Wpisy 1 369 408 – 1 369 507
2 lutego 2013 12:12 → 2 lutego 2013 12:38, 100 wpisów
nie beda sprawdzac
automaty zdrapkowe maja stanac w zb... w dodatku bedzie ich tylko 300 na prawie 13000 zb
http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,124630,13332460,Lotto_ma_za_soba_rekordowy_rok__I_szykuje_nowosci_.html
automaty zdrapkowe maja stanac w zb... w dodatku bedzie ich tylko 300 na prawie 13000 zb
http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,124630,13332460,Lotto_ma_za_soba_rekordowy_rok__I_szykuje_nowosci_.html
.
.drapek
4 , 14 ?
.drapek
4 , 14 ?
to sie kolektorzy wkurza... bo sprzedazy w automacie raczej nie zalicza im do podstawy naliczania prowizji
drapek,emeryt,mała557,unhappy,
trisetum,mirnam61,franek,
halapek,majwoij23,krzysio744
kasika,
trisetum,mirnam61,franek,
halapek,majwoij23,krzysio744
kasika,
Emeryt jakie ostatnie sukcesy u buka? Ja tylko porażk. Nie moge nic ustrzelić.
cześć wasyl i reszta
.
.drapek 22,24,25 ?
.
.drapek 22,24,25 ?
cześć ulala
drapek 38 ? Hmm ?
drapek 38 ? Hmm ?
Ale dzis mokro...pada deszcz...a jak by było zimno to śnieg by nas zasypał
halapek
dmuchana lala do krzysia jeszcze nie dojechała, to i nie ma xxxx
dmuchana lala do krzysia jeszcze nie dojechała, to i nie ma xxxx
ciekawe, jakie jest biznesowe uzasadnienie dla wprowadzenia tych automatow, skoro maja stac w zb... przeciez na ewentualnych oszczednosciach na prowizji one sie nie zamortyzuja przez dziesieciolecia
to samo z tak szumnie zapowiadanym przemalowywaniem zb na szaro... pokazali prototyp w wa-wie i cicho sza... ale kase ktos za ten 'projekt' przytulil...
hmm... przypomina mi sie teza o drogich slomianych inwestycjach
hmm... przypomina mi sie teza o drogich slomianych inwestycjach
halapek:
Na konferencji podsumowującej rok 2012 przedstawiciele firmy podali także założenia na rok bieżący. - Pojawi się nowa gra typu "win for life" - jako rozwinięcie konceptu znanego dzisiaj ze zdrapek "Ekstra pensja", czyli produktu, dzięki któremu będzie można wygrać stałą miesięczną wygraną ("pensję", wypłacaną przez kilkadziesiąt lat - podaje Agnieszka Libor, rzecznik prasowy Totalizatora Sportowego. Nowością będzie także możliwość kupienia zdrapek w jednym z 300 automatów, które zostaną ustawione w punktach Lotto. Zapowiedziane są też dalsze zmiany w sieci sprzedaży, która obecnie liczy ponad 13 tys. punktów.
Na konferencji podsumowującej rok 2012 przedstawiciele firmy podali także założenia na rok bieżący. - Pojawi się nowa gra typu "win for life" - jako rozwinięcie konceptu znanego dzisiaj ze zdrapek "Ekstra pensja", czyli produktu, dzięki któremu będzie można wygrać stałą miesięczną wygraną ("pensję", wypłacaną przez kilkadziesiąt lat - podaje Agnieszka Libor, rzecznik prasowy Totalizatora Sportowego. Nowością będzie także możliwość kupienia zdrapek w jednym z 300 automatów, które zostaną ustawione w punktach Lotto. Zapowiedziane są też dalsze zmiany w sieci sprzedaży, która obecnie liczy ponad 13 tys. punktów.
unhappy
u mnie żadej żb nie ma w tych koloroach, a w sąsiednich gorlicach są dwie, a w krośnie min. jedna
u mnie żadej żb nie ma w tych koloroach, a w sąsiednich gorlicach są dwie, a w krośnie min. jedna
unhappy.....aaaa myślałem że chodzi o automaty do pukonów...bo takie to mogli by wprowadzić
halapek, ich blokuje podstawowe ograniczenie: gra tylko dla pełnoletnich... a automaty wieku oceniac nie potrafia... ten sam problem beda musieli jakos rozwiazac przy sprzedazy przez internet
drapek....dawno tam nie byłam musze pojechać zobaczyć....bo lubie ten punkt
drapek, nie... ale te drogie slomiane inwestycje finansuja m.in. z mojej kasy... a mogliby np. podniesc wspolczynnik wyplat z 50% do 60-70%...
ta firma jest bardzo zle zarzadzana i to widac golym okiem
ta firma jest bardzo zle zarzadzana i to widac golym okiem
dzis mam strasznie straszny dzien...
niedlugo bedzie lekarz do mojego Felippe..uspic go..ojej jak ja to zniose..boziu..ojej....
niedlugo bedzie lekarz do mojego Felippe..uspic go..ojej jak ja to zniose..boziu..ojej....
drapek, taaaa... zamiast spiewac do szafy bede pokazywal dowod automatowi
ulexxa....dasz rady,,,,ja sie z gorszym problemem musiałam zmierzyć i przezyłam
ula z marketningowego punktu widzenia w mojej ocenie ten nwy imidż to szajs, ale to ich problem
sylwia mam dziś 36 na pukonie z ..32 i jedyneczką w mm rzecz jasna
drapek...czyżby jak to się mówi nowa miotła gorzej zamiatała od starej
drapek, tez uwazam, ze to szajs... w dodatku decyzja biznesowo calkowicie nieuzasadniona... kazdy od lat wie, ze zb jest zolta... a oni uparcie powielaja ten sam blad, co ze zmiana nazw i logotypow gier...
Kasika.. .
Test podam za pol godziny.. .
....................................................................
Test podam za pol godziny.. .
....................................................................