Wpisy 1 352 311 – 1 352 410
24 stycznia 2013 21:47 → 24 stycznia 2013 22:04, 100 wpisów
mala....już zaczyna to być karwa nudne.Co to ja jedna na tym czacie.
mały to może ty jesteś więc nie wiem co tu jeszcze robisz skoro to czat od 18 lat
mala...kurde wiecznie ktoś cos do mnie ma,zaczyna mnie to w***iac.Wejdzie taka osoba Ty i mi spać będzie kazałakarwa tego jeszcze nie grali
mala...no żebyś wiedziała,za wesoło.Lepiej widocznie jak jest dym i rozpiździaj na czacie wtedy takim deniskom pasi
Lila widzę że ta małość cie rozwścieczyła musisz popracować trochę nad swoimi emocjami.
lila...to moze i Tobie miejsce zarezerwuje wiesz gdzie
a powaznie,to olewaj niektorych,najlepszy sposob
a powaznie,to olewaj niektorych,najlepszy sposob
lili .....ci.....cho .....pełen olew pamiętasz
olej to ciepławym moczkiem
Patrząc na niektórych ludzi twierdzę, że Pan Bóg tworząc człowieka przecenił nieco swoje możliwości
Lila
Tylko spokój może nas uratowac ... mały ogródek zen też nie zaszkodzi, choc mnie osobiście przeraża myśl o siedzeniu i gapieniu na kamole
Tylko spokój może nas uratowac ... mały ogródek zen też nie zaszkodzi, choc mnie osobiście przeraża myśl o siedzeniu i gapieniu na kamole
wasyl, piec się przestawił, czy zapomniałeś popielnika przymknąć, że z 9 zrobiło sie 59???
medea..i znowu sie spotykamy Dzisiaj zagralem Twoimi liczbami w mm
a ja lanymi kluskamiiiii
Witam wszystkich Wydaje mi sie ,że dziś padnie bonus oczywiście kontrolowany.Jak chodze z pieskiem na spacer to przy okazji puszczam lotto od pieciu mcy nie gram w lotto , bo szkoda pieniedzy ale wiernie puszczalam mm nawet o 22 a tu dziś zdziwienie system zamknięto o 21,30 ciekawa sprawa ,Ju,z ten mm juz mnie jak wy to mówicie wkarwia , przestane grać bo jeszcze wpadne nało, rzuciłam palenie i mam wpaść w drugi nalóg ale sie rozgadalam sorry
kondi na 14 bylo 9 a tera 59
kondi
Ledwie żyję. Nienawidzę tej pogody. Szare komórki strajkują a ich główny postulat to
Jak się tylko lepiej poczuję to opiszę metodę
Ledwie żyję. Nienawidzę tej pogody. Szare komórki strajkują a ich główny postulat to
Jak się tylko lepiej poczuję to opiszę metodę
własnie dowalilem do pieca
mala557..jak nie maxa to mnie i tak w kółko.A ja sobie mogę całą dobę siedzieć i uj kogo to obchodzi,MożePasko mi płaci?jestem na etacie w koncu
jasmin
No cóż mam powiedziec to nie był mój najlepszy dzień
kondi
Dziękuję zaraz sobie zapiszę i na sobotę puszczę
Poza tym może się zaraz okazac, że moja metoda jest figę warta.
michellex
Dziękuje
No cóż mam powiedziec to nie był mój najlepszy dzień
kondi
Dziękuję zaraz sobie zapiszę i na sobotę puszczę
Poza tym może się zaraz okazac, że moja metoda jest figę warta.
michellex
Dziękuje
lilcia dokładnie, nikt nie będzie Tobie dyktował co masz robić, gdzie przebywać, co jeść i kiedy iść spać do c***a Pana
lilka, ciebie wzysko zaczyna wnerwiać, ale to normane w tym stanie
kondi
Powiedzmy sobie szczerze jeszcze trochę muszę potestowac. Jeśli na 10 typowań co najmniej 6 będzie pozytywnych to dopiero można mówic o metodzie o zastosowaniach praktycznych
Powiedzmy sobie szczerze jeszcze trochę muszę potestowac. Jeśli na 10 typowań co najmniej 6 będzie pozytywnych to dopiero można mówic o metodzie o zastosowaniach praktycznych
robbie ....ino cza go zgarnac
Medea mam prosbę podaj mi stronę z tym sennikiem i liczbami odpowiadającymi ja znalazlam na wp ale nie wiem cz dobry ale wczoraj 61 mi sie przysnilo a wcześniej mialam 5/10 chcialabym porownac te senniki
kondziu...własnie mnie nic nie denerwuje dopóki jakaś menda się do mnie nie dopieprzy
robbie dzis zagrałem mm na 5 skreslen
ale duzego tez puscilem
ale duzego tez puscilem
cóż lilka, szty coś w sobie masz...a to potem na innych przełazi...a niech se łazi....nie takie rzeczy chodzą im po głowie
Lilka tak się denerwujesz złość piękności szkodzi przecież wszyscy to wiedzą.
niektórzy starają się być tak bardzo do przodu, że im tyłu zaczyna brakować