Wpisy 1 387 406 – 1 387 505
11 lutego 2013 12:52 → 11 lutego 2013 13:24, 100 wpisów
kondi nie denerwuj się
tak
tak
wybiorą następnego młodszego oby murzyna zakonnice będą się cieszyć
Lila
No i znowu przerwa, bo klient u drzwi A na poważnie to mam sporo pracy odkąd zaostrzyli przepisy o świadczeniu pielęgnacyjnym
No i znowu przerwa, bo klient u drzwi A na poważnie to mam sporo pracy odkąd zaostrzyli przepisy o świadczeniu pielęgnacyjnym
przecież to tylko człowiek. Nowy precendes powstanie - w ciekawych czasach człoweik żyje
kurcze, a może by wystartował w tych yborach na papierza? Fiolka mówi, że urodę plebana mam
lila
bez urazy - ale podglądałaś, czy co ? - t a m masz wypisane wszystkie moje
p r a w i e się zdenerwowałem
bez urazy - ale podglądałaś, czy co ? - t a m masz wypisane wszystkie moje
p r a w i e się zdenerwowałem
hehe
Robalku...nie,ja Cię witam nie zależnie od tego czy czytasz czy też nie
cześć jasmin
cześć robal
cześć robal
Witam.Życzę wysokich wygranych.
cześć emerytka
jasmin....nom,już zaczynałam się martwić karwa czyli jednak wypuścili Cię na przepustkę?
Lila
cześć senna
lila
nie, nie, ja nie o kamerce - po cichu Ci powiem - mam zasłoniętą, na wszelki wypadek O liczbach piszę - taaaaa, to może dołóż jeszcze - 38 na nie i może nawet jeszcze napisz, że nie wpada69
nie, nie, ja nie o kamerce - po cichu Ci powiem - mam zasłoniętą, na wszelki wypadek O liczbach piszę - taaaaa, to może dołóż jeszcze - 38 na nie i może nawet jeszcze napisz, że nie wpada69
Senna
Robal
Robal
Robalku...38 nie siaada i 69 też niea tak poważnie to nie mam tych liczb
jasmin..no a ja wczoraj taką awanturę zrobiłam że,Ciebie nie ma.Wszyscy Cię szukaliśmy,nawet psa tropiącego przywieźli a Ty na MP,no proszę bardzo
lila.. awanture??? to slabo szukaliscie ja grzecznie siedzialem w domciu saczac w miare zimne piweczko
lila..no ja nie wiem jak Ty na to nie wpadlas
jeszcze nie moge dojsc do siebie po ostatnim zatruciu...
jeszcze nie moge dojsc do siebie po ostatnim zatruciu...
jasmin...to wódki się trzeba było napić z pieprzem a nie zimne piweczko
no dobra, wycofywał nie będę jak się sprawdzi, czy nie sprawdzi - zależy jak paczeć - to się dołożyłem do stadionów, czy na co tam teraz zbiórka
powo wszystkim trafnych wysokich wysłanych
powo wszystkim trafnych wysokich wysłanych
senna..ja nie mam z tym problemu nawet jak jest cholernie zimno musze sieknac schlodzone, bo inaczej nie wchodzi
senna, mnie po zimnym piwie nic nei jest, ale po mleku czy wodzie gazowanej to
lili..kiedy ja wodki nienawidze... za mlodu jej za duzo spozylem
Robal.
Zbiórka na stadion śląski.
Zbiórka na stadion śląski.
lilka, pół litra to do domu nie doniesie, a co dopiero kieliszeczek
kondi
ja w zimie nie pije zimnego piwa, piję takie, które trochę postoi w temp. pokojowej
ja w zimie nie pije zimnego piwa, piję takie, które trochę postoi w temp. pokojowej
jasmin..można,pewnie że,można nalej kilonka a resztę oddaj potrzebującym
kondi..niby tak, ale jakos nie ciagnie mnie do wodki. Pije tylko wtedy jak juz nie mam wyboru
senna-to tak jak ja za chiny wódki nie wypije ani kieliszka tfuuu
kondziu....a najbardziej mnie na imprezach w***iało jak ktoś pyta może się napijesz kieliszeczek? Odpowiadam nie,dziękuję,może jednak?Nie dziękuję,może drinka? i WTEDY PODNISI MI SIĘ CIŚNIENIE I JEST GŁOŚNO,NAWET BARDZO
lila..jaka Ty domyslna jestes Tak, napewno dobrze sie domyslasz...
torsan..odmawiam 2 razy alejak ktos proponuje mi 3 razznowu wódkę to robię się zła i móię ***a nie piję wódki i wypierdalać tłukichcecie to pijcie ,ja pozostanę przy piwkui nikt nawet więcej nie pyta i nie proponuje a jak gdzieś jechałam to piweczko na lilcię czekało i o wódce nawet nikt mi nie wspominał