Wpisy 1 350 583 – 1 350 682
23 stycznia 2013 22:39 → 23 stycznia 2013 23:57, 100 wpisów
Jak się nic nie zmieni w pogodzie, to od Włoch nadejdzie niż i zasypie nas sniegiem.. .
------------------------------------------
------------------------------------------
Ulala.. .
---------------------------
---------------------------
Reniuszka.. .
--------------------------
--------------------------
Januszku.....wiem z Tobą rownież..zawrót glowy...i noc z wrażeń nieprzespana....tak pieknie
wędrowco śliczne dzięki,mimo,ze nie jest za zimno to te angielskie stare domy maja to do siebie,ze mimo ciagle chodzącego ogrzewania i tak zimno
Reniuszka.. .
----------------------------
----------------------------
kurcze,a czułam,ze cos na tym kuponie bedzie szkoda,ze stawke dałam tylko za 1 funta
Ciekawe: roszarpali bonusa, czy jest nadal ???
------------------------------------
A co myślicie o 56? Wędrusiu bonusik jeszcze trochę będzie nam rósł
.
69
70
71
69
70
71
Dawno tu nie było Miroslava z Czech.. .
-----------------------------------
-----------------------------------
Od soboty bonus bedzie...zagrożony.. . Powinno starczyć na...akordeon koncertowy.. .
---------------------------------------
---------------------------------------
Jano.. .
------------------------
------------------------
Już tu wilokrotnie mówiłem,że o 14-tej nie grywam,ale skoro się upierasz to(21,25,33,75,80)
Ulala.. .
Podejrzana sprawa.. .Wysyłasz tyle ...serduszek, buziaczków.. .
--------------------------------------
Podejrzana sprawa.. .Wysyłasz tyle ...serduszek, buziaczków.. .
--------------------------------------
Dopisano wygrane multi multi
Ulala.. .
Fajnie, że jest ktoś szczęśliwy na tym świecie.. .
.......................................
Fajnie, że jest ktoś szczęśliwy na tym świecie.. .
.......................................
Ulala.. .
Test MM podam w sobotę.. .
------------------------
Test MM podam w sobotę.. .
------------------------
Wedrus...na Tym własnie polega dobre życie....na dawanie optymizmu i rosyłanie w eter dobrych fluidów
Ulala.. .
----------------
----------------
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
Ulexxa.. .
A powidzcie czy świętowaliście wczorajszą 150-tą rocznicę
Powstania Styczniowego???
Powstania Styczniowego???
Miast w Polsce jest ponad 1 000, co daje statystycznie ...jedną wygraną z 5/5 co w 20 mieście.. .
---------.......................
---------.......................
Widzieliscie jak zeeen ma nosa mial to cyfr na 22.15 w multi Spokojnej nocy
Skalar.. .
Jak nie wysłał, to nie miał nosa do cyfr.. .
---------------------------------
Jak nie wysłał, to nie miał nosa do cyfr.. .
---------------------------------
8
10
12
37
47 zeena piatka zwyciezka
10
12
37
47 zeena piatka zwyciezka
Witam.Gonzaga ,a zwróciłeś uwagę jak mało osób wywiesz flagi np.3 maja,11 listopada itd.jak by się wstydzili.
15hubi
A z czego być dumnym ? Z bezczelnych ludzi na świeczniku jak Kopaczowa, jak Romaszewski?
Pazerna hołota i tyle !
A z czego być dumnym ? Z bezczelnych ludzi na świeczniku jak Kopaczowa, jak Romaszewski?
Pazerna hołota i tyle !
To się nie udaje, bo czeka nie mniej wredna hołota, do której należał ówże obrońca ludzkości - niejaki Romaszewski. Wybór między obecnymi partiami - to jak wybór między dżumą i cholerą
Kiedyś w Norymberdze facet gada do mnie po niemiecku,mówię mów po polsku bo wiem ,że jesteś Polakiem,on dalej po niemiecku,więc mówię drugi raz mów po polsku idioto bo się Niemcy śmieją,a ten dalej.Był w pracy moim podwładnym więc go tak przeperdol..że na koniec dniówki przemówił po polsku...
gonzaga
Polska zawsze będzie moją jedyną Ojczyzną - co nie zmienia poglądu na to szemrane towarzystwo spod znaku solidarności _ koryto ich w części zwarło , a w dużej części poróżniło !
Polska zawsze będzie moją jedyną Ojczyzną - co nie zmienia poglądu na to szemrane towarzystwo spod znaku solidarności _ koryto ich w części zwarło , a w dużej części poróżniło !
Dla mnie jedyną osobą która do momentu odejścia z tego świata nie straciła swoich ideałów był Jacek Kuroń. Nie wiem, co byłoby potem - ale tak Go zapamiętałem !
Takie prawo wchodzę do np.skarbówki ten,ten urzędnik zły czapa,czapa,w miesiąc wszystko by śmigało jak w zegarku
gonzaga
nawet nie chcę - bo może w tym towarzystwie stałbym się tak samo pazerny. Tak jak radni na poziomie gminnym- co doskonale poznałem ! Są odbiciem zachowań na górze !
A ja jestem już 46 rocznik - i się nie zmienię
nawet nie chcę - bo może w tym towarzystwie stałbym się tak samo pazerny. Tak jak radni na poziomie gminnym- co doskonale poznałem ! Są odbiciem zachowań na górze !
A ja jestem już 46 rocznik - i się nie zmienię