Wpisy 136 978 – 137 077
29 lipca 2010 15:46 → 29 lipca 2010 17:47, 100 wpisów
Mag.. . Jestem.
Cześć wszystkim.
Jeżeli kogoś interesują inne metody zarabiania pieniędzy poza graniem w kulki lub bukmacherkę to zapraszam na n/w stronę.
http://www.twrpowersystem.pl/aff/uid/zibi58_1
Dla zinteresowanych, pomoc i doradctwo pod adresem email:
ZIBI58@poczta.onet.eu lub moje gg: 11592589
Pozdrawiam - ZIBI50
Jeżeli kogoś interesują inne metody zarabiania pieniędzy poza graniem w kulki lub bukmacherkę to zapraszam na n/w stronę.
http://www.twrpowersystem.pl/aff/uid/zibi58_1
Dla zinteresowanych, pomoc i doradctwo pod adresem email:
ZIBI58@poczta.onet.eu lub moje gg: 11592589
Pozdrawiam - ZIBI50
Już mnie tu nie ma. Będę o godz. ........ . Pozdrawiam.. .
Uwaga. 15 sierpnia(niedziela)o godz 12:00 proponuję zlot multitotkowiczów strony multipasko.Chętni znajdą moje gg w nicku.Telefon podam po otrzymaniu meila lub info na gg.Miejsce spotkania Warszawa obok Kolumny Zygmunta.Pozdrawiam.
jak myslicie? lepiej wysłać 12 18 20 27 28 na 4 losowania czy 1 zakład na chybił trafił 5 skreśleń na 4 losowania?
podane 5 liczb skreśl i puść za stawkę poj z plusem dziś jutro za stawkę 2
Przypominam wszystkim jestem na gg zbieram chętnych na 15 sierpnia zróbmy coś sobie sami.
Panie Darku.Z tego co wiem to spotkanie mialo byc w Gdansku podczas jarmarku dominikanskiego.
DSarek rozpoczecie jest w tym tygodniu. ricardos wraca jutro to obgadamy

Z kim się kontaktować w tej sprawie ??? Ja chciałem w Warszawie zrobić zlot legalny podaję miejsce numer do siebie zamawiam miejsce w lokalu lub załatwiam resztę
Chodziło mi o grono ludzi aby zrobić zlot a i Pasko też by wpadł gdyby chciał Byłoby fajnie miło towarzysko.Telewizję takze załatwiam Relacje bezpośrednio na żywo do radia eska lub zet i tvn warszawa
kathy??
po tym wpisie sądzę ,że chcesz zawęzić grono "osób" tego spotkania....
Wędruś.n.. . a to co fochy??
po tym wpisie sądzę ,że chcesz zawęzić grono "osób" tego spotkania....Wędruś.n.. . a to co fochy??

Dodano wpis w księdze gości użytkownika sam9
no tak z 2 miesiące temu
))) kurde,nawet wiedziałam jak się wabi Twój piesek
)))
))) kurde,nawet wiedziałam jak się wabi Twój piesek
)))Ty także mozesz być będziesz miło widziana mag.Odwagi Kobiety śmiało
tola ja czekam na gg mag także miło widziana kobiety gg jest w nicku odwagi nie dajcie się prosić dalej.
Napisałem przecież dane podam na meilu i tel i meila i gg będziemy w kontakcie telefonicznym napisałem przecież.
tak, tak napisałeś, ale .. no wiesz ciekawość bierze górę....
nie bądź już taki pokarz twarz

nie bądź już taki pokarz twarz
na 22:00
3,10,52
7,10,52
10,25,52
3,10,52
7,10,52
10,25,52
kasiu
)) jak to.. ja byłam już i to nie raz na fotce... zapytaj Lilki, madzi.. innych....
)) jak to.. ja byłam już i to nie raz na fotce... zapytaj Lilki, madzi.. innych....mag..Siedzę nad jeziorkiem z rodzinką ....i tak z doskoku jestem na chatcie
Muszęe powalczyć z mrówkami , znowu przypusciły atak na domek !
Muszęe powalczyć z mrówkami , znowu przypusciły atak na domek !
Darek ! Darek! Darek! Darek!
... oby wyszła
) fotka Darka , nie czasem Kolumny Zygmunta
)))i jak???
) fotka Darka , nie czasem Kolumny Zygmunta
)))i jak???.. . Kathy i Mag.. .
Miałem rację. D.W. nie chce odpowiadać na trudne pytania.
Miałem rację. D.W. nie chce odpowiadać na trudne pytania.
sam, napisałeś:"idę się kąpać" odczytałam to,że masz poczucie humoru i to nie byle jakiego
Janosik 2009>> trudne pytanie,jakie? odpowiedział, pisać na gg... dalszy instruktarz

15 minut na zrobienie zdjęcia??? To mi wygląda na przekręt.