Wpisy 1 377 978 – 1 378 077
6 lutego 2013 09:58 → 6 lutego 2013 10:50, 100 wpisów
franek
tylko nie idż dziś po flaszke ...bo z tego co piszesz to chodzisz codziennie
tylko nie idż dziś po flaszke ...bo z tego co piszesz to chodzisz codziennie
Zasypuje cię pytaniami o kwadratach,potem o medea jak to liczy,potem o fortunacie,jak masz dość już tych pytań, bo sama kombinuje na wszystkie sposoby jak kreślić żeby wygrać ,a tu takie dostaje życzenia a na czacie jakie miłe
Med...jak nie bedzie lubila jak ma magicnom liczebe we w sopie
1
1
andromeda dziekuję, już mam i w zamian za przysługę taki porządny z konfiturą z róży, mnóstwem lukru i opcjonalnie skórką pomarańczową
....................................
senna
Daj spokój jutro będzie orgia kulinarna to dzisiaj lepiej post zachować
Daj spokój jutro będzie orgia kulinarna to dzisiaj lepiej post zachować
Jocia..Eryko..Panor..WN..Kondzu..Senno..Milano..Witajcie..sorry ze tak..hurtowo lecz jestem tu przybiegowo..zajecia mam duze..
senna
Nie ma sprawy. Ja lubię z ajerkoniakiem jako jedyna z rodziny, ale tak się jakoś dziwnie składa, że właśnie te znikają z talerza najszybciej zanim do niego dopadnę
Nie ma sprawy. Ja lubię z ajerkoniakiem jako jedyna z rodziny, ale tak się jakoś dziwnie składa, że właśnie te znikają z talerza najszybciej zanim do niego dopadnę
Med...podany na porcelanowym garnit rokokoko w stylowym wnetrzy pachnacej kawiarenki lateeee
Ulexxa.. .
--------------------
--------------------
Eryko niestety takie już uroki wirtualnej rzeczywistości, że trafiamy na różnych ludzi, którzy czasami okazują się inni niż nam się wydaje.
Panoramix
No aż takim sybarytą nie jestem, ale z drugiej strony rzeczywiście w tak podany zestaw tłustoczwartkowy będzie o wiele smaczniejszy
Panoramix
No aż takim sybarytą nie jestem, ale z drugiej strony rzeczywiście w tak podany zestaw tłustoczwartkowy będzie o wiele smaczniejszy
Znikam.. .
Wędrowiec
Senna
To z nutellą też robią ? No to kurcze u mnie cukiernicy mają zaległości
Milan
Trisetum
Senna
To z nutellą też robią ? No to kurcze u mnie cukiernicy mają zaległości
Milan
Trisetum
Senno..dziekuje za paka..ale chyba go nie skonsumuje..mam jakas niestrawnosc..chyba przez stresisko....aa tak wogole to wyslalam wczoraj na sobote Twoje numerki..i posluchalam Ciebie dajac nr.4 na kupon..zycze powodzenia i szczescia w sobotni wieczor..o okolo 21.45 na ard..
medea
żoną kiedyś z braki innych nadzień usmażyła z nutellą pycha
żoną kiedyś z braki innych nadzień usmażyła z nutellą pycha
bo miałem mini skreslone 1,2,4,7,33 ale nie wysłałem tylko z chybika wziołem 2 x
zegnam Was..zaraz bedzie u mnie doktor do kocurka..zycie jest przesmutne..nie wiem coo zadecyduje..ale mam przezle...przeczucie...
mało brakło, a nie zauważyłbym, że oddałas typa przede mna i znowu zrypka byłaby od lilki
amour, kurcze,
Ty jesteś kobietą czy facetem, bo nadal nei wiem
Ty jesteś kobietą czy facetem, bo nadal nei wiem
Żeby wygrać to trzeba na to sobie zasłużyć dobrocią przez życie dla innych,jak komuś źle życzysz to nie licz na szczęście, wtedy są choroby bo zło wraca.
kondi hehe, czasami tak jest, ja często oddaje po 3 wpisy, bo ktoś sekundę przede mną zatypuje hehe
emeryt jednak chyba skłaniał bym się do 320d 5 drzwiowej, albo nie wiem, volvo s60, lub mazda 6, chyba te, albo coś nowszego w tej cenie, zabaczę
ale pierwsze skojarzenia jest, że kobietą jesteś. To tak jak było z senną
amour
W chwili obecnej informatykowi po heroicznych bojach udało sie skonfigurować dziadostwo o tyle, że mogę korzystać z funkcji Wi-fi i pracować na laptopie w swoim ulubionym miejscu, jest jednak jegno ale ... tylko jeden komputer może korzystać w tym samym czasie z owego "szerokopasmowego" internetu z usługą Wi-fi w pakiecie
Dzisiaj kampanii wojennnej ciąg dalszy czyli wywalczenie przyjścia jakiegoś magika od nich by nam wszystko prawidłowo skonfigurował
W chwili obecnej informatykowi po heroicznych bojach udało sie skonfigurować dziadostwo o tyle, że mogę korzystać z funkcji Wi-fi i pracować na laptopie w swoim ulubionym miejscu, jest jednak jegno ale ... tylko jeden komputer może korzystać w tym samym czasie z owego "szerokopasmowego" internetu z usługą Wi-fi w pakiecie
Dzisiaj kampanii wojennnej ciąg dalszy czyli wywalczenie przyjścia jakiegoś magika od nich by nam wszystko prawidłowo skonfigurował
amour myslisz nad bmw seri 5 i mazdą to dość znaczące róznice o jakości wykonania nie wspomnę,,,,
3 i mezda 6 to ta sama klasa i myślę, że wykonaniem się za bardzo nie różnią przynajmniej nie w tych rocznikach