Wpisy 1 384 466 – 1 384 565
9 lutego 2013 16:35 → 9 lutego 2013 18:58, 100 wpisów
pasko ja to robię jako tako na forum, ale może inni też mają swoje spostrzeżenia- jedno jest pewne- kazda paczka zdrapek ma wygrane gwarantowane i losowo rozrzucone na wszystkie paczki w pl i generalnie gdy kupisz całą paczkę konkretnej zdrapki- a w tej paczce nie będzie wygranej "losowej" to stracisz ok.35-50% zainwestowanej kwoty
*nie każda paczka zdrapek ma wygraną losową, tylko każda zdrapka ma wygrane losowe- czyli zazwyczaj te pow. 50zł
pasko jak jesteś, masz jeszcze jakikolwiek kontakt z p. maćkiem z ts?
drapek
czy ja wiem ? o 15:30 było 12,400, a teraz ? większość już zamknięta... Moim zdanie - przegięli - już przy poprzedniej 'modernizacji' - na lepsze i będę się przy tym upierał ...
A panaMaćkalotto, albo kogoś z teesa, albo kogoś podszywającego się widziałem gdzieś w komentarzach na sieci - o zyskach...
dobrego trafnych
czy ja wiem ? o 15:30 było 12,400, a teraz ? większość już zamknięta... Moim zdanie - przegięli - już przy poprzedniej 'modernizacji' - na lepsze i będę się przy tym upierał ...
A panaMaćkalotto, albo kogoś z teesa, albo kogoś podszywającego się widziałem gdzieś w komentarzach na sieci - o zyskach...
dobrego trafnych
triset
moim zdaniem to albo zdrapał kolektor/ka, albo dobry jej/jego znajomy--- powiem Ci tyle że każda nowowchodząca zdrapka przychodzi z pewnym wyprzedzeniem do żb i gdyby np. jolka sprzedała mi taką paczkę np. 2tyg. przed wejściem jej w obieg- a ts by się o tym dowiedział- straciła by pracę- jedno jest pewne nie wypłaci żadnej wygranej dopóki ts jej oficjalnie nie wprowadzi do obiegu no i każdą paczkę do sprzedaży musi kolektor zarejestrować na lottomacie
moim zdaniem to albo zdrapał kolektor/ka, albo dobry jej/jego znajomy--- powiem Ci tyle że każda nowowchodząca zdrapka przychodzi z pewnym wyprzedzeniem do żb i gdyby np. jolka sprzedała mi taką paczkę np. 2tyg. przed wejściem jej w obieg- a ts by się o tym dowiedział- straciła by pracę- jedno jest pewne nie wypłaci żadnej wygranej dopóki ts jej oficjalnie nie wprowadzi do obiegu no i każdą paczkę do sprzedaży musi kolektor zarejestrować na lottomacie
a poniewaz w tej paczce było 50zł, ten drapacz/ka stracił na tym interesie 110zł
no właśnie zdrapki jeszcze nie ma oficjalnie w obiegu a on już je drapie noz kur,,
ludzie myslą że jak kupią partię przed czasem to zaraz wydrapią Bóg wie ile.
ale po co sie tym chwali w necie ? ciekawe jak TS by to zobaczył czy coś by zrobili a może i tak wolno
całe szczęście że kolektor musi się rozliczać z każdej zdrapki.
ja juz nie drapie w poniedziałek tylko wezme swoje 13 mln i to to starczy
triset
jak to zdrapał kolektor i puste drapki ma ze sobą to chyba nic by się nie stało, ale jakby wyrzucił na śmietnik i jakiś namolny koleś znalazł takie pustaki i pojęchał je wypłacić do pałacu to by było ciekawie
jak to zdrapał kolektor i puste drapki ma ze sobą to chyba nic by się nie stało, ale jakby wyrzucił na śmietnik i jakiś namolny koleś znalazł takie pustaki i pojęchał je wypłacić do pałacu to by było ciekawie
a jak np: wszystkie zdrapki sprzedane a brakuje powiedzmy 50 zł to kolektorka z swojej kapsy płaci ?
no właśnie że nie i ze mnie palant bo brakuje mi kasy do 12...ale wstydziłem się to przyznać.
bo czasem do jednej zdrapki sie przyklei inna wiec juz jest na minusie kolektor/ka
mariuchabyłem pewny że zagrałeś, tak narzekałeś że nie można w mm nic konkretnego trafićszkoda
ja miałem 6 x przypadek że kupiłem 1 zdrapkę a były sklejone dwie.Zawsze oddawałem ją lub pieniądze 1,2 zł.Wyznaję zasadę że NIKT się jeszcze nie wzbogacił spokojnie na cudzej stracie lub nieszczęściu
triset
ja nie pracuję w żb, to nie mój problem, wiadomo, że jak sprzedajesz np. fajki i złodziej ci zajuma jedną paczkę to ty pokrywasz straty
ja nie pracuję w żb, to nie mój problem, wiadomo, że jak sprzedajesz np. fajki i złodziej ci zajuma jedną paczkę to ty pokrywasz straty
mariucha też miałem takie przypadki- szczególnie te po 1 się kleją- też oddaję
ja bym sobie nie zawracał wogóle głowy grami TS ale kiedyś miałem sen na jawie że kiedyś wygram 250.000 to było ok.7 lat temu.
sporo w sumie kupiłem zdrapek po 2zł i tylko 1x trafiłem 100zł, a prawie w każdej zdrapce po 2 jest do wygrania 100zł
ja też mam, może się nam poszczęści, w podkarpackim tylko 1x padła gł. kaskada
jak ktoś kiedyś trafi 250.000 zł w Brzegu to wiedzcie że to ja.
kiedyś nie było opcji 250 tyś.Pomyślałem jak to możliwe by taką sumę wygrać w MM było 100 tyś.w loterii też nie było kwoty 250 tyś.A teraz po tylu latach proszę...-> w MM 10 liczb - 250 tyś bez bonusa w jokerze może być w Mini też.A nawet pokazała się zdrapka z taką wygraną.Trzymajcie za mnie kciuki..
ataaaaaakujemy
tym którym zależy by bajzel w Polsce utrzymał się na najwyższym poziomie też czytają i to bardzo uważnie.
hehe
witam wszystkich
panie
panowie
wszyscy
temperatura na piecu 56
a u was
panie
panowie
wszyscy
temperatura na piecu 56
a u was