Wpisy 1 360 952 – 1 361 051
29 stycznia 2013 12:46 → 29 stycznia 2013 13:48, 100 wpisów
kondi
Z kwadratami wiem, że dzwoni ale nie odkryłam jeszcze w którym kościele vide moje typowania lotto i mini. Od czasu zastosowania zazwyczaj coś płatnego trafiam w typowaniu.
Z kwadratami wiem, że dzwoni ale nie odkryłam jeszcze w którym kościele vide moje typowania lotto i mini. Od czasu zastosowania zazwyczaj coś płatnego trafiam w typowaniu.
lilka, dlaczego w podsumowaniach pewniaczków w grupie jesteś przede mna?
nie dość, że ty mnie ścigasz, ot jestes na "L" a ja na "k", to jescze moje pewniaczki wpadają przed Twoimi w losowaniach
kondi
Toby zbankrutował albo typowania były odpłatne
Ja w domu sobie prześledzę ten ostatni pomysł z przedziałami planet w kwadratach. No bo to jest w przypadku największego 15 liczb czyli jakby jakaś zależność istniała koszty gry nie byłby jakiś astronomiczny
Toby zbankrutował albo typowania były odpłatne
Ja w domu sobie prześledzę ten ostatni pomysł z przedziałami planet w kwadratach. No bo to jest w przypadku największego 15 liczb czyli jakby jakaś zależność istniała koszty gry nie byłby jakiś astronomiczny
kondi
49 to raczej za przewodnika 66 robi lub najczęściej towarzysza w parce
49 to raczej za przewodnika 66 robi lub najczęściej towarzysza w parce
lila i kondi
33,36,39,66,72 oto moje wymarzone 5/5 raczej niestety bez szans
33,36,39,66,72 oto moje wymarzone 5/5 raczej niestety bez szans
kondziu to będziemy się kopiować długo i namiętnie bo ja nie odpuszczę
lila ..do dali słuchaj kocuroo ..typuj typuj ..ja nie mówię teraz i znikam..
wiesz to była dobra kasa za te 2.5 zł większa niż za 3 zł w lotto.
teraz mi się nie chce typować grać....
teraz mi się nie chce typować grać....
jedynie zostaje MINI za 1.25 ale tu mało gra, a szkoda, bo max 250 tyś idzie trafić
w zdrapkach ciężko co udrapać, wogóle w tym kraju wszystko ciężko.....
kocurku..niet,ja nie lubię ch/t wolę sama kreślic bo na ch/t jeszcze nigdy nic nie miałam
Nie dzisiaj na 14 niet a na 22 może coś wyśle chociaż zastanawiam się czy czasem sobie jakiejś zdrapki nie kupić
Wiecie co trzeba zrobić żeby zmniejszyć bezrobocie ? Takie zdanie znalazłem chyba dobre co ? W ten sposób obniża się koszt pracy najtańszych pracowników, podwyższając zarazem koszt pracy lepiej zarabiających pracowników. A wy pracujecie za granią czy u nas i gdzie się opłaca najlepiej wyjechać ?
W nowym systemie podatkowym osoba otrzymująca na rękę 400zł miesięcznie kosztowałaby pracodawcę tylko 400zł, a nawet mniej, gdyż pracodawca odliczyłby ten wydatek od swojego dochodu.
a byłeś już tam kocur ? Bo ja skończyłem szkołę Technika Agrobiznesu bez matury i technika a teraz chodzę do Policealnego Studium Zawodowego na Technika Administracji. I tak się zastanawiam czy wyjechać ale tak sam a po za tym co trzeba spełniać jakieś warunki ?
A w Norwegii, Holandii, Francji i Belgii był ktoś z was ?
krzysztof..ja rekreacyjnie ale znajomi tam pracuja przy tulipanach,zapierdalają 7 dni w tygodniu
Krzysiek nie byłem ale mam znajomych o byli. Jeden w Islandii, a jeszcze kilku w Szwecji i Noprweg
krzysztof c
Nie rzucaj szkoły przed egzaminem zawodowym. Byłam w lekkim szoku jak syn sąsiadów opowiadał, ze mu w Irlandii ten tytułu uznali za potwierdzenie kwalifikacji do pracy w biurze
Nie rzucaj szkoły przed egzaminem zawodowym. Byłam w lekkim szoku jak syn sąsiadów opowiadał, ze mu w Irlandii ten tytułu uznali za potwierdzenie kwalifikacji do pracy w biurze
To co mam zrobić żeby pracować tam ?
i co byś tam za granicami chciał robić?Pracować jako kto bo z tego co wiem to do cięcia tulipanów raczej dyplom Ci nie potrzebnypokażą co masz robić i robisz
w sumie to jest tak: jedni jadą,narzekają i wracaja drudzy jadą i zostają.Mój wujek niedawno wrócił z Islandii ,był tam rok.Pracował jako spawacz i sobie chwalił.Teraz znowu pojechał na rok tak że różnie bywa
I co za te tulipany ile był dostał ? A tal w ogóle praca powinna być w Polsce a nie żeby ludzie musieli wyjeżdżać prawda ?
Krzysztof moja sister wyjechała do Niemiec i już tam została, nie chce wracać do Polski
krzysztof..nie wiem ale coś 1200E mają miesięcznie,tak że szału karwa ni ma a z tym stwierdzeniem że,praca powinna być w Polsce to zgadzam się w 100%.U nas pracy nie ma a te ***y sobie pieniadze za dobrą pracę przyznaja,szok normalnie,dno i wodorosty
krzysztof
Musisz też pamiętać, że kwota która po przeliczeniu na złotówki wydaje się przyzwoita na miejscu może się okazać odpowiednikiem naszej minimalnej czyli za mało by żyć a za dużo by umrzeć.
Musisz też pamiętać, że kwota która po przeliczeniu na złotówki wydaje się przyzwoita na miejscu może się okazać odpowiednikiem naszej minimalnej czyli za mało by żyć a za dużo by umrzeć.
fioła...ty juz masz dzieciaki ..nie jesteś juz niuniai znikam..
lila...ależ oczywiście , tylko ja się ostałam tu a reszta po świecie- szkopolandia, amerykolandia
fiolka....a nie chcesz do nich wyjechać?Ja teżmam rodzinkę w Ameryce,w szkopach w Kanadzie we Francji ale tam dobrze tylko na urlop jechać i wrócić do domku
lila..nie, tak jak mówisz urlop i basta
chyba że mi na starość odbije
chyba że mi na starość odbije
------
..............................
..............................