Wpisy 1 382 457 – 1 382 556
8 lutego 2013 09:14 → 8 lutego 2013 11:05, 100 wpisów
Robalku.Czasowe.!* ,$% ,&*,
sorry..po raz 4-y juz dzis nie mam pradu.. w de gdy bylam to raz jeden przez 9 lat mi sie zdarzylo..ale bylo zawiadomienie co i kiedy..oni tam maja kable pod zienia..aa tu na tej wiosinie..horror...
Witam pochwalę się
wzięłam wczoraj 9 cyferek z czapy i...7z9300
a na swoje nic
dzisiaj siadam i bez zastanowienia kreślę
uciekam na piękny zimowy spacer
powodzenia wszystkim dżuma lekko odpuszcza więc troszkę wyjdę z domu
paaa
Witam, najwytrwalszych chatmanów i chatmanki, oczywiscie,Zyczę miłego dzionka i trafnych typów na piątek. Ma ktos pomysł na jakies choc 7z10, bo ciężką głowę, mam dziś ,chyba od tych
Bella
sorki pisze szybko i za bledy przepraszam..bo zaraz znow moga zabac pradzisko..
Bello
Bello
Mala.
Robal.
Zostawiłbyś lepiej jakieś liczby.
Zostawiłbyś lepiej jakieś liczby.
Test MM.
o1, o4, o6, o9, 10, 12, 14, 17, 23, 25, 28, 29, 32, 36, 38, 39, 40, 43, 45, 47.
------------------------------------------------------------
o1, o4, o6, o9, 10, 12, 14, 17, 23, 25, 28, 29, 32, 36, 38, 39, 40, 43, 45, 47.
------------------------------------------------------------
Panoramix.. .
...............................
...............................
Wędrula to kiedy grasz w realu?
Panoramix jak tam mixtura na TS?
Islandorka.. .
----------------------------------
Nie gram w żadne wynalazki TS.
------------------------------
----------------------------------
Nie gram w żadne wynalazki TS.
------------------------------
Wędrus cholera byłeś po kupony...miałes zagrac...i co znów nici...
WN to powiedz co masz dzis ze snu...
panoramix a gdzie ja ci kobyłę znajde...
panoramix a może od takiej co ma ze 100 koni???
ide gotować ziemniaczki, dzis kpyteczka na obiadek...ale nie od kobyłki...
Znikam do losowania.. .
.................................................
.................................................
Islandi..ja dzis tez robie kopytuszka do tego sosik z miesiwkiem..surowcia z bialej kapusciny z marchewcia i sosem majonezowo-sietankowym..
idę cosik z tzw ,,promotion''zakupić i moze sie puszcze w pasażu 4,25,41x2 i ani grosza wiecej
o 9 byłem a "autoryzowanym" punkcie TS wysłać jeden zakład na lotto i pytam sie pani jaka jest <aktualna> pula a ona lukneła na moj kupon wysłany 5 sekund szybciej i powiedziała "na ta godzine 13 mln zł"
Dzień Dobry
trisetum,ricardos i innych których wpisy mi umknęły
trisetum,ricardos i innych których wpisy mi umknęły
trisetum
Co się dziwić braciom czeskim skoro u nich miejscowy TS splajtował albo o mało co nie splajtował ( nie pamiętam dokładnie, ale nawet u nas coś o tym pisali). Może mają większe zaufanie do naszego TS
Co się dziwić braciom czeskim skoro u nich miejscowy TS splajtował albo o mało co nie splajtował ( nie pamiętam dokładnie, ale nawet u nas coś o tym pisali). Może mają większe zaufanie do naszego TS
medea/troszke sie czaili na początku ale potem już pln wyciagali na granie
trisetum
No bo z naszej złotówki to się zrobiła twarda waluta przez co musiałam zrezygnować z ukochanej czeskiej czekolady bo zaczęła się ceną zbliżać do milki i to tej dużej
No bo z naszej złotówki to się zrobiła twarda waluta przez co musiałam zrezygnować z ukochanej czeskiej czekolady bo zaczęła się ceną zbliżać do milki i to tej dużej
Dla poprawy humoru śledzików i piszących.
Moje perypetie z firmą Dialog w sprawie internetu już opisywałam. Niestety oprócz problemu z netem od czasu rzekomo prawidłowego montażu neta staliśmy się z rodzicami właścicielami "szpiegowskiego" telefonu. Polega to na tym, że jeśli którykolwiek z sąsiadów dzwoni lub odbiera telefon a jest z sieci dialog nasz telefon radośnie pika, podświetla się lub radośnie dzwoni. W tym ostatnim przypadku po podniesieniu słuchawki można sobie posłuchać rozmowy sąsiada. Tymczasem do nas na nasz numer stacjonarny raz można się dodzwonić a raz nie. Przedwczoraj z lekka zaniepokojeni kto za te połączenia będzie płacił zgłosiliśmy awarię. Pani z BOK przyjęła zgłoszenie oraz nr komórki kontatkowej. Wczoraj w czasie pączkowej orgii domowej z udziałem znajomych usłyszeliśmy radosny acz krótki dzwonek w telefonie. Odebrał tato, ale telefon był głuchy. Po chwili zaświergotał sms na podanej komórce z informacją, że proszą o kontakt. Tato zaciekawiony i z lekka już wkurzony ( po ostatnich kontaktach z BOK) zadzwonił. Pani z BOK poinformowała go, że nasze zgłoszenie zostało anulowane bo dzwonili do nas a my nie odebraliśmy więc uznali, że problem jest już rozwiązany
Moje perypetie z firmą Dialog w sprawie internetu już opisywałam. Niestety oprócz problemu z netem od czasu rzekomo prawidłowego montażu neta staliśmy się z rodzicami właścicielami "szpiegowskiego" telefonu. Polega to na tym, że jeśli którykolwiek z sąsiadów dzwoni lub odbiera telefon a jest z sieci dialog nasz telefon radośnie pika, podświetla się lub radośnie dzwoni. W tym ostatnim przypadku po podniesieniu słuchawki można sobie posłuchać rozmowy sąsiada. Tymczasem do nas na nasz numer stacjonarny raz można się dodzwonić a raz nie. Przedwczoraj z lekka zaniepokojeni kto za te połączenia będzie płacił zgłosiliśmy awarię. Pani z BOK przyjęła zgłoszenie oraz nr komórki kontatkowej. Wczoraj w czasie pączkowej orgii domowej z udziałem znajomych usłyszeliśmy radosny acz krótki dzwonek w telefonie. Odebrał tato, ale telefon był głuchy. Po chwili zaświergotał sms na podanej komórce z informacją, że proszą o kontakt. Tato zaciekawiony i z lekka już wkurzony ( po ostatnich kontaktach z BOK) zadzwonił. Pani z BOK poinformowała go, że nasze zgłoszenie zostało anulowane bo dzwonili do nas a my nie odebraliśmy więc uznali, że problem jest już rozwiązany
amour
trisetum
No my też nie będziemy mieli, bo starą umowę na telefon mamy tylko do 19 lutego a potem już tylko net, choć jeśli dzisiaj w końcu nie dotrze żaden magik od nich to piszę odstąpienie od nowej umowy
trisetum
No my też nie będziemy mieli, bo starą umowę na telefon mamy tylko do 19 lutego a potem już tylko net, choć jeśli dzisiaj w końcu nie dotrze żaden magik od nich to piszę odstąpienie od nowej umowy
medea odstąp od umowy, bo jaja sobie robią, oni mają obowiązek przysłać pomoc techniczną i ustawić wszystko jak to zawarte w opisie oferty
medea/ja w od maja 2012 tez miałem problemy z TP/Orange w***,, sie i rozwiązałem umowe teraz spokój cisza i tak ma byc
amour
Jeśli to ode mnie by zależało to bym im takie odstąpienie wysmażyła, że papucie z nóg by im pospadały. Ale mieszkam z rodzicami i na nich jest umowa a tato to choleryk i prędzej zginie niż nie dowiedzie swoich racji, ale nawet jemu już przechodzi więc pewnie dzisiaj Dialog będzie miał o jednego klienta mniej
Jeśli to ode mnie by zależało to bym im takie odstąpienie wysmażyła, że papucie z nóg by im pospadały. Ale mieszkam z rodzicami i na nich jest umowa a tato to choleryk i prędzej zginie niż nie dowiedzie swoich racji, ale nawet jemu już przechodzi więc pewnie dzisiaj Dialog będzie miał o jednego klienta mniej
ulala, w mini kaszana
multi, kaszana
chyba dzisiaj na obiad mam menu
multi, kaszana
chyba dzisiaj na obiad mam menu
meduska, wiedze, że serial przygód kilka dialog-ćwirka zbliża sie do konca. mam nadzieje szczęśliwego
kondi...ale dzś piątek...zona do Ciebie wraca
to sie usmiechnij...duzo pracy Ciebie czeka
to sie usmiechnij...duzo pracy Ciebie czeka