Wpisy 1 376 427 – 1 376 526
5 lutego 2013 14:33 → 5 lutego 2013 15:18, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 130 000 zł
mam dziwnie głupie przeczucie, że nie będzie nic z przedziału 1-9
czarownica 19,41 moze byc ....i 50 do powtórki za to ociąganie sie
zastanawiam się nad podaną wczesniej 5-ką: 10,57,62,65,69 czy aby jej nie przekwalifikować na 40,50,62,65,69
kondi
Mnie też. Weszło 33,50 tworzące trójkę 33,50,67, która lubi wypadać razem. W losowaniu podobnym czyli 31 stycznia wpadły 66,67,68,69,71,73,75,78
Mnie też. Weszło 33,50 tworzące trójkę 33,50,67, która lubi wypadać razem. W losowaniu podobnym czyli 31 stycznia wpadły 66,67,68,69,71,73,75,78
Szukam porady odnosnie pralki jaka firma lepsza Beco czy Amica
ja czarownica moge sie wypowiedziec tylko na temat polara - pierze
Janusz ma ustawiony alarm w telefonie na wyrażenie ADMIN LUB PASKO niech wszyscy napiszą jedno z tych słów to telefon mu rozładujemy
Korn...taki w stulu czekamy na losowanie a na multipasko juz sa wyniki?
Kondi zwróć uwagę ,że 5,02,12 wpadla "9" czyli 9,18,20,23,25,37,50,60,75,80 Położenia planet jest podobne prawda , co Ty o tym sądzisz?
Kiedyś miałem pralkę Ardo, dobra była, korozja ją zjadała(włoska), firany prała cacy.Teraz polar jest, ale firanki niestety targa...Beko , trochę egzotyczna firma, ale jak się trafi...
Koleżanka z pracy ma Beco i to kupioną trochę na wariata z promocji gdy stara pralka się zepsuła a na nic innego nie starczyłoby kasy. A teraz twierdzi, że nie wymieniłabym jej na żadną inną
Czar....jakby wyniki losowania zalezaly od poloz planet to majowie przepowiedzieliby wyniki na 22 godz 05 02 2013
Medea na 100% nie wiem oświeć mnie
Czarownica
A miałam nadzieję, ze przed podaniem informacji sprawdziłaś układ planet
A miałam nadzieję, ze przed podaniem informacji sprawdziłaś układ planet
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13350544,Gdzie_wygrywa_sie_najczesciej__Zobacz_mape_polskich.html
Według horoskopu azteków dzieisiejszy dzień to 7 a sami widzimy powyżej, ile liczb z nią związanych wpadło
Dzieki za rady wLasnie Medea moja pralka miala 13 lat i zepsula się i to jest promocja a więc kupie beko tymbardiej ze gość wciska mi amice
1. czy tabelka na dole facebook to profile widac tylko te osoby co są zalogowane ? bo tak mi to działa
2. Dlaczego jak dałem klika lubie to to nie mam twojej strony u siebie w profilu na facebook kiedyś była i miałem na bieżąco informacje o wygranych wynikach itd.
2. Dlaczego jak dałem klika lubie to to nie mam twojej strony u siebie w profilu na facebook kiedyś była i miałem na bieżąco informacje o wygranych wynikach itd.
Med....6 jest bardzo blisko 7 wiec mozna uznac ,ze blad byl minimalny
Ja z Amico mam nienajciekawsze doświadczenia, ale z kuchenką. Kupiłam model, który po pół roku przestał normalnie piec bo niezależnie jakbyś pokrętła nie ustawił osiągał w porywach 150 stopni czyli za mało by upiec a za dużo by coś zostało surowe. Reklamacje, naprawy i wysłuchiwanie kolejnych teorii spiskowych o braku u mnie i rodzinki umiejętności prawidłowej obsługi urządzenia. Jednym słowem na hasło Amica mówię sprzedawcy z miejsca dziekuję
panoramix
No jakby tak patrzeć to jestem mistrzu świata w typowaniu bo zawsze typuje jeden wbok
No jakby tak patrzeć to jestem mistrzu świata w typowaniu bo zawsze typuje jeden wbok
nie liczy sie ilosc, ale jakosc... pomysleli mieszkancy bolimowa, gdyni i boleslawca po obejrzeniu tej mapki
Jeszcze raz dziekuję medea zapomnialam, ze mialam problemy w lodowce z uszczelką i tez amica ok ide zaklepac beko ,Fajni jesteście wszystkich Was lubie po za 1 osoba k...a
Czarown.... popytaj w serwisie agd jakie typy pralek warto wybrac i przekonasz sie z ust fachowca co warto kupic
Witaj Aga31
Kondi milo mi
kondi
Problem w tym, że niekoniecznie takie tanie by spokojnie przejść do porządku dziennego nad ich półroczną przydatnością do użycia
Problem w tym, że niekoniecznie takie tanie by spokojnie przejść do porządku dziennego nad ich półroczną przydatnością do użycia
prawda medea, ale jak kupowalismy sprzet do domu, to gołym okiem widac brakki jakosciowe amici
Dzisiejsze 6/6 w lotto oraz 5/5 w mini kryje się wśród tych liczb :
35,48,29,30,7,38,32,46,9,42,43,13
medea76 >>> czasem to tak jest, że trzeba mieć szczęście i trafić na właściwych ludzi. Mnie zbyła byle czym nawet tak znana firma jak Sony. Ale mam pozytywne doswiadczenie z producentem przepływowego podgrzewacza, firmą KOSPEL. Kupiłem podgrzewacz ( na tzw.siłę ). Po dziesięciu miesiącach zaczął fiksować, po czterech naprawach kazali wysłać do siebie - przysłali mi nowy, już chyba mam go 2 lata, chodzi bez zarzutu.
Za to dla odmiany mam na tapecie firmę T-Mobile. Pazerni i nieuczciwi.
Pozdrawiam i witam wszystkich !
Za to dla odmiany mam na tapecie firmę T-Mobile. Pazerni i nieuczciwi.
Pozdrawiam i witam wszystkich !
medea, odrzucam wszystkie ponad 40:
35,29,30,7,32,38,9,13
medea, odrzucam wszystkie ponad 40:
35,29,30,7,32,38,9,13
Monsiu
W porównaniu z Dialogiem (grupa kapitałowa Netia) T-Mobile to amatorzy patrząc na moje ostatnie doświadczenia w wyegzekwowaniu prawidłowego działania łącza internetowego
W porównaniu z Dialogiem (grupa kapitałowa Netia) T-Mobile to amatorzy patrząc na moje ostatnie doświadczenia w wyegzekwowaniu prawidłowego działania łącza internetowego
Tak ustawiali i kombinowali, że teraz jak sąsiad gdziekolwiek dzwoni to mogę słuchać jego rozmów przez mój telefon i vice versa. Najlepsze jest to, że wczoraj nikt nie umiał nam odpowiedzieć na proste pytanie jak to się dzieje i kto za te połączenia zostanie obciążony
Medea bo oni działają na łączach Tp dawniej Orance i wpierw z nimi muszą się dogadać, wiem bo pracowałam na uszkodzeniach i przyjmowałam takie zgłoszenia od Dialogu w dawnej TP
na łączach Orange dawnej TP
i To Tp teraz orange ma ich w garśći, a wiadomo wpierw TP załatwia swoich kilientów pózniej Dialogu
i To Tp teraz orange ma ich w garśći, a wiadomo wpierw TP załatwia swoich kilientów pózniej Dialogu
andromeda
Dziekuję za info, bo zaczynałam myśleć, że to tylko ja jestem taka pechowa
Dziekuję za info, bo zaczynałam myśleć, że to tylko ja jestem taka pechowa