Wpisy 1 387 506 – 1 387 605
11 lutego 2013 13:25 → 11 lutego 2013 13:56, 100 wpisów
lila..z tymi imprezami to sie nazywa polska goscinnosc tez mnie to czesto irytuje
torsan..otóż toPiwko,jakieś dobre winko a wódę niech piją sami jak chcą
jasmin..gościnnoś gościnnością ale denerwuje mnie jak ktos proponuje mi po wcześniejszym odmówieniu znowu to samo i znowu to samo i szlak mnie trafia
torsan..a Ty się zemnie nie śmiej bo mnie chyba alzheimer chytawczoraj sobie karwa 4 razy ta samą herbatę posłodziłam,karwa 8 łyżeczek,była nie do wypicia
lilka, święte słowa, wtedy oujeć można i lepiej taka impre skonczyc, bo po odpowiedniej dawce u innych bedziesz intruzem albo co gorsza-wrogiem
lilka, 8 słodzisz? to ja juz wiem,skąd te kryzysy cukrowe sie biorą
kondziu...ja mam znajomych którzy nie piją aż padnąoni wódeczke ja piwko,jest fajnie,Nikt na pysk nie pada ale nie lubię jak ktos mi wciska coś na siłę
kondziu...2 płaskie słodzę ale wczoraj nie wiem co się stało,posłodziłam 4 razy
kondziu...w co?jakie romanse? O czym Ty w ogóle piszesz? Jak posłodziłam to nawet o MP nie pomyślałam.Teściowa była i tak mnie zakręciła że,już sama zgłupiałam
lila...!!!!!! o czym Ty myslisz???????? jaki kon?????? mi chodzilo o to, ze jestem glodny...
myslałem, że to ty krecisz tesciową, ale widze, że jest odwrotnie
kondziu..u mnie nikt nikim nie kręci.Teściowa przyjechała bo coś tam z teściową szwagierki się dzieje,chora na raka no i rozmawiałysmy i się lekko zamotałam w uj
lila.. dzis mialem piekny sen..snila mi sie przesliczna cyganka na koniu...wstalem, cyganki nie ma, a kon stoi!!!
przykre lilka,
ale tozwierze znienawidzone przez ludzi, bo jakis baran tak nazwał chorobe
ale tozwierze znienawidzone przez ludzi, bo jakis baran tak nazwał chorobe
torsan...widzisz znowu Ci musiałam przypomnieć to dopiero zatypowałeś
Przy okazji wiecie, że dzięki czerniakowi i krzywicy naukowcy udowodnili ostatecznie, że rasy ludzkie nie istnieją a nasze kolorki i wygląd to efekt dostosowania do środowiska
lilcia..a ja takie lubie...w umie to ja wszystkie rodzaje kobiet uwielbiam
kondi dołączam się do twoich żadań. Brakuje nam emotki protestanta z transparentem
wiesiek
kondi
Niezupełnie. Naukowcy nie mają pojęcia przynajmniej na razie dlaczego Azjaci mają inny kształt oczu niż reszta ludzi, ale masakryczna liczba osób chorych na czerniaka w Australii wśród potomków białych Europejczyków oraz niepokojąco duży odsetek osób ciemnoskórych i ich potomków, którzy w krajach na północnej półkuli chorują na choroby związane z niedoborem wit. D czyli krzywicy itp. podsunął im pomysł, że miejsce pochodzenia może mieć związek z wyglądem.
kondi
Niezupełnie. Naukowcy nie mają pojęcia przynajmniej na razie dlaczego Azjaci mają inny kształt oczu niż reszta ludzi, ale masakryczna liczba osób chorych na czerniaka w Australii wśród potomków białych Europejczyków oraz niepokojąco duży odsetek osób ciemnoskórych i ich potomków, którzy w krajach na północnej półkuli chorują na choroby związane z niedoborem wit. D czyli krzywicy itp. podsunął im pomysł, że miejsce pochodzenia może mieć związek z wyglądem.
medea,
Bo to jest tak: naukowcy odkryli, że woda gasi pragnienie.
Kto za to pąłci??
Bo to jest tak: naukowcy odkryli, że woda gasi pragnienie.
Kto za to pąłci??
bo my białe serki homogenizowane źle znosimy zbytnie nasłonecznienie a ludzie biali inaczej źle jego brak
jak by mi dali 5 mln dolców, żebym zbadał taki temat, to także doszedłbym (naukowymi sposobami) do takich skomplikowanych wniosków
lila.. nie zmuszaj mnie do publicznego napisania...
A mogloby byc ciekawie...
A mogloby byc ciekawie...
wnet (przy okazji walentynek) usłyszymy o nowych osiągnięciach naukowców, związanych z sexem, całusami itp. i ich zbawiennym wpływie na ludzkie zdrowie - SZOK !
bez naukowca pod kołdrą wiem, co sie dzieje, jak zonka jest blisko
kondi
Na szczęście te ustalenia to wynik współpracy naukowców różnych specjalności przy okazji innych badań bardziej przydatnych. Duże znaczenie miał projekt badań związanych z badaniami genetycznymi nad pochodzeniem człowieka. Sławne projekty szukania genetycznych prarodziców Adama i Ewy
Na szczęście te ustalenia to wynik współpracy naukowców różnych specjalności przy okazji innych badań bardziej przydatnych. Duże znaczenie miał projekt badań związanych z badaniami genetycznymi nad pochodzeniem człowieka. Sławne projekty szukania genetycznych prarodziców Adama i Ewy
ulalamasz rację,przydałaby się.Trzeba Pasko zgwałcic o taką walentynkę
to jak z budowaniem i budowniczymi piramid, albo wyginięciem dinozaurów tudzież z pochodzeniem człowieka