choroby związane z niedoborem wit. D czyli krzywicy itp. podsunął im pomysł, że miejsce pochodzenia może mieć związek z wyglądem.
medea,
Bo to jest tak: naukowcy odkryli, że woda gasi pragnienie.
Kto za to pąłci??
Bo to jest tak: naukowcy odkryli, że woda gasi pragnienie.
Kto za to pąłci??
bo my białe serki homogenizowane źle znosimy zbytnie nasłonecznienie a ludzie biali inaczej źle jego brak
jak by mi dali 5 mln dolców, żebym zbadał taki temat, to także doszedłbym (naukowymi sposobami) do takich skomplikowanych wniosków
lila.. nie zmuszaj mnie do publicznego napisania...
A mogloby byc ciekawie...
A mogloby byc ciekawie...
wnet (przy okazji walentynek) usłyszymy o nowych osiągnięciach naukowców, związanych z sexem, całusami itp. i ich zbawiennym wpływie na ludzkie zdrowie - SZOK !
bez naukowca pod kołdrą wiem, co sie dzieje, jak zonka jest blisko
kondi
Na szczęście te ustalenia to wynik współpracy naukowców różnych specjalności przy okazji innych badań bardziej przydatnych. Duże znaczenie miał projekt badań związanych z badaniami genetycznymi nad pochodzeniem człowieka. Sławne projekty szukania genetycznych prarodziców Adama i Ewy
Na szczęście te ustalenia to wynik współpracy naukowców różnych specjalności przy okazji innych badań bardziej przydatnych. Duże znaczenie miał projekt badań związanych z badaniami genetycznymi nad pochodzeniem człowieka. Sławne projekty szukania genetycznych prarodziców Adama i Ewy
ulalamasz rację,przydałaby się.Trzeba Pasko zgwałcic o taką walentynkę
to jak z budowaniem i budowniczymi piramid, albo wyginięciem dinozaurów tudzież z pochodzeniem człowieka
kondi
No muszą sie zmieniać bo nauka i wiedza idzie do przodu. Ja pamiętam czasy gdy wierzono, że Majowie byli rasą kochających naukę pacyfistów o wysokim poziomie humanitaryzmu odróżniającym ich od azteckiej barbarii
No muszą sie zmieniać bo nauka i wiedza idzie do przodu. Ja pamiętam czasy gdy wierzono, że Majowie byli rasą kochających naukę pacyfistów o wysokim poziomie humanitaryzmu odróżniającym ich od azteckiej barbarii
ulala.. czesto male rzeczy, ale za to szczere sa o wiele cenniejsze od tych duzych..
losowanko
lika....nie opowiadaj ...lody passko..walentynki ..kazdy człowiek mają sprawy .. idobra znikam..
gdybym go dopadl w ciemnej uliczce to na 100% bym go ogolił z tego badziewnego zarostu emerytowanego mikołaja
29,52,68,77,78
krzysio..pintolu jeden nie lodzi tylko walentynkowa emota pilnie potrzebna Ty zboczku jeden
dawaaaać !
Losooowanie !
Karwaaa
Losooowanie !
Karwaaa
kondi
Chyba z tym oddziaływaniem pozazmysłowym to lipa, bo on powinien być już trupem lub bankrutem życiowym biorąc pod uwagę ilość negatywnych myśli z nim w roli głównej
Chyba z tym oddziaływaniem pozazmysłowym to lipa, bo on powinien być już trupem lub bankrutem życiowym biorąc pod uwagę ilość negatywnych myśli z nim w roli głównej
meduska...
aż tak medea to mu zle nie zycze, ale mógłby ubrac peruke i sie ogolic to moze bym go chociaz polubił
.hehe
ma ktoś z was program "multimajster"? mój przestał w 70% działać . w excelu napisany a na programowaniu u mnie kiepsko. dajcie znać
kondi>> w wolnej chwili
http://koniecswiata.info/przepowiednie-nostradamusa/comment-page-28/
http://koniecswiata.info/przepowiednie-nostradamusa/comment-page-28/
hehe
pokradłam dzis cyferki i g...
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,02,04,06,07,17,18,19,21,23,32,38,48,51,58,59,61,62,65,72
Plusem jest liczba: 19
01,02,04,06,07,17,18,19,21,23,32,38,48,51,58,59,61,62,65,72
Plusem jest liczba: 19
Użytkownik KING SPAN trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
normalnie patrze na kupon i pisze ze ta wygrana rekordowa w mini to w mojej mieścinie...