Wpisy 136 027 – 136 126
27 lipca 2010 13:59 → 27 lipca 2010 19:44, 100 wpisów
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 01,06,17,19,23,27,45,50,51,55,56,59,60,61,62,71,72,76,77,80 - Plusem jest liczba: 45
a ja tam sie ciesze bo mam juz pewny system co do liczb minimum 3/3 hehe
nic straconego o 10tey gramy daley ..

Dodano wpis w księdze gości użytkownika Cocolino10
No ładnie....Na podanych wczesniej swoich 20 liczb trafiłem 10...Żebym grał tym systemem o którym mówiłem Wam to miałbym gdzieś około tysiaka...
yest cieplo kataru niedostaniesz ...
pewno ci z tym do twarzy ..

wysłałem jeden zakład 5/10 tylko 4zl pozdrowienia dla wszystkich

skoro chodzisz bez .. cos wtym musi byc . yestem za .

Może jeszcze ktoś chce dokoptowac się do spółki żeby grac systemem...Kumplowi podałem 10 zakladów i ma w ten sposób 100zeta
za dobry wybórPodajcie jakies liczby na dzis plis
Dodano wpis w księdze gości użytkownika kasia12
Pampers, poprzez gg
mam mam własną pielęgniareczke aaauuuuu gdzie jesteś,kurka chyba mi bije,skup się Adaś,a ty Kasiu masz kogoś?jeśli mogę spytać.
a myslałem że to twoja(żartuje)nie odpowiesz na pytanie?to może na to z jakiego miasta jesteś?
Mag.. . Grasz w lotto, czy tylko w mm???
Mag.. . Chodzi mi o liczbę 33 którą podałaś.
Ja wam mogę udzielić dobrej a nawet bardzo dobrej rady:
Chcecie wygrać?
To przestańcie grać!!!
Najlepiej od zaraz!!!!
To jet gorsze od palenia

Chcecie wygrać?
To przestańcie grać!!!
Najlepiej od zaraz!!!!

To jet gorsze od palenia

tak. kliknij na czacie w swoją nazwe , i tam na dole masz Modyfikuj dane osobowe 

blisko pół miliona zawartych zakładów codziennie x2 ,a przez kilka miesięcy nikt nie trafia 10/10 nawet bez plusa....
czy to nie dziwi nikogo?
Dawnymi czasy, ta gra była miła dla ludzi a 10/10 padało przynajmniej 1 raz w tygodniu lub częściej.....
T.S podawał na wynikach w kolekturach
ilości 10/10
9/10
9/9
8/8
7/7
teraz nie podaje, pewnie się czegoś wstydzą,ale wstdzić się powinni gracze, że tak kiepsko typują

czy to nie dziwi nikogo?
Dawnymi czasy, ta gra była miła dla ludzi a 10/10 padało przynajmniej 1 raz w tygodniu lub częściej.....
T.S podawał na wynikach w kolekturach
ilości 10/10
9/10
9/9
8/8
7/7
teraz nie podaje, pewnie się czegoś wstydzą,ale wstdzić się powinni gracze, że tak kiepsko typują

goga jeśli to twoje numery i Ty to rzeczywiście Ty, to jestem pod wrażeniem i chętnie Ci pokibicuję w tych numerkach
Pozdr.

Pozdr.

Witaj Cocolino. Na100 Losowan trafiles:1--11" , 5--10" ,1--9" ,8--8" ,7--10" ,16--6" ,20--5"i 25--4" ..86 trafien w 100-u Losowaniach . jezeli chcesz wiecej informacji to zadzwon.podaje nr. kom.516-584-936.
witam zarejestrowałem się na tej stronie www.playsuperena.com i chciałbym dowiedzieć się o was czy ktoś tam gra?.
KOCIO, według mnie nie warto, ale może Ci się uda, a jak się uda.........to....i.t.d

Witam,prosiłam już 2 razy o system do mini lotto do ułożenia z 12 liczbami,czy może mi go ktoś rozpisać ,była bym bardzo wdzięczna.
Hosia- ze wschodu nad Warszawę nadciąga burza z ulewnym deszczem!
najbardziej gotowy jest Pan Prezes na przyjęcie kolejnej porcji setek, a może i milionów złotych od przegrywających dziś wieczorem

wodniczka9 >>> to jest temat dla Ciebie do poczytania a na pewno znajdziesz tam dużo systemów do Mini Lotto
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960
a ja se słucham fenomena marzenia i myślę o wygranej

no chyba najlepsza moja nuta nigdy mi sie nie nudzi

pampers