Wpisy 1 360 301 – 1 360 400
28 stycznia 2013 22:57 → 28 stycznia 2013 23:25, 100 wpisów
no no mało wtedy pasko zawalu nie dostałem
jocia tak...to staropolskie danie jest...nasz babcie tak gotowały
z tym ip
w.o.d.z.i.o.n.k.a 

no ale na pewno nie zamierzam odkrywać IP. Dlaczego? Bo to portal o Lotto, a nie IP. Zresztą IP jest przereklamowane... dla mnie najważniejsze, że mogę blokować konkretny nick, a obecnie zmieniłem, że nowo utworzony może pisać dopiero po 3 dniach od rejestracji. Chyba na stronie korna typowanieparkami.com.pl można sobie podglądnąć IP każdego... ja za tym nie jestem wcale. Sam się przekonałem, że są pewne osoby, które potem właśnie zobaczą coś tam, coś sobie w głowie dopasują i szukają sensacji. Zamiast liczby Lotto, to potem IP analizują... jeszcze może mapy IP sobie tworzą i szukają zależności eh
ulala.. chyba wschodnie.. boje babcie nie robiły rosolu z ziemniakami
wasyl
a ja tylko lizałem Krakowską
przepraszam Krakowska 56 mieszkanie3
a ja tylko lizałem Krakowską
przepraszam Krakowska 56 mieszkanie3
halapka hi hi a masz
Dopisano wygrane multi multi
Jackwar to Twoje spotkanie w kolekturze we stolicy bądź co bądź dowodzi jedynie jacy dyletanci obsługują terminale lotto. A może o to chodzi przecież około 12 tysięcy lottomatów ma zyski przynieśc nie tylko ministrowi Rosrtowskiemu,ale również właścicielowi licencji w USA,skąd Polska ma terminale lotto. Im więcej niewiedzy tym więcej kasiorki w tych dwu instytucjach. Oddziały jako takie oraz centrakla totalizatora na targowej w warszawie wiedzę posiadają,ale...dzielić się nią ze społeczeństwem nie zamierają. Taka maleńka dygresja.
ksings to po cholere to liżesz
ksings nie trafiles z tą ulicą
1 360 306. Pasko 2013-01-28 (22:58) Rzeszów
no ale na pewno nie zamierzam odkrywać IP. Dlaczego? Bo to portal o Lotto, a nie IP. Zresztą IP jest przereklamowane... dla mnie najważniejsze, że mogę blokować konkretny nick, a obecnie zmieniłem, że nowo utworzony może pisać dopiero po 3 dniach od rejestracji. Chyba na stronie korna typowanieparkami.com.pl można sobie podglądnąć IP każdego... ja za tym nie jestem wcale. Sam się przekonałem, że są pewne osoby, które potem właśnie zobaczą coś tam, coś sobie w głowie dopasują i szukają sensacji. Zamiast liczby Lotto, to potem IP analizuję.... jeszcze może mapy IP sobie tworzą i szukają zależności eh
to tylko zboczuchy tylko chyba
no ale na pewno nie zamierzam odkrywać IP. Dlaczego? Bo to portal o Lotto, a nie IP. Zresztą IP jest przereklamowane... dla mnie najważniejsze, że mogę blokować konkretny nick, a obecnie zmieniłem, że nowo utworzony może pisać dopiero po 3 dniach od rejestracji. Chyba na stronie korna typowanieparkami.com.pl można sobie podglądnąć IP każdego... ja za tym nie jestem wcale. Sam się przekonałem, że są pewne osoby, które potem właśnie zobaczą coś tam, coś sobie w głowie dopasują i szukają sensacji. Zamiast liczby Lotto, to potem IP analizuję.... jeszcze może mapy IP sobie tworzą i szukają zależności eh
to tylko zboczuchy tylko chyba
w.o.d.z.i.o.n.k.a
wasyl
nachlany byłem pewnie
i tak wszędzie waliło tym kutrem rybackim
nachlany byłem pewnie
i tak wszędzie waliło tym kutrem rybackim
a najgorsze co jadlem to serce w barze liny
O dziżus
Pasko
zależności same czasem wypełzają a czy szukają sensacji ?
'googlowałam twoją małpę' - jednej i ta dru ga - sensacje robiąca z adresu mojego dostawcy, a wcześniej 'słysząca o kimś w pewnym środowisku'
motyla noga
Pasko
zależności same czasem wypełzają a czy szukają sensacji ?
'googlowałam twoją małpę' - jednej i ta dru ga - sensacje robiąca z adresu mojego dostawcy, a wcześniej 'słysząca o kimś w pewnym środowisku'
motyla noga
ulala , oczywiście kiedyś rosół jadano z ziemniakami ale ja nigdy nie jadałem .
ksings nie pij tyle bo po tym sie mózg lasuje
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
a lubicie staropolskie flaczki
jocia szkoda bo dobre
wasyl
po "Famous"?
swietny jasio
mam ostatnią flaszkę 0,75
super
po "Famous"?
swietny jasio
mam ostatnią flaszkę 0,75
super
wasyl.. pyszne flaczki , na rosole i z parmezanem i imbirem ..mniam
Robal 36 Twój znak zapytania sugeruje,że zachowujesz się jak blondynka.
ulus masz
jocia tez miosz
zapomniałam , wczoraj os mi strzeliło do głowy i kupiłam kaskade..mam 9/12 ile płacą ??
wasyl..miosz ??
wasyl..miosz ??
a kto z was jadł wodzionkę
jocia masz hi hi
Qń , to moja wina bo się nie dopytywałem a główny temat rozmowy był o osobie która wygrała tą kumulacje , była to emerytka a na drugi dzień przyszła z gromadką emerytów
jocia to wygrałas na talerz wodzionki
Użytkownik laurcia dodał nowy komentarz w temacie:
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
co to jest wasyl? to jest wasyl ?
Qń
Twój wpis z numerem 326 może się tyczyć dwóch kwestii - do Ciebie pisałem - o sprawdzaniu i do Paski o jazdach - chciałem się upewnić o co Ci się rozchodzi widzę podniosłeś sobie samopoczucie ? tak trzymaj
Twój wpis z numerem 326 może się tyczyć dwóch kwestii - do Ciebie pisałem - o sprawdzaniu i do Paski o jazdach - chciałem się upewnić o co Ci się rozchodzi widzę podniosłeś sobie samopoczucie ? tak trzymaj
emerytka jestes
a wodzionka to jest
no zapytamy na forum co to wodzionka
no zapytamy na forum co to wodzionka
http://smaker.pl/przepisy/obiady/wodzionka-slaska,12449
ksings masz przepis na wodzionke
ksings masz przepis na wodzionke
halapka
a znacie druga nazwe wodzionki zupy
kto zna temu stawiam obiad w hotelu gołebiewscy

kto zna temu stawiam obiad w hotelu gołebiewscy

witamy mikolów
no najbliszy mam w wisle 

jak robie zupe z grzankami, to wrzucam na biezaco, by sie nie rozmoczyły
ulus
no
kto
wie
to
stawiam
obiad
kto
wie
to
stawiam
obiad
no ja 65km halapka
uwaga
wodzionka to
to po slasku
po górniczemu
wodzionka to
to po slasku
po górniczemu
zupa na gwoźdżiu
wodzionka
wodzianka
zupa na gwoźdżiu

wodzianka
zupa na gwoźdżiu

wasyl a chciałem powiedzieć że zupa z gwożdzia byłbyś obiad w plecy
no halapka ccza było
dzisiaj widziałem pięknę F11 530d o kurde czarne super fura oczywiście leasing, i zaraz mnie naszło pytanie, skąd ktoś kto ma biznes który otworzył niedawno i nie ma wcale klientów ma na taki wóz nawet na leasing?
holewka na piecu mam 36