Wpisy 1 360 752 – 1 360 851
29 stycznia 2013 10:33 → 29 stycznia 2013 12:06, 100 wpisów
franek, chociwel... ja skads te nazwe znam... tam juz byla jakas wygrana ostatnio
trisetum w wa-wie po prawie roku wreszcie padla 6/6 w lotto... niecale 3 mln
.
.trisetum jeszcze nie ustalili ? Maja komputery chyba wiedzą gdzie kupon został wysłany
.trisetum jeszcze nie ustalili ? Maja komputery chyba wiedzą gdzie kupon został wysłany
.
Chyba sie dowiemy podać muszą gdzie padła taka wygrana
Chyba sie dowiemy podać muszą gdzie padła taka wygrana
franek te ich "komputery" to mapa Polski na ścianie 6 rzutek z ptasim piórkiem na końcu i rzucanie na mape tam gdzie rzutki się wbija najbliżej siebie to ogłaszaja wygraną
.
Moźe ts jest sam zaskoczony ze bonus padł i zamieszanie przez to
Moźe ts jest sam zaskoczony ze bonus padł i zamieszanie przez to
juz wiem, skad znam te miejscowosc: http://www.lotto.pl/zdrapki/lista/lotek-0215
komunikatu na stronie ts-a nie ma, bo ci geniusze pewnie nie wiedza, jak te nazwe odmienic
bonus padł ......u jolki
wczoraj z cht znów sprzedała klientowi 6/6 w mm
wczoraj z cht znów sprzedała klientowi 6/6 w mm
Czas na....
------------------------
------------------------
u mojej jolki podobno ktos wygral cos kolo 8 tys. w keno... powiedziala mi o tym, bo ciagle probuje mnie na to badziewie namowic...
ja keno właśnie prawie rzuciłem, ale może jutro 8/8 z cgt wezmę mm
jeszcze nie podali mieescowości gdzie padł; coś mi tu trójmiastem śmierdzi
chociwel, taka miejscowosc w sierpniu ktos tam wydrapal 40 tys. w lotku, a teraz utrafili bonusa, hej
wiem wiem lotnisko ,baza i takie tam TAJNIACKIE ciiiii...................
Drap...srare czasy jest co wspominasc ,w potrzebie i granat byl pod reka i karabin
unhappy symbole są na odwrocie, a literek nie znam za bardzo, 1-aaa,2-sss,3-ttt teszty nie wiem
ale tam trzeba miec 3 takie same? kiedys pisales, ze miales 3 flaszki... co one maja z paczkiem wspolnego?
mirek
a może wisznice zagarnęły bonus- jest tu na mp taki jeden pan z tej miejscowości co mógł trafić
a może wisznice zagarnęły bonus- jest tu na mp taki jeden pan z tej miejscowości co mógł trafić
unhappy, ja zawsze tak drapie, a większość wygranych sprawdzam literkami kontrolnymi- no w pączku literki nie pomagają odkryć kwoty
drapek
Ja Cię bardzo proszę nawet przy mnie o Pączku nie wspominaj
Jak brałam słonika za 10 złotych co by nie powiedzieć jeśli miałam możliwość wyborku numerków w najgorszym razie 2 złote zwrotu było zawsze a w tym badziewiu z zainwestowanych 10 złotych nawet zakichanej truskawy nie było
Ja Cię bardzo proszę nawet przy mnie o Pączku nie wspominaj
Jak brałam słonika za 10 złotych co by nie powiedzieć jeśli miałam możliwość wyborku numerków w najgorszym razie 2 złote zwrotu było zawsze a w tym badziewiu z zainwestowanych 10 złotych nawet zakichanej truskawy nie było
medea, ja 10 na raz nie biorę, ale w pierwszy dziń wziąłem 5szt i tylko w jednym 2zł
trusk-1
budyń-2
czekol-3
kubki-10
flaszki-15
wiśnie-20
śliwy-60
róże- 1k
budyń-2
czekol-3
kubki-10
flaszki-15
wiśnie-20
śliwy-60
róże- 1k
zaś mi sie h-7 spaliła w aucie co za ciul wymyślił te żarówki na dodatek 1 zł w amroku
drapciu
Jutro w środę dzień dla Byków korzystny
W czwartek zaczyna się okres bardzo korzystny wg astrologów dla grających w gry hazardowe a że jest to dzień przejściowy bo rano Byki i Koziorożce a potem Bliźnięta i Wodniki to możesz spróbować szczęscia.
Ów dobry okres ma trwać do soboty
Jutro w środę dzień dla Byków korzystny
W czwartek zaczyna się okres bardzo korzystny wg astrologów dla grających w gry hazardowe a że jest to dzień przejściowy bo rano Byki i Koziorożce a potem Bliźnięta i Wodniki to możesz spróbować szczęscia.
Ów dobry okres ma trwać do soboty
kondi
Ja sie tak nie bawię chcę co najmniej pączka z czekoladą a i likierkiem nie pogardzę
panoramix
Ja Bliźniak więc rozbijam bank w czwartek w związku z tym ręce precz od lotto bo musi być choćby nędzna ale kumulacja
Ja sie tak nie bawię chcę co najmniej pączka z czekoladą a i likierkiem nie pogardzę
panoramix
Ja Bliźniak więc rozbijam bank w czwartek w związku z tym ręce precz od lotto bo musi być choćby nędzna ale kumulacja
Chociwel, to miejscowość położona w województwie zachodniopomorskim, 25 km od Stargardu Szczecińskiego. Właśnie tam, w punkcie LOTTO przy ul. Dąbrowskiego 8, ktoś trafił w grze Multi Multi 2 603 303,50 zł.
medea masz napisane w profilu ze Pusty kurs księżyca przynoszący pecha :
28-29 stycznia od godz.18.00 do godz. 0.28 - no i miałem wczoraj 0/10 to też trzeba umieć tak trafic
28-29 stycznia od godz.18.00 do godz. 0.28 - no i miałem wczoraj 0/10 to też trzeba umieć tak trafic