Wpisy 1 376 489 – 1 376 588
5 lutego 2013 14:59 → 5 lutego 2013 16:23, 100 wpisów
Jeszcze raz dziekuję medea zapomnialam, ze mialam problemy w lodowce z uszczelką i tez amica ok ide zaklepac beko ,Fajni jesteście wszystkich Was lubie po za 1 osoba k...a
Czarown.... popytaj w serwisie agd jakie typy pralek warto wybrac i przekonasz sie z ust fachowca co warto kupic
Witaj Aga31
Kondi milo mi
kondi
Problem w tym, że niekoniecznie takie tanie by spokojnie przejść do porządku dziennego nad ich półroczną przydatnością do użycia
Problem w tym, że niekoniecznie takie tanie by spokojnie przejść do porządku dziennego nad ich półroczną przydatnością do użycia
prawda medea, ale jak kupowalismy sprzet do domu, to gołym okiem widac brakki jakosciowe amici
Dzisiejsze 6/6 w lotto oraz 5/5 w mini kryje się wśród tych liczb :
35,48,29,30,7,38,32,46,9,42,43,13
medea76 >>> czasem to tak jest, że trzeba mieć szczęście i trafić na właściwych ludzi. Mnie zbyła byle czym nawet tak znana firma jak Sony. Ale mam pozytywne doswiadczenie z producentem przepływowego podgrzewacza, firmą KOSPEL. Kupiłem podgrzewacz ( na tzw.siłę ). Po dziesięciu miesiącach zaczął fiksować, po czterech naprawach kazali wysłać do siebie - przysłali mi nowy, już chyba mam go 2 lata, chodzi bez zarzutu.
Za to dla odmiany mam na tapecie firmę T-Mobile. Pazerni i nieuczciwi.
Pozdrawiam i witam wszystkich !
Za to dla odmiany mam na tapecie firmę T-Mobile. Pazerni i nieuczciwi.
Pozdrawiam i witam wszystkich !
medea, odrzucam wszystkie ponad 40:
35,29,30,7,32,38,9,13
medea, odrzucam wszystkie ponad 40:
35,29,30,7,32,38,9,13
Monsiu
W porównaniu z Dialogiem (grupa kapitałowa Netia) T-Mobile to amatorzy patrząc na moje ostatnie doświadczenia w wyegzekwowaniu prawidłowego działania łącza internetowego
W porównaniu z Dialogiem (grupa kapitałowa Netia) T-Mobile to amatorzy patrząc na moje ostatnie doświadczenia w wyegzekwowaniu prawidłowego działania łącza internetowego
Tak ustawiali i kombinowali, że teraz jak sąsiad gdziekolwiek dzwoni to mogę słuchać jego rozmów przez mój telefon i vice versa. Najlepsze jest to, że wczoraj nikt nie umiał nam odpowiedzieć na proste pytanie jak to się dzieje i kto za te połączenia zostanie obciążony
Medea bo oni działają na łączach Tp dawniej Orance i wpierw z nimi muszą się dogadać, wiem bo pracowałam na uszkodzeniach i przyjmowałam takie zgłoszenia od Dialogu w dawnej TP
na łączach Orange dawnej TP
i To Tp teraz orange ma ich w garśći, a wiadomo wpierw TP załatwia swoich kilientów pózniej Dialogu
i To Tp teraz orange ma ich w garśći, a wiadomo wpierw TP załatwia swoich kilientów pózniej Dialogu
andromeda
Dziekuję za info, bo zaczynałam myśleć, że to tylko ja jestem taka pechowa
Dziekuję za info, bo zaczynałam myśleć, że to tylko ja jestem taka pechowa
pracując w Tp przyjmowałam takie zgłoszenia od zewnętrznych -DIalog było najłatwiej odrzucić
medea76 nie nie z Dialogiem to potrafią być komedie, ale też ciekawi ludzie tam pracuą
kondi
Pod warunkiem, że dobrze dobrałam losowania bazowe do typowania. Wychodziło mi, że 31.01 oraz 17.01.
Pod warunkiem, że dobrze dobrałam losowania bazowe do typowania. Wychodziło mi, że 31.01 oraz 17.01.
ja mam spokój z stacjonarnym od sierpnia i kasa w kieszeni i nerwów mniej bo czasem tydzien była awaria a abonament 3 zł mniej o to trzeba było jeszcze zgłościć powiedziałem won i to najlepsza decyzja podjeta w moim życiu naciagacze jedne
------
..................................
..................................
Cześć Korn.. .
Ładna ta ...Łomża, tylko kolektur nie ma.. .
----------------------
Ładna ta ...Łomża, tylko kolektur nie ma.. .
----------------------
Ulala.. .
-----------------------
Nie mam, ale mogę podać za...pół godziny.. .
-----------------------
Nie mam, ale mogę podać za...pół godziny.. .
torsan nie mam pojecia o mini
ale widziałam takie pewniaczki na czacie: 10,21,35...chyba
ale widziałam takie pewniaczki na czacie: 10,21,35...chyba
jocia-ja nigdy nie mam nic pewnego ciężko mi dziś się myśli nad tym mini
Jocia cześc ale noc za nami
Test MM.
o1, o4, o7, o9, 10, 12, 14, 16, 19, 23, 26, 29, 30, 33, 36, 38, 40, 45, 47, 49.
----------------------------
o1, o4, o7, o9, 10, 12, 14, 16, 19, 23, 26, 29, 30, 33, 36, 38, 40, 45, 47, 49.
----------------------------
Ulala ty jak zapodasz pewniaczka to zawsze cos trafie od ciebie wzięlam 50 , dziekii
Cześć halapek obrońco
Ulala wychodzi Ci 2?
Ulala.. .
Zakładam, że są na NIE, ale że 3 lub 4 mogą być na TAK.. .
--------------------------------------
Zakładam, że są na NIE, ale że 3 lub 4 mogą być na TAK.. .
--------------------------------------
14 sie chyba powtórzy
powróci