Wpisy 1 382 657 – 1 382 756
8 lutego 2013 12:02 → 8 lutego 2013 12:54, 100 wpisów
cześć emilek
kondi
Dobra nie zawracam głowy, ale jakbyś mógł rzucić w wolnej chwili okiem na "kupon 16" to zwróć uwagę na wpadnięcie wczoraj całej pionowej piątki, która od kilku losowań była kiepsko reprezentowana (jeśli weźmie się wyniki z przedwczoraj oraz wczorajszego losowania o 14-stej).Wygląda na to, że znowu zaczynają wpadać liczby z "żelaznych" zestawów oraz w liniach pionowych a nie jak dotychczas poziomych
Dobra nie zawracam głowy, ale jakbyś mógł rzucić w wolnej chwili okiem na "kupon 16" to zwróć uwagę na wpadnięcie wczoraj całej pionowej piątki, która od kilku losowań była kiepsko reprezentowana (jeśli weźmie się wyniki z przedwczoraj oraz wczorajszego losowania o 14-stej).Wygląda na to, że znowu zaczynają wpadać liczby z "żelaznych" zestawów oraz w liniach pionowych a nie jak dotychczas poziomych
cześć
wszystkim
do
14
powodzenia wszystkim
.
wszystkim
do
14
powodzenia wszystkim
.
Cześć wam wiecie może jak zrobić Photoshop że niby byłem na stadionie Santiago Bernabeu ? Na moje to wyciąć siebie z jakiegoś zdjęcia i wkleić w obrazek tak ? Odpiszcie.
Krzysz.....wygraj w gry TS jedz na stadion i wklej linka do fotogalerii
w niedziele zaatakuje TS już mam pomysł....po pracy zabieram się za liczby
Jak zrobić taki myk mały wiecie ?
mala1438
To można z tak dużym wyprzedzeniem coś zatypować ? No to jestem pod dużym wrażeniem
To można z tak dużym wyprzedzeniem coś zatypować ? No to jestem pod dużym wrażeniem
Ula...popatrz wystarczy kota w pokoju zostawic a ten takie rzeczy potrafi
Jas zamiast r wypowiadal j ,Jasiu powiedz rebus...............
Nie dość, że sierściuch inteligentny to jeszcze z poczuciem humoru
medea76 bedę sie opierac na liczbach wylosowanych w styczniu....może to będzie to
Lila
Mala1438
Ja tak kiedyś kombinowałam z wykorzystaniem kalendarza Majów, ale metoda okazała się zbyt pracochłonna w stosunku do efektów.
Ale by Tobie się udało
Mala1438
Ja tak kiedyś kombinowałam z wykorzystaniem kalendarza Majów, ale metoda okazała się zbyt pracochłonna w stosunku do efektów.
Ale by Tobie się udało
medusia ..w sosunku do efektów ..hmm ciekawe ..bardzo ciekawe
Ula..lubię takie ścinki
Ula..lubię takie ścinki
max...ja naprawde bee wycinała drzewa czekam tylko na lepsza pogode
Ula...jestem gotowy piłe mam ja wpadne to wyrżnę wszystko w pień
P..oj bedzie sie działo bedzie głośno na cała Polske ..maskara w beskidach max szleje z piła
Ula ..pewnie że umiem ..z piskiem z 2 bedzie ruszał i dzida ..chcesz to na nadkolu Cie przewiozę
Lila ..żadnej formy nie zalałem .. nie ma takiej duzej ..jaka potrzebuje
MAX...potrzebujesz aż,takiej dużej?małe Ci się foremki nie podobają już?
zeby zaoszczedzić sobie roboty wezmę pod uwagę tylko liczby z soboty, niedzieli i poniedziałku
13maxa...tak jasne tu bez komentowania ... i uciekam ..czekam aaam w kuchni