Wpisy 1 358 294 – 1 358 393
28 stycznia 2013 10:58 → 28 stycznia 2013 11:48, 100 wpisów
Monet pisząc ze lapek wyladował w rzece z cała zawartościa gg zartowałes prawda?
sama pisałaś o tym , ze tutaj sie zawsze wraca i że mozna sie "odrodzić" w innej formie
SKALAR
SKALAR
no i wyszło szydło z worka...i tak długo wytrzymałaś
wiesz o czym,lecę popracować,wygranych wszystkim
nie nie wiem ale skoro Ty wiesz to oswieć mnie - chyba nie pół słówkami niezrozumiałymi będziesz lecieć jak Monet
Mala1321..no dobrze lila moze wie ....ja muszę uciekać
Hm od nastepnego razu to bede sie wital tylko z nie ktorymi bo jak zauwazylem tylko niektorzy sie odwitaja
ja tylko grzecznie pytam. Gdzieś tam zostałam wyzwana od czubków bo ktos nie dojrzał znaków zapytania -> wszystko jest nic nie ginie
Monisia25
Monisia25
a ten temat odwitania jak sie nie myle w piatek lub sobote Witaj Monisia25
Mala1321..ale ty miałaś przestać za duzo odzywiać kogoś ..
ja mam się bać i widzisz facet tez uciekają z chata ... i kropka nie piszę juz i naraa
ja mam się bać i widzisz facet tez uciekają z chata ... i kropka nie piszę juz i naraa
Wygrałem w kaskadę 25 zybla - i chcę zagrać za wszystko w multi multi - jak najlepiej radzicie zagrać i na które losowanie?
witaj oiraskol Moim zdaniem zagraj na ta godzinie na ktora ci najlepiej siadaja cyferki
najlepiej siadają na kaskade zero skreślania i zajebiście dużo sprawdzania
Ale moim zdanie mozna trafic na 14 i 22.15 ja osobiscie zrobile przerwe w realu od MM i Kaskady
w multi na popołudniowe nigdy nic nie mam a na wieczorne czasem 4,5 na 10 kusi mnie ten bonusik (zachłanny ja) ale prawdopodobieństwo kosmicznie odjechane
no to zagram na wszystko po 1 zakładzie w takim układzie na 2 dni niach niach niach.... i jeszcze na browarka zostanie
Wczorajsza wygraną w kwocie 46 zł odebrana i częściowo zainwestowana
dodam jeszcze że Monet i pieknaja wiedzieli doskonale że leczyłam się psychiatrycznie po nie udanej próbie samobójczej / paczka lorafenu plus % / zbiegły mi się trzy zdarzenia : nowotwór , eksmisja plus długi i partner który chciał mnie zostawić z tym wszystkim który r o z j e b a ł się autem po pijanemu w tym samym okresie. Vektor myślisz , że czyta cała Polska ? Tak i tu pozdrawiam moją panią adwokat która prowadziła sprawę o odszkodowanie po wypadku samochodowym / wygraliśmy 10 tys. za co dziękujemy/ która obecnie prowadzi sprawę spadkową moją i mojego partnera. Zawsze daję szansę - taka już jestem . Czekam na wyjasnienia - obszerne bo jak nie to ....
mirnam
dodam , że zaliczyłam tez doła po śmierci taty dla zainteresowanych -> czasami przeszłość nakłada się na teraźniejszość. Krzyś kilka nicków to problem? Ciekawa jestem ile z was ma tutaj podwójne
i wiem że moja ciekawość będzie zaspokojona nie w taki to w inny sposób
Mirnam61 a w co wygrales? jak ja wygralem z 3/3 zainwestowalem w nowa niesmigana lopate do sniegu
Mala1321...no dobrze dzieki ze mam problemu i to wszystko jasne..
jackwar
Liluchna
mirnam dałam ci buzi wyżej...
ja dzis dostałam oczopląsu tyle mam cyferek uzbieranycyh...
pewnie i tak jak zywkle to samo...
i nie pytaj głupio na drugi raz na gg ... "ale nie doniesiesz na policję prawda?" o czym karwa przeciez tutaj nikt nic złego nie zrobił przynajmniej jak sadzę według własnego przekonania ale jest prawo i ono weryfikuje co jest właściwe a co nie prawda?
Monet..o chodzi że,co mam niby wiedzieć?jak mnie nie było To MOŻE LILA WIE a jak jestem to nikto nic nie pyta
qbik
mala..po uj piszesz coś że coś wiem niby,a jak jestem to nic nie piszesz.Weź Ty daj se na loooooz
Tczewianka.
Jak jesteś-odpowiadam Ci na przywitanie.
Miałam gości i musiałam wyłączyć lapka.
Jak jesteś-odpowiadam Ci na przywitanie.
Miałam gości i musiałam wyłączyć lapka.
mala..ja nie piszę do ciebie ale Ty jak mnie nie ma wiecznie w cos mnie wplątujesz.Nie życzę sobie
Lila
Mirnam
Skalar
Mirnam
Skalar
Mala....ja Ci nic nie każę bo Twoje zycie mnie nie interesuje,sama musisz je przeżyć a jak to zrobisz to twoja sprawa