Wpisy 1 378 078 – 1 378 177
6 lutego 2013 10:51 → 6 lutego 2013 11:22, 100 wpisów
Najśmieszniejsze jest to, że ów dziadowski sprzęt szybciej się dogadał z staruszkiem rodziców z Windowsem XP niż moim Pavulonikiem z Vistą.
no też się skłanam najbardziej do 3, ale z tymi samochodami trzeba uważać
medea76
Jawor droga zablokowana po znalezieniu granatu w samochodzie
INFO TVN24
Jawor droga zablokowana po znalezieniu granatu w samochodzie
INFO TVN24
medea no a ile kanałów jest ustawionych? może koleś ustawił domyślnie 1?
medea,
jeden komp. dla wi-fi?
Bierz pałę i rozwiązuj umowę - to chamówaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeden komp. dla wi-fi?
Bierz pałę i rozwiązuj umowę - to chamówaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
u nas w kraju BMW się zajeżdża do granic możliwości i stary samochód oddaje za duże pieniądze, bo to BMW niemiecki wóz
po to jest wi-fi, żeby człek mógł ciągnąć z kilku maszyn. Pzecież jak ci komp padnie (też mam z vista), to co? Neta znowu nie bedziesz miec?
amour/mazd 6 z tego rocznika w środku wygląda jak z lat 90' nawet najnowsza która jest od miesiaca na rynku moim zdaniem obok konkurentów z DE nawet nie ma co stawać ja bym wybrał BMW ale tylko osobiście sprowadzoną a jak nie znasz sie na tym to bez szpeca nawet po komisach nie ma co chodzić,a jeszcze jak chcesz ropniaka
bolek31
I co mnie podejrzewasz ? No jak możesz. On taki zaczepny był
I co mnie podejrzewasz ? No jak możesz. On taki zaczepny był
trisetum, no te samochody inne niż niemieckie, mają to do siebie, że wyglądają w środku jak z poprzedniej epoki, zobacz np Audi A6 z 2000 roku, teraz nawet wydaje się fajnie zrobiona
Kondi... u mnie 2 jednostki laczy sie pieknie a 3 zrywa livebox
amour/ volvo to masz taki "lepszy ford" co nie znaczy że to badziew,ale są drogie w serwisowaniu
amour
Czasami dobrze z wami chłopaki pogadać bo tego nie wiedziałam ? Jak to mozna sprawdzić ?
kondi
No ja też byłam zdziwiona a teraz jestem
Czasami dobrze z wami chłopaki pogadać bo tego nie wiedziałam ? Jak to mozna sprawdzić ?
kondi
No ja też byłam zdziwiona a teraz jestem
medea tam jak się wchodzi na stronę i podaje hasło użytkownika etc, powinnaś mieć menu wybierasz wireless i tam sprawdzasz ile jest channels powinno być auto, albo chociaż tyle ile potrzeba
Medea76 a nie masz od nich instrukcji jak sama skonfigurować sobie to wi-fi?? ja na laptopie konfigurowałam sobie sama bez stronki Neo na ustawieniach.. a teraz mam też stacjonarny podpięty na wi fi. Masz hasła wszystkie na pewno gdzieś w umowie
Podróżującym zablokowaną w moim pipidówku drogą krajową współczuję, bo objazd przez ulice mojego miasta to koszmar
jak u nas wszyscy zjeżdzają na święta, to chodzą 2 laptopy, komp i tablet i nic sie nie dzieje
najtańsze w utrzymani są chyba francuzy, kumpel ma 307 2001 rocznik, w automacie, nic nie naprawia w nim, jeździ super, codzienne do pracy zima, śniegi itd, ani razu nie stał u mechanika, regularny przegląd tylko
MAM PYTANIE CZY WASZE KUPONY TEŻ ZAWSZE SIE KONCZA KONCOWE DWA NUMERY 24
kondi, zależy jaki się trafi, podaję Ci po prostu ten przykład
swoją drogą słyszałem to samo o volkswagen'ie i wszyscy narzekają, a większość jeździ
swoją drogą słyszałem to samo o volkswagen'ie i wszyscy narzekają, a większość jeździ
andromeda
Właśnie cała zabawa polega na tym, że teoretycznie wszystko jest skonfigurowane prawidłowo i powinno działać a nie działa i już. Po prostu jak jeden komputer dostaje dostęp do Internetu to drugi jest automatycznie rozłączany. Ale może rzeczywiście koledze informatykowi i mi drzewa zasłoniły las i podpowiedź amour o ilości kanałów to klucz do problemu. Wrócę do domu i sprawdzę a potem Wam powiem co dalej
Właśnie cała zabawa polega na tym, że teoretycznie wszystko jest skonfigurowane prawidłowo i powinno działać a nie działa i już. Po prostu jak jeden komputer dostaje dostęp do Internetu to drugi jest automatycznie rozłączany. Ale może rzeczywiście koledze informatykowi i mi drzewa zasłoniły las i podpowiedź amour o ilości kanałów to klucz do problemu. Wrócę do domu i sprawdzę a potem Wam powiem co dalej
amour/miałem nowa meganke 2003 r 7 lat nawet żarówka mi sie tam nie spaliła,jak ja wystawiłem na otomoto to średnio 15 telefonów na godzine i sąsiad ją kupił,szwagier ma kangura 03' rocznik 1,2 benzyna na gazie i klepneite 345 tys km---
tylko france,korea jeden minus-----traci to na wartości jak stara ***a
ale tak to jest - zbyt wiele czynników na to wpływa: styl jazdy, drogi, garażowany czy nie, czasem konkretna sztuka, itp. itd.
renault są dobre, u mnie wszystkie egzaminy i kursy są clio i non stop jeźdzą
MILAN1980 - u mnie tez kupony konczą sie na 24 wszystkie
witaju wszystkich
medea sprawdź też tryb - mode czy jest 11 bgn mixed i Max Tx Rate czy jest 300mpbs, może masz więcej, ale żeby nie było mniej
kondi za głośny? 2007 rocznik jeździłem często z kumplem i nie jest głośno, jest normalnie
ja mam reno scenik jtd i chwale
"normalnie" amour? to pojecie względne - dla mnie jest to traktor
milano czekaj sprawdze pukony
mazdy bardzo ładne (szczególnie te najnowsze) ale jeszcze nigdy żadną nie jechałem
najlepsze są maluchy 126pniezawodne
milan nie mam zadnego kuponu wygranego
ale godne to uwagi cczza analizowac
ale godne to uwagi cczza analizowac
kondi duzy fiat lub łada
medea76 ok,
ja w sumie mam neo, ale mam założone również filtr żeby linia nie gryzła się z telefonem to dają dają taki filtr, ale nie wiem jak to jest w Dialogu
a moze faktyczne wina leży po stronie operatora i trzeba wymienić ten modem
ja w sumie mam neo, ale mam założone również filtr żeby linia nie gryzła się z telefonem to dają dają taki filtr, ale nie wiem jak to jest w Dialogu
a moze faktyczne wina leży po stronie operatora i trzeba wymienić ten modem
miałem felicje ***a nie do zdarcia
amour
Dziękuję sprawdzę. Przed chwilą znalazłam w sieci informacje na temat tego routera no i wychodzi na to, że problem taki jak mój spotkał całkiem sporo osób, których dostawca nim uszczęśliwił
Dziękuję sprawdzę. Przed chwilą znalazłam w sieci informacje na temat tego routera no i wychodzi na to, że problem taki jak mój spotkał całkiem sporo osób, których dostawca nim uszczęśliwił
wasyl bo podobno kazdy kupon z koncówka 24 jest posty jak beda podobno inne koncowki to jest wygrana
medea, najlepiej do wifi kupić router normalny, nie brać od dostawy netu, bo wtedy jest łatwa konfiguracja, chyba, żę masz tylko modem wifi a nie masz modemu stałego, bo jak masz modem stały to wtedy router wifi możesz miec jaki chcesz
milan a godne to uwagi
czza sie tym zainteresowac
czza sie tym zainteresowac
amour
ta wczorajsza "3' z ksiązką serwisową - to błysk
nigdy nie doceniałem bm
dopóki sam nie kupiłem "5"
i teraz czuję się super
a z 3 dziewczyn z którymi jechałem do Zakopca
to jedna od razu po wejściu dostala okr.....
ta wczorajsza "3' z ksiązką serwisową - to błysk
nigdy nie doceniałem bm
dopóki sam nie kupiłem "5"
i teraz czuję się super
a z 3 dziewczyn z którymi jechałem do Zakopca
to jedna od razu po wejściu dostala okr.....
7940-039110992-080824 nr kuponu
wiesz gdybym miał kasę taką to bym brał BMW 5 2007 bez zastanowienia
medea,
no niestety, jak sprzet kiepski (do czego masz ostatnio chyba dryg) to nic nie poradzi
no niestety, jak sprzet kiepski (do czego masz ostatnio chyba dryg) to nic nie poradzi
wasyl dla tego sie pytam czy ktos mial jakas wieksza wygrana i jaka byla koncowka
Jak się poprawi jakość polskich dróg to wszystkie autka będą dobre.
Jak na ten stan co mamy to niemieckie solidne się jeszcze sprawdzają. Francuskie i japońskie za delikatne .
W Niemczech np. Ford jeździ pięć lat i prawie igła w Polsce po naszych drogach- pięć lat i kapitalka.
Jak na ten stan co mamy to niemieckie solidne się jeszcze sprawdzają. Francuskie i japońskie za delikatne .
W Niemczech np. Ford jeździ pięć lat i prawie igła w Polsce po naszych drogach- pięć lat i kapitalka.