Wpisy 1 358 308 – 1 358 407
28 stycznia 2013 11:07 → 28 stycznia 2013 11:53, 100 wpisów
Mala1321..no dobrze lila moze wie ....ja muszę uciekać
Hm od nastepnego razu to bede sie wital tylko z nie ktorymi bo jak zauwazylem tylko niektorzy sie odwitaja
ja tylko grzecznie pytam. Gdzieś tam zostałam wyzwana od czubków bo ktos nie dojrzał znaków zapytania -> wszystko jest nic nie ginie
Monisia25
Monisia25
a ten temat odwitania jak sie nie myle w piatek lub sobote Witaj Monisia25
Mala1321..ale ty miałaś przestać za duzo odzywiać kogoś ..
ja mam się bać i widzisz facet tez uciekają z chata ... i kropka nie piszę juz i naraa
ja mam się bać i widzisz facet tez uciekają z chata ... i kropka nie piszę juz i naraa
Wygrałem w kaskadę 25 zybla - i chcę zagrać za wszystko w multi multi - jak najlepiej radzicie zagrać i na które losowanie?
witaj oiraskol Moim zdaniem zagraj na ta godzinie na ktora ci najlepiej siadaja cyferki
najlepiej siadają na kaskade zero skreślania i zajebiście dużo sprawdzania
Ale moim zdanie mozna trafic na 14 i 22.15 ja osobiscie zrobile przerwe w realu od MM i Kaskady
w multi na popołudniowe nigdy nic nie mam a na wieczorne czasem 4,5 na 10 kusi mnie ten bonusik (zachłanny ja) ale prawdopodobieństwo kosmicznie odjechane
no to zagram na wszystko po 1 zakładzie w takim układzie na 2 dni niach niach niach.... i jeszcze na browarka zostanie
Wczorajsza wygraną w kwocie 46 zł odebrana i częściowo zainwestowana
dodam jeszcze że Monet i pieknaja wiedzieli doskonale że leczyłam się psychiatrycznie po nie udanej próbie samobójczej / paczka lorafenu plus % / zbiegły mi się trzy zdarzenia : nowotwór , eksmisja plus długi i partner który chciał mnie zostawić z tym wszystkim który r o z j e b a ł się autem po pijanemu w tym samym okresie. Vektor myślisz , że czyta cała Polska ? Tak i tu pozdrawiam moją panią adwokat która prowadziła sprawę o odszkodowanie po wypadku samochodowym / wygraliśmy 10 tys. za co dziękujemy/ która obecnie prowadzi sprawę spadkową moją i mojego partnera. Zawsze daję szansę - taka już jestem . Czekam na wyjasnienia - obszerne bo jak nie to ....
mirnam
dodam , że zaliczyłam tez doła po śmierci taty dla zainteresowanych -> czasami przeszłość nakłada się na teraźniejszość. Krzyś kilka nicków to problem? Ciekawa jestem ile z was ma tutaj podwójne
i wiem że moja ciekawość będzie zaspokojona nie w taki to w inny sposób
Mirnam61 a w co wygrales? jak ja wygralem z 3/3 zainwestowalem w nowa niesmigana lopate do sniegu
Mala1321...no dobrze dzieki ze mam problemu i to wszystko jasne..
jackwar
Liluchna
mirnam dałam ci buzi wyżej...
ja dzis dostałam oczopląsu tyle mam cyferek uzbieranycyh...
pewnie i tak jak zywkle to samo...
i nie pytaj głupio na drugi raz na gg ... "ale nie doniesiesz na policję prawda?" o czym karwa przeciez tutaj nikt nic złego nie zrobił przynajmniej jak sadzę według własnego przekonania ale jest prawo i ono weryfikuje co jest właściwe a co nie prawda?
Monet..o chodzi że,co mam niby wiedzieć?jak mnie nie było To MOŻE LILA WIE a jak jestem to nikto nic nie pyta
qbik
mala..po uj piszesz coś że coś wiem niby,a jak jestem to nic nie piszesz.Weź Ty daj se na loooooz
Tczewianka.
Jak jesteś-odpowiadam Ci na przywitanie.
Miałam gości i musiałam wyłączyć lapka.
Jak jesteś-odpowiadam Ci na przywitanie.
Miałam gości i musiałam wyłączyć lapka.
mala..ja nie piszę do ciebie ale Ty jak mnie nie ma wiecznie w cos mnie wplątujesz.Nie życzę sobie
Lila
Mirnam
Skalar
Mirnam
Skalar
Mala....ja Ci nic nie każę bo Twoje zycie mnie nie interesuje,sama musisz je przeżyć a jak to zrobisz to twoja sprawa
musze to sprawdzić, bo chyba sobie po cichu pewniaczki dopisujesz
mala....napiszę ci szczerze że,Twoja osoba niewiele mnie interesuje.To co było dla mnie się skończyło,ja mam swoje życie i czerpię z niego jak najwięcej a Ty rób co chcesz.Jeżeli dalej bawi cię motanie międzyludzkie to znaczy że albo faktycznie nie dorosłaś do swojego wieku albo najwidoczniej sprawia ci to przyjemność i tym żyjesz że gdzieś zrobisz szum.
helołłłłł widzę że klimaty na czacie ciągle te same
czyli wsio po staremu....
a ja se dzisiaj łapnę bonusa i jus mnie wtedy nic nie rusa
uciekam w mapy
czyli wsio po staremu....
a ja se dzisiaj łapnę bonusa i jus mnie wtedy nic nie rusa
uciekam w mapy
13 21 /tym razem/
<zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew>
odejdź od mła, a kysz, a kysz
<zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew>
odejdź od mła, a kysz, a kysz