Wpisy 1 369 508 – 1 369 607
2 lutego 2013 12:39 → 2 lutego 2013 13:17, 100 wpisów
Emerycie a ty taki antyPIS?
POpierający?
Wsumie się nie dziwię.
Kit lepiej ludziom sprzedajesz niż sam Pan Premier.
Polewkę z ciebie nieziemska mamy
POpierający?
Wsumie się nie dziwię.
Kit lepiej ludziom sprzedajesz niż sam Pan Premier.
Polewkę z ciebie nieziemska mamy
joker, a nie przyszlo ci do glowy, ze mozna nie trawic ijednej, i drugiej partii? szczegolnie, ze z czasem bardzo sie do siebie upodobnily...
Malcia..Ulala.,Kasiko..Halapku..Franiu..Miriam..WN..Drapku..Hartgie..Unhapciu..ii wszyscy ktorych nie widze ale sa tu..bardzo witam..
w jednym ci joker przyznaje racje... rzadzi po, a nie pis i to po powinna byc pod stalym ostrzalem... zwlaszcza ze jest ja za co krytykowac... wzrost dlugu panstwowego z ponad 500 miliardow w 2007 gdy zaczynala rzadzic do ponad 800 miliardow w 2012... czyli o 50%... nawet gierek tak polski nie zadluzal...
a na tapecie ciagle pis...a po cieszy sie wielka przychylnoscia mediow...
a na tapecie ciagle pis...a po cieszy sie wielka przychylnoscia mediow...
nie Hartgu..jeszcze nie mam wazniejszy problem..Felipciu mi sie konczy..ojej pojej..rycze jak..
kazdy pracujacy w polsce ma do splacenia 50 tys. zl dlugu, ktory zaciagneli za niego rzadzacy... z tego 25 tys. przyroslo przez ostatnie 5 lat rzadow po... a w mediach o tym cisza...
Damian
ulexxa jestem z Tobą, wiem co czujesz w 2011 przechodziłam to samo
ulexxa jestem z Tobą, wiem co czujesz w 2011 przechodziłam to samo
ulexxa, juz widzialem... sliczny... a co sie z nim dzieje? choruje?
Unhappy będzie jeszcze gorzej zobacz ile oni sobie premii wypłacają zadłużają kraj ile się da
tu uchwyciilam foto jak sa razem z tyli...mam jeszcze mala czarna kotke..ma 6 lat...warczy jak pies..aa lowna jakniewiem..wciaz przynosi ptaszki ii myszki..oj ile jej wyrwalam z..paszczuszki..mowie wam....zaraz wrzuce foto....
Test MM.
02, 05, 08, 09, 13, 16, 19, 20, 24, 26, 28, 30, 33, 38, 39, 40, 44, 48, 50, 53.
...........................
02, 05, 08, 09, 13, 16, 19, 20, 24, 26, 28, 30, 33, 38, 39, 40, 44, 48, 50, 53.
...........................
Ulexxa.. .
--------------------------
--------------------------
Lila.. .
-------------------------
-------------------------
Lila.. .
-----------------------
-----------------------
lila, nie wiem... pewnie chory, bo nie wyglada na starego (profil ulexxy)
Lila.. .
Od poniedziałku biorę się ostro za typowanie.. .
----------------------------
Od poniedziałku biorę się ostro za typowanie.. .
----------------------------
helouu tez tu jestem ponownie
byłem w pivnicy
byłem w pivnicy
unhappy...najlepiej zresztą wolę nie wiedzieć bo mi zwierząt bardziej szkoda jak niektórych ludzi
Lilus..skonczyl 13 lat tak jak Florka..oj mowie ci..juz sasiadka gdy byla z kotami to dzwonila mi do de.ze dziiewniwe sie zachowuje..ii zobaczylam po powrocie..nic nie je..pije tylko wode z kranu co kapie..sika wszedzie..leci mu woda z noska..iirzuca GO na boki..aa do mie mowi jak podcjodze mam mam..ojej ..aa ja nie wiem jak pomoc......
kondi
dostalem wczoraj
dostalem wczoraj
za podłudzanie ksingsa
wasyl....widziałam.Bo ksings to dopiero problem jest na tej stronie i te różne osoby które pisza pod jego nikiem
wasyl, bo moglibyscie sobie obaj dac spokoj takie spory do niczego nie prowadza