Wpisy 1 360 852 – 1 360 951
29 stycznia 2013 12:06 → 29 stycznia 2013 12:46, 100 wpisów
drapek wczoraj zdrapałem pączka 011, amorka 064 i 021 i duuupppa nul zero nic
drapek, w sumie to z lottomatu... ale nie bylem w zb... na forumlotto.pl podaja komunikaty o wygranych
I gdzie ten bonus został wygrany ? Skreślił ktoś sam czy z chybika. Liczby takie i ktoś sam mógł skreślić....
Dzień dobryNie ma żadnych dziewczyn?
kocur
drapek w słoniku 35,12,69,5,63 no i setki z tymi końcówkami to prawie pewna wygrana w wielu paczkach niestety nie papierowa
drapek w słoniku 35,12,69,5,63 no i setki z tymi końcówkami to prawie pewna wygrana w wielu paczkach niestety nie papierowa
medea
kondi1
A propos wpisów 1360719 oraz 1360720 jak myślisz czy to może być dobry nowy trop
A propos wpisów 1360719 oraz 1360720 jak myślisz czy to może być dobry nowy trop
3/5 i 3/4 to wieczorny zarobek
patrzyłem medea, ale skąd TY bierzesz te kwadraty to nie mam pojęcia?
medea, a interesują Cię jeszcze nr. na które padają papierowe wygrane? w różnych drapkach
a pączki
mialem tu przygotowane liczby dla Ciebie, ale wskoczyła kontrola dokumentów i godzinke mielismy z głowy, a to juz druga (kontrola) dzisiaj
amoryteż do dupy
tczewianko w amorze miałem jak na razie mało pustaków, ale nie wygrałem więcej jak 4zł
drapek w jakich zostały porządne wygrane?
tczewianko
amor/pączek/zodiak/szafiry
a z tych droższych krzyżówka i xingo;
amor/pączek/zodiak/szafiry
a z tych droższych krzyżówka i xingo;
tczew. do drugiej ligi na razie przechodzi szy50 i lotek- ale też warto raz na jakiś czas drapnąć
drapek
Jeśli masz namiary to proszę bardzo, bo jeśli już kupuję zdrapkę to tylko wtedy gdy mogę wybrać numery czyli numery przynoszące farta są mi potrzebne jak rybie woda
kondi
A to ja ci nie przesłałam tego pliku excell gdzie je pięknie przepisałam tej grafiki znalezionej dzięki google
Jeśli masz namiary to proszę bardzo, bo jeśli już kupuję zdrapkę to tylko wtedy gdy mogę wybrać numery czyli numery przynoszące farta są mi potrzebne jak rybie woda
kondi
A to ja ci nie przesłałam tego pliku excell gdzie je pięknie przepisałam tej grafiki znalezionej dzięki google
Oto "marsowe" piątki do analizy od dzisiaj do piątku
poziomo
11,24,7,20,3
4,12,25,8,16
17,5,13,21,9
10,18,1,14,22
23,6,19,2,15
pionowo
11,4,17,10,23
24,12,5,18,6
7,25,13,1,19
20,8,21,14,2
3,16,9,22,15
a załącznik zaraz koledze podeślę
poziomo
11,24,7,20,3
4,12,25,8,16
17,5,13,21,9
10,18,1,14,22
23,6,19,2,15
pionowo
11,4,17,10,23
24,12,5,18,6
7,25,13,1,19
20,8,21,14,2
3,16,9,22,15
a załącznik zaraz koledze podeślę
medea
moje ostatnie: 013-xingo10zł, 0174-pączek15zł; cudze 004 i 033-krzyżówka20zł, 053 i 065-szafiry50zł i na znaku byk 100zł w zodiaku-nr nie znam
moje ostatnie: 013-xingo10zł, 0174-pączek15zł; cudze 004 i 033-krzyżówka20zł, 053 i 065-szafiry50zł i na znaku byk 100zł w zodiaku-nr nie znam
kondi
A propos kolega z forum zrobił excell z takim fajnym makro pokazujący na mojej "16-stkowej" mapce ostatnie cztery losowania automatycznie po wpisaniu wyniku. Jakby co to mogę przesłać z domu
A propos kolega z forum zrobił excell z takim fajnym makro pokazujący na mojej "16-stkowej" mapce ostatnie cztery losowania automatycznie po wpisaniu wyniku. Jakby co to mogę przesłać z domu
Na dzisiaj liczby 1,2,3,8,9,12,13,15,16,19,20,21,22,27,29,30,32,34,35,39,46,48,49,53,55,68,69,72
drapek
kondi
No i tak na gorąco przyszło mi dziś do głowy rano, że te kwadraty tworzą pewne przedziały z liczb których nie mają pozostałe planety w swoich kwadratach i może warto by pośledzić jak aktywnośc planety wpływa na taki przedział
Saturn 1-9
Jowisz 10-16
Mars 17-25
Słońce 26-36
Wenus 37-49
Merkury 50-64
Księzyc 65-80
kondi
No i tak na gorąco przyszło mi dziś do głowy rano, że te kwadraty tworzą pewne przedziały z liczb których nie mają pozostałe planety w swoich kwadratach i może warto by pośledzić jak aktywnośc planety wpływa na taki przedział
Saturn 1-9
Jowisz 10-16
Mars 17-25
Słońce 26-36
Wenus 37-49
Merkury 50-64
Księzyc 65-80
ulala, dzisiaj muszę zrobić sałatkę warzywną, i jakiś obiadek, Cóż, zapewne jakaś zupa-chyba kapusniak, bo mała znowu ma jaja robali
kondi
Tak to są stałe liczby bo to są po prostu magiczne kwadraty ponieważ wszystkie linie dają tę samą sumę
Tak to są stałe liczby bo to są po prostu magiczne kwadraty ponieważ wszystkie linie dają tę samą sumę
kondi
No to Twoje maleństwo czeka długi romans z pestkami dynii
No to Twoje maleństwo czeka długi romans z pestkami dynii
medea,
no własnie o to mi chodziło. Nie wiem, już żona dym robi w przezkolu i mala ma od dzisiaj tambetki czy syropki - kolejne 46 zł
no własnie o to mi chodziło. Nie wiem, już żona dym robi w przezkolu i mala ma od dzisiaj tambetki czy syropki - kolejne 46 zł
Tak to w zyciu jest małe dzieci mały kłopot....duze dzieci duzy kłopot....tak to jest już
medea,
teraz jak mam wgląd w te kwadraty to możemy pogadać co i jak, bo do tej pory nie wiedziałem skąd bierzeszliczby i czym sie kierujesz, a tak już o wiele bardziej przejrzyście
teraz jak mam wgląd w te kwadraty to możemy pogadać co i jak, bo do tej pory nie wiedziałem skąd bierzeszliczby i czym sie kierujesz, a tak już o wiele bardziej przejrzyście
ulala
teraz musze dojść, dlaczego pewne liczby są zakolorowane, a pozostale nie
kondi...wy z medeą macie magiczne kwadraty,,,,a ja mam swój sposób....inny zupełnie,,,choc liczby mammy podobne
ulala, bo tak ten świat działa , dróg do jednego celu jest wiele - życie
kondi...święta racja....najważniejsze żeby nie pobłądzić...i zawsze iść ta właściwa drogą
kondi
Tyle, ze trzeba by je jej jakoś przemycić, bo małe dzieci nie zawsze chcą je jeśc.
Sorry, ale byłam przekonana, że Ci ten plik przesłałam. Przepraszam za jego stan, ale w pracy nie mam czasu na takie zabawy jak w domu w cieniowanie kolorkami i zapisywanie sobie kolejnych kroków analizy. Wchodzę odhaczam na czerwono ostatnie losowanie a kolejne dwa w przeszłość na jakieś dwa kolory. W domu odhaczam pięć losowań. Liczby powtarzające się czyli aktywne oznaczam jednym kolorem. A potem przy typowaniu wybieram wiersz i obstawiam aktywne i dziury wierszach z największą ilością liczb z ostatniego losowania lub tych w których są liczby "majańskie" danego dnia. Poza tym fajne rezultaty daje granie na puste linie pionowe, poziome i ukośne, choć to niestety coś w rodzaju progresji bo im dłużej puste są tym większe prawdopodobieństwo masowego wpadnięcia w jednym losowaniu. Podobnie typuję lotto i mini tyle że liczby biorą z obu gier.
Tyle, ze trzeba by je jej jakoś przemycić, bo małe dzieci nie zawsze chcą je jeśc.
Sorry, ale byłam przekonana, że Ci ten plik przesłałam. Przepraszam za jego stan, ale w pracy nie mam czasu na takie zabawy jak w domu w cieniowanie kolorkami i zapisywanie sobie kolejnych kroków analizy. Wchodzę odhaczam na czerwono ostatnie losowanie a kolejne dwa w przeszłość na jakieś dwa kolory. W domu odhaczam pięć losowań. Liczby powtarzające się czyli aktywne oznaczam jednym kolorem. A potem przy typowaniu wybieram wiersz i obstawiam aktywne i dziury wierszach z największą ilością liczb z ostatniego losowania lub tych w których są liczby "majańskie" danego dnia. Poza tym fajne rezultaty daje granie na puste linie pionowe, poziome i ukośne, choć to niestety coś w rodzaju progresji bo im dłużej puste są tym większe prawdopodobieństwo masowego wpadnięcia w jednym losowaniu. Podobnie typuję lotto i mini tyle że liczby biorą z obu gier.
medea,
w wolnej chwili rozpracuję te kwadraty. Już z resztą widzę, że mi coś tu nie leży
w wolnej chwili rozpracuję te kwadraty. Już z resztą widzę, że mi coś tu nie leży
liczby aktywne jednym kolorem czcionki
ulala
Rzeczywiście liczby podobne choć metody różne
ulala
Rzeczywiście liczby podobne choć metody różne
ulala..nie pomoże kwadrat magiczny i tak z różnych spostrzeżeń wychodzą te same liczby