Wpisy 1 384 500 – 1 384 599
9 lutego 2013 18:06 → 9 lutego 2013 19:13, 100 wpisów
ja juz nie drapie w poniedziałek tylko wezme swoje 13 mln i to to starczy
triset
jak to zdrapał kolektor i puste drapki ma ze sobą to chyba nic by się nie stało, ale jakby wyrzucił na śmietnik i jakiś namolny koleś znalazł takie pustaki i pojęchał je wypłacić do pałacu to by było ciekawie
jak to zdrapał kolektor i puste drapki ma ze sobą to chyba nic by się nie stało, ale jakby wyrzucił na śmietnik i jakiś namolny koleś znalazł takie pustaki i pojęchał je wypłacić do pałacu to by było ciekawie
a jak np: wszystkie zdrapki sprzedane a brakuje powiedzmy 50 zł to kolektorka z swojej kapsy płaci ?
no właśnie że nie i ze mnie palant bo brakuje mi kasy do 12...ale wstydziłem się to przyznać.
bo czasem do jednej zdrapki sie przyklei inna wiec juz jest na minusie kolektor/ka
mariuchabyłem pewny że zagrałeś, tak narzekałeś że nie można w mm nic konkretnego trafićszkoda
ja miałem 6 x przypadek że kupiłem 1 zdrapkę a były sklejone dwie.Zawsze oddawałem ją lub pieniądze 1,2 zł.Wyznaję zasadę że NIKT się jeszcze nie wzbogacił spokojnie na cudzej stracie lub nieszczęściu
triset
ja nie pracuję w żb, to nie mój problem, wiadomo, że jak sprzedajesz np. fajki i złodziej ci zajuma jedną paczkę to ty pokrywasz straty
ja nie pracuję w żb, to nie mój problem, wiadomo, że jak sprzedajesz np. fajki i złodziej ci zajuma jedną paczkę to ty pokrywasz straty
mariucha też miałem takie przypadki- szczególnie te po 1 się kleją- też oddaję
ja bym sobie nie zawracał wogóle głowy grami TS ale kiedyś miałem sen na jawie że kiedyś wygram 250.000 to było ok.7 lat temu.
sporo w sumie kupiłem zdrapek po 2zł i tylko 1x trafiłem 100zł, a prawie w każdej zdrapce po 2 jest do wygrania 100zł
ja też mam, może się nam poszczęści, w podkarpackim tylko 1x padła gł. kaskada
jak ktoś kiedyś trafi 250.000 zł w Brzegu to wiedzcie że to ja.
kiedyś nie było opcji 250 tyś.Pomyślałem jak to możliwe by taką sumę wygrać w MM było 100 tyś.w loterii też nie było kwoty 250 tyś.A teraz po tylu latach proszę...-> w MM 10 liczb - 250 tyś bez bonusa w jokerze może być w Mini też.A nawet pokazała się zdrapka z taką wygraną.Trzymajcie za mnie kciuki..
ataaaaaakujemy
tym którym zależy by bajzel w Polsce utrzymał się na najwyższym poziomie też czytają i to bardzo uważnie.
hehe
witam wszystkich
panie
panowie
wszyscy
temperatura na piecu 56
a u was
panie
panowie
wszyscy
temperatura na piecu 56
a u was
ma kto lotto
puszczone ?
Ja 2 zakłady
puszczone ?
Ja 2 zakłady
franku pusciłem na 12 losowan
waaaaasyl
wasyl
serio ? a jakie liczby
serio ? a jakie liczby
franku obstawiłem i bede grał na stałe tymi liczbami
0-20 bo raz do roku 6 z 49
miesci sie 0 w 20tu
0-20 bo raz do roku 6 z 49
miesci sie 0 w 20tu
sledziki108 wyłazić
wasyl
teź mam na jednym kuponie
od 1 do 20
na drugim od 10do 49
teź mam na jednym kuponie
od 1 do 20
na drugim od 10do 49
drapek powo
z +yes
franku wejdzie nam
franku wejdzie nam
ja z plusem
wasyl oby
ja tez
musimy rozpupcyc dl,mini,ml i ogólnie ts
mini teź odpuściłem
a miałem dawać
14,15,2,31,37
a miałem dawać
14,15,2,31,37
rozdupcymy
i to konkretnie 

a jak nie to pączkiem
będą chodzić szeroko w nogach po tym rozdupceniu
hehe
w pupala ts
Kochany Totalizatorze Sportowy
Proszę o wysoką wygraną,
ponieważ brakuję mi kasy na dalszą grę.
Proszę o wysoką wygraną,
ponieważ brakuję mi kasy na dalszą grę.
ts jak wygram to będe grał dalej
wasyl ajakźe
ja teź
ts-esie kochany
daj co wygrać
ja tak CIE lubie
ts-esie kochany
daj co wygrać
ja tak CIE lubie
daj mi taką małą
wygraną 6/6 w lotto
wygraną 6/6 w lotto
trisetum
ts źartowałem
w tamtym wpisie
ts źartowałem
w tamtym wpisie
ts ,,,karwa wmac kiedy wygram cos konkretnego
pytam oficialnie kiedy
pytam oficialnie kiedy
kondi jak czegos dzis nie wygram to nie gram juz wcale
cześć kondi
ja sobie ide sprawdzić czy w pubie nie zabrakło chmielu i tak co rozwalicie ta kopulacje dziś nq
a szkoda gadać ja lipa
teź 3/8
teź 3/8
narka
siemanko witam typerów
jak zdrowie