Wpisy 1 375 989 – 1 376 088
5 lutego 2013 12:26 → 5 lutego 2013 12:58, 100 wpisów
islandorka
No właśnie tu jest problem bo to aplikacja android więc nie ma strony gdzie można to ściągnąć tylko z za pośrednictwem Sklepu Play.
No właśnie tu jest problem bo to aplikacja android więc nie ma strony gdzie można to ściągnąć tylko z za pośrednictwem Sklepu Play.
1 375 971. patryk$$ 2013-02-05 (12:20) GNIEZNO WTEPĘDY
edi8 czyli jesli ze zbioru 18 liczb wejdzie 8 to napewno jest jedna trojka
.........
Przecież to Ty sam napisałeś , że potrzebujesz system na 18 liczb w rozpisie po 3 liczby na 42 zakłady - więc takim spełniającym te kryteria jest ten, który Ci podałem na 40 zakładów.
Odniosłem się w nim do ilośći zakładów, ilośći liczb, rozpisu na 3 - a pochodną tego jest to, ze ta MINIMALNA gwarancja na "3" będzie spełniona przy wejściu 8z18 , choć oczywiście możesz tafić "3" już przy wejściu 3z18 -ale to nie jest ujęte gwarancją systemu.
Pozdrawiam i jeśli będziesz potrzebował inne systemy, to odwiedź na forum wątek z moim nickiem w tytule "Edi8 rozpisy, systemy"
I ja cały czas piszę do Ciebie rzeczowo a nawet bardzo rzeczowo - tylko Ty nie jesteś w stanie tego zrozumieć...
edi8 czyli jesli ze zbioru 18 liczb wejdzie 8 to napewno jest jedna trojka
.........
Przecież to Ty sam napisałeś , że potrzebujesz system na 18 liczb w rozpisie po 3 liczby na 42 zakłady - więc takim spełniającym te kryteria jest ten, który Ci podałem na 40 zakładów.
Odniosłem się w nim do ilośći zakładów, ilośći liczb, rozpisu na 3 - a pochodną tego jest to, ze ta MINIMALNA gwarancja na "3" będzie spełniona przy wejściu 8z18 , choć oczywiście możesz tafić "3" już przy wejściu 3z18 -ale to nie jest ujęte gwarancją systemu.
Pozdrawiam i jeśli będziesz potrzebował inne systemy, to odwiedź na forum wątek z moim nickiem w tytule "Edi8 rozpisy, systemy"
I ja cały czas piszę do Ciebie rzeczowo a nawet bardzo rzeczowo - tylko Ty nie jesteś w stanie tego zrozumieć...
medusia to nie graj az na 10...
masakra...
masakra...
kondi
Po prostu odpowiednie połącznie liczb z przedziału 1-9 wystepujących w wybranej frazie. Ale oszczędza czas.
Po prostu odpowiednie połącznie liczb z przedziału 1-9 wystepujących w wybranej frazie. Ale oszczędza czas.
kondi szczyt ci sie marzy?
patryk nie ma wzoru , wszystko zależy jak są liczby rozpisane i jaką gwarancje masz ale jak bym wybierał rozpiskę to tą na 54 zakłady z gwarancją 2 niż 42 zakłady na gwarancie 1 , choć myślę że tu jest błąd bo z 18 liczb to gwarancje 1 liczby uzyskuje się przy 6 zakładach
kondi
Najgorsze są te ograniczenia wersji bezpłatnej czyli można zapisać tylko 10 wyników a możliwości wyrzucania zbędnych nie przewidzieli
Najgorsze są te ograniczenia wersji bezpłatnej czyli można zapisać tylko 10 wyników a możliwości wyrzucania zbędnych nie przewidzieli
medusia pewnikiem i tak nic z tego nie skumam...trza pograc cyferkami sama9 i mam od wróża przemycone...
ok ide obiadek konczyc, zajrze na losowanko coscie ugrali ja nie mam dzis nic...
senna no...tylko nie mam czym jechac moze pozniej...
senna no...tylko nie mam czym jechac moze pozniej...
islandorka
A owe liczby sam9 to skąd masz
kondi
Bo jak wiesz ja to traktuję jako łamigłówki umysłowe.
Zaraz dla zabawy zrobię sigila na dziś no i zobaczymy co będzie
A owe liczby sam9 to skąd masz
kondi
Bo jak wiesz ja to traktuję jako łamigłówki umysłowe.
Zaraz dla zabawy zrobię sigila na dziś no i zobaczymy co będzie
edi 8
Czy możesz podać system, którym ty grasz i wygrywasz?
z góry dziękuję
Czy możesz podać system, którym ty grasz i wygrywasz?
z góry dziękuję
mam nadzieje ze jutro wieczorem juz bedzie wszystko na swoim miejscu...dzis nie mogłam spac tak mi było zimno...
medusia zaszlachtuj mnie ale nie moge nawet powiedziec bo sie nie sprawdzi...ale jak wygram to ci odpale za twoje dobre serce...masz to jak w banku...
kondi
Ale na poważnie pisałam o losowaniach z 31 stycznia. Bo to właściwie zasada, że jak się jakaś planeta wraca do gry to liczby z ostatniego losowania, w którym była aktywna lubią wchodzić niekiedy stadami
islandorka
Domyśliłam się po tym co sam9 mówił o swoich pomysłach
Ale na poważnie pisałam o losowaniach z 31 stycznia. Bo to właściwie zasada, że jak się jakaś planeta wraca do gry to liczby z ostatniego losowania, w którym była aktywna lubią wchodzić niekiedy stadami
islandorka
Domyśliłam się po tym co sam9 mówił o swoich pomysłach
póki co mam inny problem - musze kupić zestaw księżniczki na bal przebieranców dla małej
edi8
nie rob z siebie ch**j wie kogo
rozumiem doskonale masz ciezki przekaz ,pewnie w zyciu osobistym masz z tego powodu problemy,nie umiesz w klarownych sposob rozwiazac problemu,
a po drugie ta cala gwarancja zalezy od tego czy wogole jakas liczba wejdzie w zbiorze ktory typujemy,koniec koncow trzeba miec szczescie ,bo system rozpisuje to co my mu podajemy ,a nie to co maszyna wypluje
nie rob z siebie ch**j wie kogo
rozumiem doskonale masz ciezki przekaz ,pewnie w zyciu osobistym masz z tego powodu problemy,nie umiesz w klarownych sposob rozwiazac problemu,
a po drugie ta cala gwarancja zalezy od tego czy wogole jakas liczba wejdzie w zbiorze ktory typujemy,koniec koncow trzeba miec szczescie ,bo system rozpisuje to co my mu podajemy ,a nie to co maszyna wypluje
medusia ale sie nie gniewasz>? to pierwszy raz...
medea, ale jak rozpoznajesz czy dana planeta jest aktywna??????????
medusia ja nie bardzo wierze w to, ale obiecałam...
edi 8
i ja pytalem sie ostatecznie o pelny system 3 z 18 liczb
a nie o gwarantowany przy 54 zakloadach
i ja pytalem sie ostatecznie o pelny system 3 z 18 liczb
a nie o gwarantowany przy 54 zakloadach
planeta jest aktywna jak wybucha,dużo zależy od plam na Słońcu wreszcie
islandorka no to bo potrzebujesz tej kasy jak nikt
kondi
No dobra to moja szurnięta teoria, ale dość często się sprawdza. Planeta jest aktywna gdy jest w koniunkcji, trygonie, sekstylu. Jeśli opozycja i kwadrat oraz nie ma aspektów (zaznaczona na czarno w ZET9) to jest nieaktywna. Niezbyt to zgodne z zasadami astrologii, ale mi sie w typowaniach przydaje
kondi
No dobra to moja szurnięta teoria, ale dość często się sprawdza. Planeta jest aktywna gdy jest w koniunkcji, trygonie, sekstylu. Jeśli opozycja i kwadrat oraz nie ma aspektów (zaznaczona na czarno w ZET9) to jest nieaktywna. Niezbyt to zgodne z zasadami astrologii, ale mi sie w typowaniach przydaje
edi
tej ja tez z tabel i map potrafie odczytac ile wejdzie trojek
nie badz powierzchowny
podaj wzor na oblicznie takiej kombinacji z gwarancja
tej ja tez z tabel i map potrafie odczytac ile wejdzie trojek
nie badz powierzchowny
podaj wzor na oblicznie takiej kombinacji z gwarancja
patryk , tu się nie obraża nikogo , Edi napisał ci tak jak chciałeś na 42 zakłady , ja dałem na 54 z inną gwarancją . Chciałeś pełną rozpiskę ale tą masz w programach pasko , multipairs analiza 24
cwaniak ku**wa i robi z siebie Boga i wielkiego znawce bo czyta z tablic
jakwar nie obrazilem,raczej on mnie obrazil i jednoznacznie stwierdzil ,ze gorzej przyswajam od niego,
jakwar jakbym maial tablice przed soba to tez moglbym grac cwaniaka
a on mi wyjezdza z wiedz ktora ktos juz porzedstawil i opisal,pewnie tez nie zna wzoru na taka kombinacje
jakwar jakbym maial tablice przed soba to tez moglbym grac cwaniaka
a on mi wyjezdza z wiedz ktora ktos juz porzedstawil i opisal,pewnie tez nie zna wzoru na taka kombinacje
patryk , nie obrażaj nikogo !!
po wyżej gwarancji nie ma pewności ile wejdzie ci 3 , 2 , 1 bo to zależy od rozpiski która nie jest pełna . przy pełnej rozpisce możesz sprawdzić w tabeli multipairs analiza 24
po wyżej gwarancji nie ma pewności ile wejdzie ci 3 , 2 , 1 bo to zależy od rozpiski która nie jest pełna . przy pełnej rozpisce możesz sprawdzić w tabeli multipairs analiza 24
kondi
Jakby tym sigilom wierzyc to powinno paść 7/10 z pierwszej dziesiątki czyli 7,8,9,1,2,3,5
Jakby tym sigilom wierzyc to powinno paść 7/10 z pierwszej dziesiątki czyli 7,8,9,1,2,3,5
tej jakc war ,ja go obrazilem czy on mnie,czytaj uwarznie i nie baw sie w cenzora
edi 8 napisal I ja cały czas piszę do Ciebie rzeczowo a nawet bardzo rzeczowo - tylko Ty nie jesteś w stanie tego zrozumieć...
takim jak on w realu morede zamykam w chwilke
edi 8 napisal I ja cały czas piszę do Ciebie rzeczowo a nawet bardzo rzeczowo - tylko Ty nie jesteś w stanie tego zrozumieć...
takim jak on w realu morede zamykam w chwilke
patryk , ja też nie znam wzoru , tablice możesz też mieć , dałem ci link
Parameters Comment
(v,3,2), for v == 1 or 3 mod 6 Steiner Triple Systems
(v,4,3), for v == 2 or 4 mod 6 Steiner Quadruple Systems
(q^n,q,2), q a prime power, n
Parameters Comment
(v,3,2), for v == 1 or 3 mod 6 Steiner Triple Systems
(v,4,3), for v == 2 or 4 mod 6 Steiner Quadruple Systems
(q^n,q,2), q a prime power, n
więc cusik może byc na rzeczy, ale zaraz wpadnie lilka i sypnie wszystko na NIE
kondi
Reszta liczb to (wypisuję wszystkie przez które przechodzą linie) :
39,30,71,22,63,54
14,23,64,73
46,55,24,65,34,74,43
Reszta liczb to (wypisuję wszystkie przez które przechodzą linie) :
39,30,71,22,63,54
14,23,64,73
46,55,24,65,34,74,43
i jesli chcesz sie bawic w cenozra tudzież prawnika to ja Ci powiem tak ,jesli on napisla to i czytajac mozna uznac ,ze stwierdzil to ja tez tak stwierdzilem i przypuscilem,ze pewnie ma problemy w zyciu osobistym,weic gdzie tutaj obraza?
kondi
szwagierka wypożyczała, stroje są w sklepie zabawkowym za sądem,
muszę zapytać czy z stamtąd wypożyczała
szwagierka wypożyczała, stroje są w sklepie zabawkowym za sądem,
muszę zapytać czy z stamtąd wypożyczała
a tam senna, bede sie przejmował - to kara za brak matki w tygodniiu
patryk , tu masz tabele http://www.ccrwest.org/cover/table#t=3
t= to jest gwarancja
k to jest na ile liczb masz mieć rozpisane
v ile liczb chcesz rozpisać
wybierając k i v najeć na liczbę w kwadracie która pokazuje na ile masz zakładów rozpisane , jak naciśniesz , klikniesz na tą liczbę to pokaże rozpiskę
t= to jest gwarancja
k to jest na ile liczb masz mieć rozpisane
v ile liczb chcesz rozpisać
wybierając k i v najeć na liczbę w kwadracie która pokazuje na ile masz zakładów rozpisane , jak naciśniesz , klikniesz na tą liczbę to pokaże rozpiskę
kondi
za sądem jest małe rondo, zaraz za tym rondem jest sklep zabawkowy
za sądem jest małe rondo, zaraz za tym rondem jest sklep zabawkowy
Dzień dobry
Lila ,szybko na NIE bo muszę lecieć
Lila
senna i kondi
Teraz to można kupić lub wypożyczyć a kiedyś to moja mama z bibuły mi szyła sukienkę o koronie posypanej brokatem z poświęconych na ten cel bombek nie wspominając
senna i kondi
Teraz to można kupić lub wypożyczyć a kiedyś to moja mama z bibuły mi szyła sukienkę o koronie posypanej brokatem z poświęconych na ten cel bombek nie wspominając
Kondi muszę,mam taki misz-masz w swoich ,że muszę się wspomóc