Wpisy 1 352 211 – 1 352 310
24 stycznia 2013 21:28 → 24 stycznia 2013 21:46, 100 wpisów
lilcia nie wiem, ma podjąć decyzję: czy godzi się na operację czy też nie i leki
lilcia tak szczerze Ci powiem, że brakuje Twojej osoby w mojej pracy szybko byś niektórych poustawiała
3 lata temu wysłałam rezygnację do link4 z ubezpieczenia samochodu, mam dowód -przed czasema
a oni mnie straszą postępowaniem sądowym
a oni mnie straszą postępowaniem sądowym
lilcia nie wiemy właśnie czy to sprawy nie pogorszy ta operacja
mała nie chce wtrącać do twoich spraw prywatnych ale zależy jak duży jest to krwiak choć najlepiej go usunąć choć nic tu nie radzę
multi multi plus 1984 dziękuję za radę, musimy w końcu podjąć decyzję
mala..tak bym się napatrzyła,napatrzyła a potem znienawidziła że ho ho
michellex..nie i nie mam jeszcze zamiaru,wolęudawać że,wszystko widzę
Lila...do czego?
ja nie slepa, ale się wałesam po necie i trace wątki
ja nie slepa, ale się wałesam po necie i trace wątki
lilka normalnie towar jakich mało dlatego tak kocham tę Firemkę
michellex...a tak poważnie to mam sokoli wzrok,to co chcę to zawsze widzę
to zaraz uciekam
fiolka
Uważaj, bo przez przepisy regulujące OC samochodów można nieźle wdepnąć. Najlepsze są historie gości co to przez kilka lat ciągną ubezpieczenie poprzedniego właściciela a firma ubezpieczeniowa rżnie głupa,że wszystko jest ok. A jak cwaniak przestaje stawki płacic to później piekielnie trudno wszystko odkręcic
Uważaj, bo przez przepisy regulujące OC samochodów można nieźle wdepnąć. Najlepsze są historie gości co to przez kilka lat ciągną ubezpieczenie poprzedniego właściciela a firma ubezpieczeniowa rżnie głupa,że wszystko jest ok. A jak cwaniak przestaje stawki płacic to później piekielnie trudno wszystko odkręcic
Lila...to tak jak jaco trzeba i chce to zawsze widze i słysze
lila na narty
fiolka..ja zboczuccha? A kto mi ostatnio pisał że,wszamał 2 rury z kremem?
dobra a teraz poważnie życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 22:15 dobranocdo poklikania.
fiolka
A to witam w klubie Siedzę, oczy mi się kleją a szare komórki ogłosiły strajk generalny
A to witam w klubie Siedzę, oczy mi się kleją a szare komórki ogłosiły strajk generalny
deniss..weź ty odbij odem nie,znajdź sobie kogoś bliższego w rodzinie
z tym spaniem robisz się już nudny.Chcesz to idź spaći nie wkurzaj ludzi.Wiecznie coś do mnie sapiesz jakbym była jedyną osoba na tym czacie
ile można klikać,heh Tyle ile mi się będzie chciało a ciebie to najmniej powinno interesować