Wpisy 1 357 036 – 1 357 135
27 stycznia 2013 14:43 → 27 stycznia 2013 17:28, 100 wpisów
Hartge
a jak Ty sobie wyobrażasz nie 'na sucho', skoro masz podane w ilościach, jeśli to miałoby być do wysłania, od jakichś trzystu - do kilkuset tysięcy ?
a jak Ty sobie wyobrażasz nie 'na sucho', skoro masz podane w ilościach, jeśli to miałoby być do wysłania, od jakichś trzystu - do kilkuset tysięcy ?
Robal no tak ale chodzi mi o daną osobę co podaję typ bo wiadomo że nie wyślesz wszystkich typów z MP to bez sensu
Robal teraz wyznaję zasadę podaję dany typ to i gram go w kol. człowiek uczy się na błędach
Hartge
jak podaje sensowną ilość - w tym wypadku powiedzmy takie 10/10 - moim zdaniem powinien słać, bo może się zdarzyć i dyńka będzie bolała
taaaaa dokłądnie /tsn, czyli obecnie/ joker spintolony jest konkretnie, a i w mm podziałali - ciekawe kto im po trafieniu zostanie
jak podaje sensowną ilość - w tym wypadku powiedzmy takie 10/10 - moim zdaniem powinien słać, bo może się zdarzyć i dyńka będzie bolała
taaaaa dokłądnie /tsn, czyli obecnie/ joker spintolony jest konkretnie, a i w mm podziałali - ciekawe kto im po trafieniu zostanie
HARTGE
masz rację ale ...
są i tacy, którzy nigdy niczego się nie nauczą
masz rację ale ...
są i tacy, którzy nigdy niczego się nie nauczą
Bonus Multi Multi: 2 340 000 zł
torsan nie ma co czekac grac bo moze poleciec w kazdej chwili
torsan grać na 10
.
http://wiadomosci.onet.pl/temat/katastrofa-smolenska/national-geographic-nada-film-o-katastrofie-smolen,1,5405368,wiadomosc.html
.
http://wiadomosci.onet.pl/temat/katastrofa-smolenska/national-geographic-nada-film-o-katastrofie-smolen,1,5405368,wiadomosc.html
.
ciekawe ciekawe ... - i dasz wiarę ? - nie pamiętałem, że Sławek prosił o likwidację konta...
makabra z tym bonusem...
chyba zobaczę, czy mnie t a m dziś jeszcze nie było
makabra z tym bonusem...
chyba zobaczę, czy mnie t a m dziś jeszcze nie było
drapek nie muszę oceniać marne zaraz zobacze co ta mapka mi powie
drapek ostatnio była 3 miechy temu i to z 36 połączona wszystko możliwe ze, wlata , ale kiedy nie mam pojęcia
skreślaj tą parkę z innymi liczbami może się uda , to raptem 1,25 zł
Witam. Ja dzisiaj 30zł w krzyż xl i o 14 było 6/10 i jutro 42zł do odbioru
mirnam61
drapek
drapek
edi8 >>> jestem zaciekawiony wersją podaną przez autorów filmu i ich interpretacją wydarzeń. Nie lubiłem i nie lubię Kaczyńskich, niemniej tragedia była ogromna - nie zazdroszczę tym ludziom ich ostatnich przeżyć. Naoglądałem się mnóstwo relacji od pierwszego dnia, mam jedno zdjęcie już nie pokazywane , uważam, że to była katastrofa - splot zderzenia wielu błędów na raz po obu stronach.
Ale jestem ciekaw - nagram go sobie na nagrywarce.
No i witam czatowiczów !!!!

Ale jestem ciekaw - nagram go sobie na nagrywarce.
No i witam czatowiczów !!!!

mirek ładnie te krzyż.xl pucujesz, ja mam chwilowy odwyk od krzyżówki
greg
ja juz o bonus zagrałem i szykuję się na wyjazd do pałacu jutro, konto też przygotowałem
ja juz o bonus zagrałem i szykuję się na wyjazd do pałacu jutro, konto też przygotowałem
drapek ..ty masz poprosz na sucho pewniaka od cucynia ..ja juz nie bede dać i i naaara
mirek
ja czekam na 400w amorze lub tysiak w paczku lub 40tyś w lotku
ja czekam na 400w amorze lub tysiak w paczku lub 40tyś w lotku
drapek ..no dobrze wez wez 11...i schowaj majteki jasne poowoo ja tez typuję tylko 1/1 ..nie gram
i znikam...drapciuu..
Monsiu >>> z pewnością ta katastrofa podzieliła naród , a jaka prawda? Tego się chyba nikt z nas nie dowie .
Ja jestem
Ja jestem
obecny
.
Miłego wieczoru
.
Miłego wieczoru
czesc tesa
czesc mirnam
tesa a piątka konkretna lipa
a dyszka
4/10
.
Ja kibicuje duńczykom
a dyszka
4/10
.
Ja kibicuje duńczykom
"z pewnością ta katastrofa podzieliła naród"
Z całą pewnością zrobili to politycy. I Tamci i Ci tutaj- i to najbardziej smutne.
Z całą pewnością zrobili to politycy. I Tamci i Ci tutaj- i to najbardziej smutne.