Wpisy 1 387 606 – 1 387 705
11 lutego 2013 13:56 → 11 lutego 2013 14:18, 100 wpisów
kondi
No muszą sie zmieniać bo nauka i wiedza idzie do przodu. Ja pamiętam czasy gdy wierzono, że Majowie byli rasą kochających naukę pacyfistów o wysokim poziomie humanitaryzmu odróżniającym ich od azteckiej barbarii
No muszą sie zmieniać bo nauka i wiedza idzie do przodu. Ja pamiętam czasy gdy wierzono, że Majowie byli rasą kochających naukę pacyfistów o wysokim poziomie humanitaryzmu odróżniającym ich od azteckiej barbarii
ulala.. czesto male rzeczy, ale za to szczere sa o wiele cenniejsze od tych duzych..
losowanko
lika....nie opowiadaj ...lody passko..walentynki ..kazdy człowiek mają sprawy .. idobra znikam..
gdybym go dopadl w ciemnej uliczce to na 100% bym go ogolił z tego badziewnego zarostu emerytowanego mikołaja
29,52,68,77,78
krzysio..pintolu jeden nie lodzi tylko walentynkowa emota pilnie potrzebna Ty zboczku jeden
dawaaaać !
Losooowanie !
Karwaaa
Losooowanie !
Karwaaa
kondi
Chyba z tym oddziaływaniem pozazmysłowym to lipa, bo on powinien być już trupem lub bankrutem życiowym biorąc pod uwagę ilość negatywnych myśli z nim w roli głównej
Chyba z tym oddziaływaniem pozazmysłowym to lipa, bo on powinien być już trupem lub bankrutem życiowym biorąc pod uwagę ilość negatywnych myśli z nim w roli głównej
meduska...
aż tak medea to mu zle nie zycze, ale mógłby ubrac peruke i sie ogolic to moze bym go chociaz polubił
.hehe
ma ktoś z was program "multimajster"? mój przestał w 70% działać . w excelu napisany a na programowaniu u mnie kiepsko. dajcie znać
kondi>> w wolnej chwili
http://koniecswiata.info/przepowiednie-nostradamusa/comment-page-28/
http://koniecswiata.info/przepowiednie-nostradamusa/comment-page-28/
hehe
pokradłam dzis cyferki i g...
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,02,04,06,07,17,18,19,21,23,32,38,48,51,58,59,61,62,65,72
Plusem jest liczba: 19
01,02,04,06,07,17,18,19,21,23,32,38,48,51,58,59,61,62,65,72
Plusem jest liczba: 19
Użytkownik KING SPAN trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
normalnie patrze na kupon i pisze ze ta wygrana rekordowa w mini to w mojej mieścinie...
wiedziałem jednoo 1/1 ...2 .. .no trudno nie mówiłem .. pózniłem tu i juz wychodz e juz
kondi spróbuje się dowiedziec swoim ścieżkami kto to...
senna
torsan
senna mój piec też się testuje...b.wydajny...
Słuchajcie a ja w domu mam wreszcie neta i wreszcie mogę sobie potypować jak człowiek
meduska no i co? chwal sie...
amour ..no widzi ładnie wiedziałem chciałem wziąć 2/2 ..nie grałem,,i znikam..
medea w realu?
wiesiu szczeście wraca?
7z 8
jarek
jarek jak żes to zrobił???
medea w realu???
isla
zobaczymy
od ponad tygodnia nie gram w mm i dobrze na tym wyszedłem
zobaczymy
od ponad tygodnia nie gram w mm i dobrze na tym wyszedłem
z systemu z centrum lotto 15 liczb rozpisane po 8 6 zakładów koszt 15zł
kondi
A najlepsze, że to z starego kuponu
Dobrze wybrałam bo w zapikach na forum gdzie podaję wszystkie pomysły już tak fajnie nie jest :
3 "pewniaki" (zamknięcia linii, obudowane itp) z 8 wytypowanych
2/5
1/5
1/5
2/4
A najlepsze, że to z starego kuponu
Dobrze wybrałam bo w zapikach na forum gdzie podaję wszystkie pomysły już tak fajnie nie jest :
3 "pewniaki" (zamknięcia linii, obudowane itp) z 8 wytypowanych
2/5
1/5
1/5
2/4
ma ktoś z was program "multimajster"? mój przestał w 70% działać . w excelu napisany a na programowaniu u mnie kiepsko. dajcie znać
islandorka
W realu to ja dopiero zagram, bo dziś nie miałam jak na 14-stą
W realu to ja dopiero zagram, bo dziś nie miałam jak na 14-stą
jarek ale cyferki swoje musiałeś dać...
jarek czasem można utopic te 15 zł..ale ci sie pofarciło...
meduska ja pokradłam rano cyferki i 3/8...masakra...