Wpisy 1 369 608 – 1 369 707
2 lutego 2013 13:17 → 2 lutego 2013 13:31, 100 wpisów
ja tez nie ale czepial sie
ale ja lubie
lili wczoraj poszlas to czepiał sie ullexxy chyba
a on kazdego sie czepia
zgoda buduje
niezgoda rujnuje, więc uważaj wasyl, czy czasem wungliel zbyt szybko nie znika z piwnicy proporcjonalnie do sporów
niezgoda rujnuje, więc uważaj wasyl, czy czasem wungliel zbyt szybko nie znika z piwnicy proporcjonalnie do sporów
lili....na przeszczep mózgu
na piecu 46
unhappy ja juz nawet nie czytam jego wpisow
pelen olew
pelen olew
ostatnio Pan ksings napisał, że nie ma szacunku do żadnej kobiety - pisząc takie słowa powinien troszeczkę zastanowić się nad sensem tych słów...
kondi,,,,super jedzenie
U mnie grochowa>>>pulpety w sosie grzybowym>>>>surówka mieszana
U mnie grochowa>>>pulpety w sosie grzybowym>>>>surówka mieszana
mala..on nie ma szacunku sam do siebie,do mózgu ma daleko więc nie wymagaj od niego zbyt wiele
tylko....uczepił sie lilki i tej zbiorki na wózeh
a uj go to obchodzi
a uj go to obchodzi
Lilus zerknij teraz w moj profi..tam sa obydwa jak byl jeszcze zdrowy...
ulexxa fajne dupeczki z tych miau
mala, no powinien... choc nie chce w to wnikac, bo takich sporow nie rozstrzygnie sie na podstawie przekazow... a mnie przy tym nie bylo
lili,,,,,,
ulexxa....widziałam.Skąd Ci przyszło do głowy że musisz go uśpić? Jest może chory,lekarz mu zapoda jakieś leki i będzie wszystko w porządku
u mnie po dzisiejszej pobudce o 6 rano, mam chwilowo dosyć. Mała najpierw wyskoczyła z bólem brzucha, wiec pomyślałem, że moze siku trzyma a tu biegunka. Jeszcze dobrze do łóżka nie doszła, a już zaczęła wymiotować....
teraz tylko biega do kibelka
teraz tylko biega do kibelka
ale tez dostał i mało banem sie nie sk aczyło
Kobietą jest również jego matka, która go urodziła, podjęła ten trud, wychowała go a On takie rzeczy wypisuje
kondi bo nie lubię jak ktoś jest zbyt do przodu, a jednak tyłu mu brakuje...
poprostu nie ma co zwracac uwagi na niego pełen olew i nie pisac z nim
i żółwik mu na droge
i żółwik mu na droge
lilka, problem w tym, że ja ja wiecznie na głodówce trzymam, wiec jada tylko w przedszkolu lub u babci
dajcie już spokój z tym ksingsem....niech se żyje swoim życiem...olać go!!!!!!
Tak niektórzy zarabiają:
.............................
Tusk... 16 600.
Komorowski.. . 20 000.
.....................
Burmistrz Opoczna... 12 363
Skarbnik miejski w Białymstoku.. .13 971.
Prezydent Białegostoku.. .22 600.
.............................
Tusk... 16 600.
Komorowski.. . 20 000.
.....................
Burmistrz Opoczna... 12 363
Skarbnik miejski w Białymstoku.. .13 971.
Prezydent Białegostoku.. .22 600.
unhapy delikatnie podłudzałem go zeby cosik wkleił
ulala 45
halapek
masz za to
i oki hi hi
masz za to
i oki hi hi
kondziu nie śnieg ***a jaja se robisz? Coś dietetycznego dopóki jej nie przejdzie,nie wiem może ryż na mleku albo kaszkę mannę na gęsto,rosół z ryżem .Nic cięzkiego jej nie podawać na razie
jeszcze dodatki do pensji od uja
wedrowca, tusk zarabia znacznie wiecej... jest premierem, poslem i szefem partii... wszystkie te funkcje sa finansowane z naszych podatkow... a on z zadnej nie chce zrezygnowac, choc widac, ze z zadna sobie nie radzi...
blamaz rzadu na wielu frontach... partia w rozsypce... praktycznie 100% nieobecnosc tuska na glosowaniach...
blamaz rzadu na wielu frontach... partia w rozsypce... praktycznie 100% nieobecnosc tuska na glosowaniach...
Kondi.. .
Tyle zarabiają w ...pln.
---------------------------
Tyle zarabiają w ...pln.
---------------------------
kondziu węgla jej daj czekolady i jagod
kondziu....i zakaz babci jej dokarmiać bo babcie jak babcie,sam wiesz jak jest
to dużo, ale i odpowiedzialnosc wieksza, przynajmniej wśród samorządowcow, bo te żłoby w W-wie to uja robia a kase biorą - jeno se polityke uprawiaja
unhappy ...z kat to wszystko wiesz? z Telewizji czy tez może działasz w polityce?
no niestety mała. Monet mnie wkurzył i mam 2 miechy bez glutenu w kalendarzu