Wpisy 1 360 201 – 1 360 300
28 stycznia 2013 22:38 → 28 stycznia 2013 22:57, 100 wpisów
mixelinka
Jackwar z calym szacunkiem ale co Ty za bzdury wypisujesz o jakiej komisji,ktora rzekomo jedzie do kolektury,w ktorej padla wygrana sprawdza raporty. Skąd Ty żeś taką wiedzę posiadł? Żadnew komisje po kolekturach nie jeżdzą.
lili.oko mom celne
Ale....dzis miałam dzień prezentów....tak że zaliczam dzień bardzo udany
panoramix jak najbardziej
wasyl...
panoramix...
krzysio...
greg...
emerytka...
amour...
panoramix...
krzysio...
greg...
emerytka...
amour...
Robak...tak jak kiedyś Tobie wspominałem -że chyba się domyślam w sprawie Junaka że jest jak piszesz. Ale nigdy nie mogłem sprawdzić ani potwierdzić bo kontaktu już dość dawno nie ma.
Natomiast na pewno jest inne hasło niż do profilu Pikolo bo to akurat znam.
mikela i okrasek -to dla mnie magia. Ale do wyjaśnienia.
Natomiast na pewno jest inne hasło niż do profilu Pikolo bo to akurat znam.
mikela i okrasek -to dla mnie magia. Ale do wyjaśnienia.
mixia +=100%
W przypadku,gdy w danej kolekturze pada wygrana pierwszego stopnia jedynie pracownik totalizatora jedzie po raport otwarcia terminala z dnia,w którym taka wygrana miała miejsce ...ale nie żadna komisja!!!
miki ..dobranoc ty niunia..albo the good-night you ...
jutro moze zagram na powtórki lili....
Monet: jak pisałem stare dzieje i możesz nawet nie pamiętać... zwłaszcza, że chyba wtedy nie trzeba było nawet rejestrować nicka tak naprawdę.
Rzuć okiem na wpis 106613 i sprawdź czy to przypadek czy faktycznie Ty
Rzuć okiem na wpis 106613 i sprawdź czy to przypadek czy faktycznie Ty
Monet
a tak poza tematem - wpisy sygnowane okraska - kojarzę
mikela - ni chu chu
a tak poza tematem - wpisy sygnowane okraska - kojarzę
mikela - ni chu chu
czytam na onecie artykuł o jakimś leku ze stanów, który pozwala na prace bez snu i nasi eksperci zastanawiają się czy niedługo będzie można pracowac 18 godzin i nie spać hehe
lila...
Raport otwarcia potwierdza jedynie,że wygrany kupon padł na kuponie "z rolki", która aktuanie jest w terminalu to tak ad vocem wiedzxy merytorycznej i prawidłowo prowadzonej buchalterii pracownika,który obsługuje terminal totalizatora.
niedługo jak w chinach będzie 23 godzin na pracę godzinę na miske ryżu i spanie w baraku obok miejsca pracy
gonzi
amour
"studzienka"
taki tytuł ma to opowiadanie.
nic się nie zmieniło od tego czasu
"studzienka"
taki tytuł ma to opowiadanie.
nic się nie zmieniło od tego czasu
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
Qń nie wiedziałem dokładnie ale mówiła mi babka z kolektury że ktoś przyjeżdża i sprawdza , myślałem że jakaś komisja .
robalek....w panierce chcesz sie turlac
Czy wszyscy czekają na to czy Bonus został obroniony? Od razu uprzedzam, że to nie ma znaczenia. Nawet jeśli nie padło 10/10, to Bonus nie wskoczy na 20 000
robaki w panierce oturlane co wy na to
amour
jednak,jeśli interesuje cię życie bez spania prawie,polecam książkę "Wellington kontra Bonapartę"
jednak,jeśli interesuje cię życie bez spania prawie,polecam książkę "Wellington kontra Bonapartę"
LUDZISKA
jaką najgorszą rzecz jedliśćie na świećie

jaką najgorszą rzecz jedliśćie na świećie

Zmykam
ulala
wasyl
Robalku
amour
Monet
gomzaga
jackwar
krzysio
P...
ulala
wasyl
Robalku
amour
Monet
gomzaga
jackwar
krzysio
P...
nie interesuje mnie życie bez spania, sen jest potrzebny, bo podczas snu regenerują się komórki, które nie zregenerują się inaczej niż tylko podczas snu
ja tez
lili czekaj cos ci napisze
Przyjezdza dokladnie pan,ktory przywozi materialy ekspoatacyjne:rolki,blankiety,ołówki( o ile te ostatnie są w magazynie danego oddziału), przywozi telegramy z wygranymi, przywozi kasetki drukujace do terminali. "Swoją" panią w kolekturze poproś następnym razem o ściślejszą wiedzę lub o to,by nie wprawadzała w błąd nie mówiąc o temacie od początku do końca. PS. Mam nadzieję,że się nie gniewasz.
wasyl dajcie węgla dajcie drzewa
ciepła dzisiaj nam potrzeba
same niskie dziś wywalił
pewnie w piecu nie napalił
oto wierszyk o wasylu wczoraj wymyslony przez dobre
ciepła dzisiaj nam potrzeba
same niskie dziś wywalił
pewnie w piecu nie napalił
oto wierszyk o wasylu wczoraj wymyslony przez dobre
lila..dobranoc,,i jeszcze jedno wezmesz uszatek czy juz nie
rosół z Ziemniakami też lubię... i to takie duże ziemniaki pływające w rosole, które dopiero trzeba kroić
halapka
Pasko>> fakt że stare dzieje.Ale to nie ja.
Przeciez mógłbym napisać że założyłem i nic przecież się wielkiego nie stało bo chyba nie był to złośliwy nick.
Ale dlaczego mam brać na klatę co nie moje?
Pasko. I jeszcze jedno. Ja od wielu lat do wszystkich możliwych opcji czy to bukmacher,czy fejsa czy nawet NK używam tego samego hasła. Bo inaczej po dwóch dniach wszystko miałbym poblokowane.
Tutaj też. I moje jedyne hasło pasuje tylko do Monet i piękny lolo.
Reszta nie wchodzi.
Przeciez mógłbym napisać że założyłem i nic przecież się wielkiego nie stało bo chyba nie był to złośliwy nick.
Ale dlaczego mam brać na klatę co nie moje?
Pasko. I jeszcze jedno. Ja od wielu lat do wszystkich możliwych opcji czy to bukmacher,czy fejsa czy nawet NK używam tego samego hasła. Bo inaczej po dwóch dniach wszystko miałbym poblokowane.
Tutaj też. I moje jedyne hasło pasuje tylko do Monet i piękny lolo.
Reszta nie wchodzi.
ksings nie udus sie e - fają
Qń , nie gniewam się , pytałem się kiedyś na placu trzech krzyży gdy padła ostatnia duża wygrana w Jokera .
wasyl nie ściskaj mnie tak lepiej piwo postaw za wierszyk bo ja nie łona ja łon
aha no widzisz. no te dynamiczne IP to są takie. Ostatnio wasyl-piaskiego prawie wkręciłem w innego nicka. Jak byk dostał to samo IP, co inna osoba kilka miesięcy wcześniej... dynamicznie zmienne.
dla mnie co najgorszego jadlem....lub tylko liznąłem
to
to
KUTER RYBACKI 17 WIEK
to
to
KUTER RYBACKI 17 WIEK
Pasko,moja babcia tak gotowała dla,przepraszam,trzody ch....j,ale potem gniotła te ziemniaczki