Wpisy 1 382 557 – 1 382 656
8 lutego 2013 11:05 → 8 lutego 2013 12:01, 100 wpisów
kondi...bo życie do nie bajka....choć czasami bywają przyjemne chwile
kondi
Daj Boże. Byle tylko tato dał sobie wytłumaczyć, że kopanie się koniem mądremu nie przystoi
a tak przy okazji za wczorajsze 4/12 w lotto+
Ja zatypowałam w mini liczby z bazowego losowania lotto i lotto+ z 17 stycznia dodając kilka liczb z kwadratów no i 4/12 wirtualnie było
Daj Boże. Byle tylko tato dał sobie wytłumaczyć, że kopanie się koniem mądremu nie przystoi
a tak przy okazji za wczorajsze 4/12 w lotto+
Ja zatypowałam w mini liczby z bazowego losowania lotto i lotto+ z 17 stycznia dodając kilka liczb z kwadratów no i 4/12 wirtualnie było
miała byc wycieczka do tesciow i zabawa choinkowa wykupiona przez zone chyba 3 raz z rzędu (3 rok z rzędu), a tak mała zaczyna piać, boimy sie jechac, bo tam tez wpół-chorują. I tym samym, 3 raz z rzedu choinki NIET i nerwy...
medea, to mnie bujesz brawo? zaraz to sprawdze, bo oczywiscie przyspałem z mała i nie typowałem
tak wiec zona sie stara, a wychodzi na to, że jestem anty. Ostatnim razem jak mnie do teatru wyrwała, to szwagierka dzwoniła, że mała kaszle i ma blisko 40 stopni. I wex tu jedz do tesciow. Szwagiernicy (córce szwagra) banki stawiaja, wiec chyba tez nie jest dobrze, a ja mam juz dosyc chorowania
no wlasnie senna, dzisiaj małą tylko dlatego zawiozłem, że ma bal rzebieranców, ale zaraz potem ma ja babcia odbrac i do domu
tak wiec widzisz ulala, dobre liczby były ukryte tam właśnei dla lotto plus
a tak w ogóle ulala to przecież ja jestem na was obrażony przecież...
widziałem widziałem, ale była juz w takim zachwycie (zwłaszcza z tej 26 w mini że nie chciałem juz nic dodawac
wiec poszedłem do piwnicy podłożyc (znowu nie spotykając wasyla) po czym wróciłem do łóżeczka
kondi...Ty szybko chodzi spać...ja zazwyczaj to dopiero po 24 godz.
nicoolaa.. i znikam..
Nicolla.. .
.........................
.........................
jeszcze dzisiaj czekam na parkę [37,40] a od dzisiaj na lsowania [1,69][1,65][65,69]
siema ponownie kondi
i co tam wybrałeś ?
Ja myśle nad 56
i co tam wybrałeś ?
Ja myśle nad 56
nikola dobrze myślisz
39 i ja dodaje 29
39 i ja dodaje 29
67 weźcie pod uwagę
ale nikolla, ja gram tak:
jak się pojawi [5,6][65,69] to gram [37,40] i odwrotnie
tak samo w przypadku [17,19], to gram [11,13] i tak na 4 losowania
jak się pojawi [5,6][65,69] to gram [37,40] i odwrotnie
tak samo w przypadku [17,19], to gram [11,13] i tak na 4 losowania
nikola tak 30 i ? 33
kondi ty byku systemami
grasz
w takim razie franek moze poleciec duzo 40-tek lub/i dużo 60-tek
tak samo jak wejdzie [1,65] lub [1,69] to gram nimi na kolejne 4 losowania
kondi moźe tak być myśle źe 70ki odpoczna moźe być jedna dwie
50ki teź jedna gura dwie będą
kondi no niewiem z przedziału 10-20 moźe warto co wybrać
panoramix hehe bo tak jest
niestety
My tu sobie gadu gadu a kumulacje to pilnowac kto ma,bo jeszcze nam a wyniosa walizki
kondi duźo parek moźe być
t.z.n kilka
kurde jak duźo się myśli
nad liczbami to lipa
wtedy
trza dać pierwsze typy
nad liczbami to lipa
wtedy
trza dać pierwsze typy
nikola a jakiego
masz
pewniaka ?
masz
pewniaka ?
w mini wczoraj lipa
dobrze źe nie puszczałem
dobrze źe nie puszczałem
Franek....bardziej mini dla kobietki ale skoro sie nie pusciles
panoramix juź mam 4 orgazmy na 14 i 22 puściłem sie jak ta najgorsza dzi***
panoramix, nicolla, milan,franek
kondi
Mnie korciło sprawdzenie siły czwórki 4,19,34,49 , ale zakreśliłam dzielnie tylko 3 x 9/9 bo zaczynam się robić znowu "genialna" czyt. zbliża się nów. Wczoraj na forum z kuponu "16" wytypowałam 6/11. Szkoda, że nie wpisałam do typowań bo kilka punktów by było
kondi
Mnie korciło sprawdzenie siły czwórki 4,19,34,49 , ale zakreśliłam dzielnie tylko 3 x 9/9 bo zaczynam się robić znowu "genialna" czyt. zbliża się nów. Wczoraj na forum z kuponu "16" wytypowałam 6/11. Szkoda, że nie wpisałam do typowań bo kilka punktów by było
ale wg.mnie
56 pewniak +55
56 pewniak +55
panoramix
ale
boje się źe moźe być
57,58,51
ale
boje się źe moźe być
57,58,51
panoramix
hehe okej