Wpisy 1 376 089 – 1 376 188
5 lutego 2013 12:58 → 5 lutego 2013 13:33, 100 wpisów
lila ,ale tak na marginesie to na mm jestem codzien tylko juz nie pislaem tutaj na glownym,sledzilem losowanko i raz sie wku***rwialem,a raz smialem
kondi
Po co od razu kartony. Kup różową bibułę karbowaną i przyfastryguj do dołu bluzeczki bez rękawów lub w najgorszym przypadku T-schirta też najlepiej różowego tudzież w innym odlotowym kolorze. Potem w pasmanterii kup koronkę lub gotowe aplikacje kwiatów itp. i przyfastryguj do do bluzeczki. Dobre będą też kryształki lub dżety do ozdabiania ubrań. Teraz jeszcze tylko korona z papieru pomalowana w esy floresy brokatowym lakierem do paznokci (w większości drogerii mają takie w małych buteleczkach po kilka złotych). No i dziecko ubrane
Po co od razu kartony. Kup różową bibułę karbowaną i przyfastryguj do dołu bluzeczki bez rękawów lub w najgorszym przypadku T-schirta też najlepiej różowego tudzież w innym odlotowym kolorze. Potem w pasmanterii kup koronkę lub gotowe aplikacje kwiatów itp. i przyfastryguj do do bluzeczki. Dobre będą też kryształki lub dżety do ozdabiania ubrań. Teraz jeszcze tylko korona z papieru pomalowana w esy floresy brokatowym lakierem do paznokci (w większości drogerii mają takie w małych buteleczkach po kilka złotych). No i dziecko ubrane
bardzo wolno przyrasta... szczegolnie jak na wtorek (3 dni na sprzedaz) i prawie poczatek miesiaca
poza tym, zanim bym zaczął, to mała już by mi cały materiał po swojemu zagospodarowała
P..weź bo ja nie wiem o co chodzirozmawiam przez telefon i piszę na czacie i się trochę pogubiłam
paczylem sobie na malpki i losoania wygladaja jak pismo zaginionej cywilizacji
kondi
Pewnie masz rację . Najlepszym rozwiązaniem jest więc o ile Ci się nie uda wypożyczyć stroju ubranie jej w ładną sukienkę i dużo, powtarzam dużo sztucznej błyszczącej biżuterii plus tiara we włosach
Pewnie masz rację . Najlepszym rozwiązaniem jest więc o ile Ci się nie uda wypożyczyć stroju ubranie jej w ładną sukienkę i dużo, powtarzam dużo sztucznej błyszczącej biżuterii plus tiara we włosach
kondi
można jeszcze wypożyczć stroje na ul. piekarskiej, firma sagan,
ale tam nie byłem
można jeszcze wypożyczć stroje na ul. piekarskiej, firma sagan,
ale tam nie byłem
Kondi... wygraj i do ubilera we w zloto dziecko a nie pipulki
Kondi...jest roznica nie chcesz zeby dziecko mialo zakuty l...znaczy glowe
senna, mieczem przynajmniej niejakiego Antosia moze rąbnąć, a tą różczką to co nawojuje?
senna, jak dla mnie, to moze byc i bitwa - bedzie weselej...księżniczki do niewoli, a resztę na banicję
żona po takich imprezach foty na stronie przedszkola ogląda i zawsze mam ciepło, ale...mam to gdzieś - ojciec nie magik, wszystkiego wyczarowac nie moze
kondi...pożycz sobie nowa żone na 1 dzień....to pomoże w doborze stroju
tak to jest, jak zona patrzy tylko czy człek posprzątał czy nie, zamiast czytac ogłoszenia w przedszkolu- mogła pomoc a tak tylko polecenia wydaje - w dupie mam