Wpisy 1 378 178 – 1 378 277
6 lutego 2013 11:22 → 6 lutego 2013 11:56, 100 wpisów
amour
Najlepsze, że ja mam fajny router zwykły i dotychczas wszystko było naprawdę OK aż się nam zechciało zwiększenia szybkości I pewnie tak sie skończy, że każę im tego ustroja zabrać i jak nie chcą stracić klienta dać coś takiego jak wcześniej
Najlepsze, że ja mam fajny router zwykły i dotychczas wszystko było naprawdę OK aż się nam zechciało zwiększenia szybkości I pewnie tak sie skończy, że każę im tego ustroja zabrać i jak nie chcą stracić klienta dać coś takiego jak wcześniej
milano 624,224,824,
monet, u nas kilometr autostrady się robi z takiej ilości mieszanki asfaltowej etc, jak w niemczech 400 metrów, więc.........
wasyl i za pewne wiekszej wygranej nie bedziesz mial moze 2,4 lub 6 nie wiecej
milano ost 6 liczb to
080824
279224
272624
271624
275624
080824
279224
272624
271624
275624
milano przewaznie
27 ..08...24
27 i 24 są bez zmian
27 ..08...24
27 i 24 są bez zmian
trisetum
No ja się na tym tak dobrze nie znam, ale miało być 20mb/s a poprzednio było 10 czy jakoś tak Mój brat informatyk twierdził, że warto więc się zgodziliśmy. I wszystko byłoby dobrze gdyby tak jak poprzednio brat mógł być przy montażu urządzenia. Niestety pracuje we Wrocku i bywa u nas dość rzadko a teraz ma jakieś zlecenie i parę tygodni jest nieuchwytny. W domu był tylko mój tato a ten zna się tych sprawach jeszcze mniej niż ja. Gostek podłączył kabelki, kazał włączyć komputer i otworzyc przeglądarkę. No to tato otworzył. Facet zapytał czy działa a tata zapominając, że strona startowa się włącza nawet gdy internetu nie ma radośnie potwierdził, że działa. No gostek poszed z skwitowaną usługą a my zostaliśmy z gołą... w zamieci czyli z telefonicznym instruktażem BOK
No ja się na tym tak dobrze nie znam, ale miało być 20mb/s a poprzednio było 10 czy jakoś tak Mój brat informatyk twierdził, że warto więc się zgodziliśmy. I wszystko byłoby dobrze gdyby tak jak poprzednio brat mógł być przy montażu urządzenia. Niestety pracuje we Wrocku i bywa u nas dość rzadko a teraz ma jakieś zlecenie i parę tygodni jest nieuchwytny. W domu był tylko mój tato a ten zna się tych sprawach jeszcze mniej niż ja. Gostek podłączył kabelki, kazał włączyć komputer i otworzyc przeglądarkę. No to tato otworzył. Facet zapytał czy działa a tata zapominając, że strona startowa się włącza nawet gdy internetu nie ma radośnie potwierdził, że działa. No gostek poszed z skwitowaną usługą a my zostaliśmy z gołą... w zamieci czyli z telefonicznym instruktażem BOK
MEDEA, tak to jest. moja mama to juz nawet nie chce słyszec o montazy czegokolwiek bez obecnosci mojej lub taty. Nawet jak wezwa obsługe techniczna do awarii, choć ja to tylko liznąłem przez pzypadek tych tematów
Med.... slowem kluczowym dla operatowa byla ilosc MB za ktora abonent placil i bylo 1mb 2mb itd, ale po zmianach na umowie widnieje DO 10MB ale lacze nie ma takich mozliwosci ,firma kryta bo DO jest kluczowym okresleniem
medea, ale zwiększenie prędkości nie ma wpływu na działanie routera
dziwne że nie siadł do kompa i nie sprawdził sam,przeca jak masz neta przez router to powinien konfiguracje zrobić,i zabezpieczyć
milano ide puscic pukony
i do pracy
wróce o 22 na mp to popiszemy
i do pracy
wróce o 22 na mp to popiszemy
zgadza się, router ma mieć...moc i umiejętność przenikania przez jak największą liczbę grubych ceglastych ścian tudzież przeskakiwania jak najwiekszej odległości
Mnie ta cała nowoczesna technologia trochę przeraża czego bym nie kupiła to zawsze mam jakieś przeboje a co najlepsze gdy kupuję jakieś urządzenie by rozsądniej wydawać kasę to zawsze mam jakieś dodatkowe wydatki
trisetum
Dzwonimy tylko, że dodzwonić się tam to jeden problem a potem wrzaskiem i ***ami zmusić osobę do zrozumienia, że ja niczego już przez telefon nie chcę konsultować tylko ma ktoś przyjść i zrobić co do nich należy to drugi, którego nie udało się rozwiązać miedzy innymi dlatego, że mają jakąś rzekomą awarię sieci i zawsze coś nas "przypadkowo" rozłącza w kluczowym momencie. Pewnie jak się nasz numer gdzieś tam wyświetla to na czerwono z komunikatem znowu dzwonią te świry z Jawora zalecana procedura spławić
trisetum
Dzwonimy tylko, że dodzwonić się tam to jeden problem a potem wrzaskiem i ***ami zmusić osobę do zrozumienia, że ja niczego już przez telefon nie chcę konsultować tylko ma ktoś przyjść i zrobić co do nich należy to drugi, którego nie udało się rozwiązać miedzy innymi dlatego, że mają jakąś rzekomą awarię sieci i zawsze coś nas "przypadkowo" rozłącza w kluczowym momencie. Pewnie jak się nasz numer gdzieś tam wyświetla to na czerwono z komunikatem znowu dzwonią te świry z Jawora zalecana procedura spławić
amour
Wiem. Chodziło mi o to, że z okazji owego zwiększenia zabrali stary modem i dali to .... (1,2,3,4,...) już jestem spokojna
Wiem. Chodziło mi o to, że z okazji owego zwiększenia zabrali stary modem i dali to .... (1,2,3,4,...) już jestem spokojna
medea, bo teraz się wycwanili i albo maja płatny BOK, albo wlaśnie zagadkowe rozłączanie rozmowy. Mnie to kiedyś ponad 20 zeta kosztowało, zanim się połaczyłem
router ma swoje zabezpieczenie firefor jakos tak sie nazywa jak masz je wlonczone to zasieg jest slabszy
co to są za gnoje to szok, dozorca mówi, że nowe koszty za wywóz śmieci będą liczone według zużycia wody, hehe absurd, przecież jak oni mogą policzyć na podstawie zużycia wody ile kto śmieci wyrzuca? W skrócie, kto ma więcej zużytej wody więcej płaci za wywóz śmieci. Przecież to jest bezprawne
amour, czyli tak: jak robisz herbatę, to znaczy, że tylko ekspresową, bo musisz śmiecić czyli wyrzucić torebkę. Myjesz się, więc musisz się też golić, czyli zarostem zaśmiecać no i opakowaniami po mydle, pascie, szmponie, wacików nie liczę
kondi, nie ważne czy coś wyrzucisz w ogóle, zużyjesz tyle wody oni Ci wyliczą że wyrzuciłeś tone śmieci i nara hehe
dlatego ja nie mam gazu w sieci w domu, nie będą mnie naciągać za abonamenty i inne opłaty
kondi, nie dość, że na podstawie dużego zużycia wody płacimy dodatkowo 150 zł za to, że gdzieś się woda rozlewa, to jeszcze takie coś,
milian/nie kraj tylko prawo i ludzie co go stworzyli kraj jest piekny
amour-zacznij inwestowac w deszczówkę, pompy i filtry oraz solary, to będą cie mogli pocalowac...
kondi są są, ale dom kupić to też jest koszt duży, nie chodzi już o utrzymanie, bo ja w bloku płacę dużo na maxa, 700 zł czynsz co miesiąc plus energia
kondi dom w mojej okolicy stoi od 280000 w stanie surowym, do 480000 zł do zamieszkania od zaraz
amour
Po prostu Twoja gmina wybrała taki sposób naliczania opłaty.
Z drugiej strony wreszcie wszyscy będą płacić za wywóz śmieci a nie tak jak dotychczas gdy zaradni sąsiedzi z osiedla domków jednorodzinnych wypełniali obowiązek ustawowy posiadania umowy na wywóz śmieci przez podpisanie umowy wywozu 1/10 m3 z domu zamieszkałego przez 4 osoby a potem bezczelnie wyrzucali śmieci sąsiadom z bloku, którym spółdzielnia z każdym wzrostem wywowożonych kontenerów co roku podnosiła opłaty o złotówkę za metr powierzchni
Po prostu Twoja gmina wybrała taki sposób naliczania opłaty.
Z drugiej strony wreszcie wszyscy będą płacić za wywóz śmieci a nie tak jak dotychczas gdy zaradni sąsiedzi z osiedla domków jednorodzinnych wypełniali obowiązek ustawowy posiadania umowy na wywóz śmieci przez podpisanie umowy wywozu 1/10 m3 z domu zamieszkałego przez 4 osoby a potem bezczelnie wyrzucali śmieci sąsiadom z bloku, którym spółdzielnia z każdym wzrostem wywowożonych kontenerów co roku podnosiła opłaty o złotówkę za metr powierzchni
medea, moja gmina to się zaraz w sądzie znajdzie,
nie ma takiego czegoś, albo wszyscy płacą równo, albo płacimy jak do tej pory, a nie, że ja dostanę 500 zł za wywóz śmieci, bo się myję codziennie, ***a to jest paranoja
nie ma takiego czegoś, albo wszyscy płacą równo, albo płacimy jak do tej pory, a nie, że ja dostanę 500 zł za wywóz śmieci, bo się myję codziennie, ***a to jest paranoja
milan, wszystko i tak sprowadza sie do "napełnienia" akumulatorów, więc...
ten kraj jest paranoidalny, KOREA PŁN, masz samochód 2.0 płacisz OC większe, masz duże mieszkanie, płacisz za wszystko więcej bez względu czy tam mieszkasz, czy nie,
senna, chyba tak, albo wyjść na deszcz i się szybko namydlić hehe
jeszcze placisz kase od nieruchomosci i od gruntu zlodzieje ***ne